Kasrith Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μα αυτο θα γινει. Sooner or later θα το κανουν Μπα δεν προβλεπεται
paularas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 εδώ σε σειρά με φυλακές έφεραν πίσω την άλλη που την είχαν αποκεφαλίσει και είχαν δείξει το κεφάλι της σε κουτί... σε αυτό νομίζετε θα κολλήσουν εάν πέσουν άσχημα τα νούμερα...
Kasrith Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Καλά εκείνη δεν ήταν σειρά, σκουπίδι ήταν
lefter Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δεν παίζει - θα ήταν χαζό gimmick και θα ξενέρωνε ΠΟΛΥ κόσμο. σωστο
Sog96Ch Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Καλά εκείνη δεν ήταν σειρά, σκουπίδι ήταν Μονο η πρωτη season ηταν καλη οι αλλες ηταν σκουπιδι
vlachaquito Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μολις τωρα ειδα το τελευταιο επεισοδιο, και η σειρα ηταν οπως την φανταζομουν. Μετρια οσο δεν παει αλλο στην τριτη χρονια της. Οκ, καλες οι ερμηνιες, αλλα να εχει και λιγο σεναριο. Εδω εμπαζε απο παντου. Αυτο το Ιραν, ο παραδεισος των κατασκοπων μιλαμε, μπαινοβγαινουν σαν να μην συμβαινει τιποτα, τηλεφωνακια σαν να μην τρεχει τιποτα, μονο whatsapp που δεν στελνουν emoticons. Και σαν να μην φτανει αυτο, η μοναδικη που εμεινε ειναι η τρελη που τωρα θα φανε το λιγοτερο 2-3 επεισοδια να γενναει-δεν το θελω-μολις το περνω στην αγκαλια μου το θελω-ποσο μου λειπει το παιδι μου, θα γινω η καλυτερη μανα-αλλα δεν μπορω να το κανω στην Κωνσταντινουπολη αρα θα το αναλαβει ο πατερας μου- Καρυ. Ασε, ας ξεκινησει με το καλο η επομενη χρονια, να φτασουμε στα μεσα και βλεπουμε... Ολο και κατι θα βγαλει το HBO καινουργιο, δεν μπορει 2
Kasrith Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ασε, ας ξεκινησει με το καλο η επομενη χρονια, να φτασουμε στα μεσα και βλεπουμε... Ολο και κατι θα βγαλει το HBO καινουργιο, δεν μπορει True Detective 2
MovingShadow Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Βάζετε στοιχημα ότι το σενάριο θα κυμανθεί όχι με την Αλ Κάιντα ,αλλα με την Ρωσία του Πούτιν? Τίποτε φυσικά δεν είνα τυχαίο , αυτό το reboot που είπανε ότι θα κάνουνε είναι ύποπτο. Προπαγάνδα...
amika Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μόλις τελείωσα και εγώ την τρίτη σεζόν, δεν με πείραξε που σκότωσαν τον μπρόντι...πιο πολύ μου έκατσε στραβά το πώς συνεχίζουν οι άλλοι να ζουν (και πιο πολύ η κάρι) σα να μην έγινε τίποτα...όταν εμφανίστηκε εκείνο το "4 μήνες μετά" φαντάστικα οτι θα δείξουν την κάρι σε τελειωμένη εντελώς κατάσταση με τα χάπια της και τα τρελά της γενικότερα έχοντας χάσει το παιδί απ τη στεναχώρια της (οκ πολύ δραματικό το ξέρω) κτλ.Αυτό που μιλούσε χαλαρά με τον νέο διευθυντή της cia ενώ ήξερε ότι αυτός έφταιγε που φάγαν τον μπρόντι...δεν ξέρω το θεώρησα λιγο άκυρο...αλλά εφόσον η σειρά πάει και για τέταρτη σεζόν τότε προφανώς και θα θέλαν να δείξουν οτι η κάρι ειναι καλά και έτοιμη για καινούρια πράγματα ώστε να συνεχίσει η σειρά με δύναμη τη νεα σεζόν.
timoboll Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 γενικα ενω ηταν πολυ δυνατη σειρα καπου το χασαν γαμωτο
gavros10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πεθανε ο ηθοποιος James Rebhorn ο οποιος υποδυοταν τον πατερα της καρυ στο homeland μεταξυ αλλων σπουδαιων ρολων.
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Βγήκε και teaser για την 4η season , το καλο της υπόθεσης ειναι οτι παίζουν ολοι οι γνωστοί πρωταγωνιστές απο το προηγούμενο εκτος brondy φυσικα http://youtu.be/gdjKC9ocxLY 2
Fotis13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ποτε ξεκιναει η 4η ξερουμε? lol ακυρο το λεει στην αφισα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα