genious1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 παιδια ψαχνω sleeving καλωδια και sleeving kit (βασικα θελω και ετοιμα καλοδια αλλα και να τα sleevaro εγω) μπορειτε να μου παιτε καποιο ελληνικο site που να μπορω να βρω τετια καλοδια ?κατι τετιο αλλα να μην εχει εξαντλιθει ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 παιδια ψαχνω sleeving καλωδια και sleeving kit (βασικα θελω και ετοιμα καλοδια αλλα και να τα sleevaro εγω) μπορειτε να μου παιτε καποιο ελληνικο site που να μπορω να βρω τετια καλοδια ?κατι τετιο αλλα να μην εχει εξαντλιθει ευχαριστω Για έτοιμα http://www.eworld.com.gr/eworld/products/index/151 Αν θες να κάνεις και εσύ πες τι καλώδια θες... Επίσης κάτω από το θέμα σου υπάρχουν αντίστοιχα θέματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 τα ποιο πολα θεματα ζητανε η απο το εξωτερικο η απο καταστιματα τισ αθηνασ που δεν εχουν site οποτε ειναι δυσκολο να βρω!!! καπια καλοδια που θελω να sleevaro ειναι αυτα που συνδεω απο το κουτι στιν μητρικη και τα 4pin καλωδια!!!(δεν θελω να ειναι ετιμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 τα ποιο πολα θεματα ζητανε η απο το εξωτερικο η απο καταστιματα τισ αθηνασ που δεν εχουν site οποτε ειναι δυσκολο να βρω!!! καπια καλοδια που θελω να sleevaro ειναι αυτα που συνδεω απο το κουτι στιν μητρικη και τα 4pin καλωδια!!!(δεν θελω να ειναι ετιμα) Εσύ μένεις Αθήνα; Αν ναι πέρασε μία βόλτα από τον Ασημακόπουλο στην πλατεία Καρύτση: http://www.assimacopoulos.gr/ Από eworld αυτά δε σε βολεύουν; Πάρε από εκεί 24πινο τα 6πινα σου ή 8πινα δεν ξέρω τι έχεις και κάνε το front panel στο χρώμα που θες... Από eworld έχει και sleeves να αγοράσεις και θερμοσυστελόμενα αν δεν μπορείς να πάρεις από εξωτερικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 δεν μενω αθηνα απο το site του Ασημακόπουλο δεν γινεται να παραγκιλο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξέρω δεν νομίζω εκτός και αν πάρεις τηλέφωνο... Αλλά γιατί δε κάνεις παραγγελία από eworld? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 μαλον στο eworld θα καταλιξω! για αυτα η ποιο συγκεκτιμενα αυτα τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ε αυτά έχει... Επικοινώνησε μαζί τους θα σου πουν ποια θα χρειαστείς ακριβώς... Απλά αποφάσισε εσύ το χρώμα που θες και υπολόγισε πόσα μέτρα θέλεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 εσυ τι μου προτινεισ να παρω το set η απλοσ καλοδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Επειδή το σετ έχει μέσα Συγκεκριμένα μέτρα από κάθε καλώδιο, θα σου έλεγα να πάρεις "χύμα" καλώδιο... Να υπολογίσεις πόσα μέτρα θες και σε τι χρωματισμούς θες να παίξεις και να κάνεις μία παραγγελία σε Sleeves Και θερμοσυστελόμενα να τελειώνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 θερμοσιστιλομενα εχω απο αυτα που βαζουν στα αυτοκινητα οποτε μονο sleeving θελω :P ευχαριστω για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Κάνε δοκιμή με τα θερμοσυστελόμενα σε κανένα καλώδιο να δεις αν θα το αγκαλιάσουν. Είχα πάρει και εγώ από γειτονικό μαγαζί ίδιας διαμέτρου με αυτά απο Γερμανία αλλά δεν "κλείνανε" τόσο... Οπότε κάνε μία δοκιμούλα και προχώρα στην ανάλογη παραγγελία... Α και να μην ξεχαστώ αν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία πάρε και ένα τέτοιο http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1162 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 τι ειναι αυτο ειπαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις τα καλώδια από τις υποδοχές... Δες αυτή την εικόνα και ψάξε λίγο στο Youtube να δεις πως να τα χρησιμοποιήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 α δηλαδη με κατι συνδετιρεσ και μικρα κατσαβιδακια που ειχα ακουσει δεν γινεται ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.