Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τώρα είναι αργά ακόμα κ για backup θα βγάλει error και αυτό,η θα σου γράψει και τα λάθει του δίσκου.

Τωρα ουτε καν μπαινει στο λειτουργικο,ευτυχωs; που δεν εχασα και πολλα πραγματα,μιας και τα αρχεια μου τα εχω σε εσωτερικους δισκους. :rolleyes:.Τωρα τι πρεπει να κανω?να περασω πρωτα το φιμγουερ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον μαλλον φταιει ο chimera..Απο το usb του unibeast κανει μια χαρα boot...Oταν βαλω να κανει boot απο τον σκληρο.. τιποτα..φορτωνει μονο,και μετα μια white screen..Ξανα απο το usb Ολα οκ!Ειχα μια εκδοση του multibeast 3.8.0 και ετρεξα απο εκει τον chimera 1.4.Ola ok!!! Ο chimera που ερχεται με το multibeast 4.2.1 μου δημιουργουσε το προβλημα. Μεχρι να βγει καινουργια εκδοση του chimera ξερει κανεισ που μπορω να βρω την εκδοση 1,6?

Επεξ/σία από niodadd

Παιδια οταν συνδεσω το ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι της apple στο pc και μετα τα μπω σε mac χανει τις προηγουμενες ρυθμισεις και ξαναζηταει κωδικο.

Οπου εχει συνδεθει τελευταία κραταει τις ρυθμισεις και ειναι οκ.Μολις αλλαξω λειτουργικο ξαναζηταει κωδικο κι αν τον αλλαξω για να συνδεθει δεν δουλευει μετα στο αλλο λειτουργικο...Εχει κανεις λυση σ'αυτο το πραγμα? Με bluetooth d-link 122 το συνδεω...

Τωρα ουτε καν μπαινει στο λειτουργικο,ευτυχωs; που δεν εχασα και πολλα πραγματα,μιας και τα αρχεια μου τα εχω σε εσωτερικους δισκους. :rolleyes:.Τωρα τι πρεπει να κανω?να περασω πρωτα το φιμγουερ?

@spartan29gr Ε,ναι πρώτα απ'ολα το firmware..

@niodadd για εμένα δεν έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση. Όταν βλέπεις εικόνα είσαι σίγουρος ότι έχεις 3D ? Τι κάρτα γραφικών έχεις ? Γιατί δεν δοκιμάζεις με chameleon και έχεις κολλήσει στον chimera ? Παρόλα αυτά αν Googlαρεις για 1.6 θα τον δεις αμέσως μπροστά σου στ'αποτελεσματα. Έβαλες το δικό σου Dstd ? Δώσε σημασία στην λεπτομέρεια σε αυτά που διαβάζεις. :-)

@jannos είναι καθαρά θέμα bluetooth adapter αυτό που σου συμβαίνει προσανατολίσου σε έναν άλλο 5-10 ευρώ έχει.. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιος δουλεύει καλά αλλά δεν είναι σπάνιος, θέλω να πω ότι οι περισσότεροι δουλεύουν καλά εσύ έπεσες στην εξαίρεση.

Από μια σοκοφρετα είσαστε χρεωμένοι και οι 3 να ξέρετε.. οι εύκολες απαντήσεις χρεώνονται οι δύσκολες είναι Δωρεάν.. :devil: :wub: :P

@niodadd για εμένα δεν έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση. Όταν βλέπεις εικόνα είσαι σίγουρος ότι έχεις 3D ? Τι κάρτα γραφικών έχεις ? Γιατί δεν δοκιμάζεις με chameleon και έχεις κολλήσει στον chimera ? Παρόλα αυτά αν Googlαρεις για 1.6 θα τον δεις αμέσως μπροστά σου στ'αποτελεσματα. Έβαλες το δικό σου Dstd ? Δώσε σημασία στην λεπτομέρεια σε αυτά που διαβάζεις. :-)

Από μια σοκοφρετα είσαστε χρεωμένοι και οι 3 να ξέρετε.. οι εύκολες απαντήσεις χρεώνονται οι δύσκολες είναι Δωρεάν.. :devil: :wub: :P

Eχω μια 6870 shaphire ati 1gb ddr5,την αναγνωριζει απο την αρχη χωρις καποιο προβλημα.Επισης αντιμετωπιζω προβλημα με την συνδεση στο app store...απλως δεν παρατηρησα ποτε συμβαινει αυτο απο την αρχη η μετα το update σε 10.7.2..Εχω κανει update στην τελευταια εκδοση του bios του mobo μου Gigabyte MB Z68A-D3H-B3 που ειναι το f11 ,εχω κατεβασει το dsdt.aml απο το tony86 to εχω βαλει στην επιφανεια εργασιας και τρεχω το multibeast.Το multibeast το τρεχω απο την αρχη η αφου κανω update πρωτα?Θα ξαναδοκιμασω την μεθοδο του kakewalk και bootloader θα βαλω τον clameleon..

Και ενα κουτι σοκοφρετες θα σου δινα!!! :rolleyes:

DEAL !! :P :P

Πόρε τηλέφωνο να σε ξεσκαλώσω..στο στέλνω π.μ

Εδώ θα δεις πως θα διορθώσεις τα Win για να βοοταρουν σε Ahci mode χωρίς επανεγκατάσταση. http://www.insomnia.gr/topic/429797-ahci-mode/page__view__findpost__p__4444143

PCIRootUID=0

Εδώ θα δεις πως θα διορθώσεις τα Win για να βοοταρουν σε Ahci mode χωρίς επανεγκατάσταση. http://www.insomnia.gr/topic/429797-ahci-mode/page__view__findpost__p__4444143

PCIRootUID=0

Moviemaker Ευχαριστω για ολα!!! :rolleyes: :rolleyes:

PCIRootUID=0

Εγω ποτε θα σε παρω τηλ????????? :P

θελω να βαλω τα MAC OS X sto λαπτοπ μου το οποιο Ειναι το acer extensa 5220 me 2GB RAM kai καρτα γραφικων x3100 intel celeron .επισης ειχα επιχειριση να τα βαλω αλλα μου εβγαζε καπιο προβλημα στο boot ''still waiting root divice ετσι τα παρατησα και εκανα φορματ και εβαλα τα windows 7 . μηπως μπορειτε να βοηθησετε ωστε να τα βαλω σωστα?

θελω να βαλω τα MAC OS X sto λαπτοπ μου το οποιο Ειναι το acer extensa 5220 me 2GB RAM kai καρτα γραφικων x3100 intel celeron .επισης ειχα επιχειριση να τα βαλω αλλα μου εβγαζε καπιο προβλημα στο boot ''still waiting root divice ετσι τα παρατησα και εκανα φορματ και εβαλα τα windows 7 . μηπως μπορειτε να βοηθησετε ωστε να τα βαλω σωστα?

Ποιον οδηγο ακολουθησες ;

Και τι έκδοση πηγες να βαλεις ;

Φίλε μου έχω απαντήσει 2 σελίδες πριν οτι επεξεργαστές που δεν έχει χρησιμοποιήσει η Apple σε υλοποιήσεις της είναι ιδιαιτέρα δύστροποι στο hackint0sh και δεν αξίζει ο κόπος και ο χρόνος να ασχοληθείς με αυτό μιας και θα έχεις πολλά προβλήματα κ δεσμεύσεις.. Αν παρόλα αυτά θέλεις να δοκιμάσεις δες αν το εχει κάνει κανείς άλλος με τον επεξεργαστή σου κ πως,, Εγώ σε Amd το έκανα μια φορά κ το μετάνιωσα σε celeron ποτέ. Πάντως να ξέρεις ότι θέλεις modify mach_kernel

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...