Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και στο Geekbench είναι αντιπροσωπευτικοί πόντοι μόνο για την επεξεργαστική ισχύ και όχι για όλο το μηχάνημα αφού ουσιαστικά δεν μετράει το ίδιο καλά όλες τις παραμέτρους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού θρονιαστήκαμε ωραία ωραία στην 10.8.2 είπα να κάνω κάτι (μικρο)αλλαγούλες.. :P

Το Dual έγινε Triple αφού αυτή η εβδομάδα ήταν εβδομάδα των Win 8 έτσι προστέθηκε ακόμα ένας SSD 64GB Samsung,και πάνω του εγκατασταθήκανε τα Win 8.

H άλλη ιδέα ήταν να ενισχύσω την ψήκτρα οπότε ένας 8mm αθόρυβος ανεμιστήρας ήρθε να κάνει το Pull αφού το Push το είχαμε έτοιμο..διαφορά 3C σε idle αυξανομενη σε 7+ όσο ανεβαίνει.. Αυτη την εβδομάδα που θα είμαι comple ίσως ετοιμάσω μια "ακραία" έκπληξη..

Όσο αφορά το hackint0sh η μάλλον το mountain συνάντησα κάτι τύπους που ζητάνε απελπισμένα 10.8.3 για να λύσουν τα προβλήματα τους μιας και με τα καινούρια iMac και mac mini η Apple κυκλοφόρησε και τρίτο 10.8.2 γι'αυτους..

Λογικά δεν θα καθυστερήσει πολύ,τις προηγούμενες φορές κυκλοφορούσε μαζί με τα καινούρια μηχανήματα,και το UpDate.

...και το κερασάκι ήταν ένα cuda update (5.0.37) για τις nVidia που το υποστηρίζουν.

post-227308-0-59345400-1351346620_thumb.jpg

post-227308-0-24402400-1351346644_thumb.jpg

post-227308-0-87399500-1351346690_thumb.jpg

post-227308-0-28994700-1351346703_thumb.jpg

post-227308-0-90948100-1351542329_thumb.jpg

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Το συστημα μου ειναι το ακόλουθο

Z68X-UD3H-B3 Uefi Bios

16 Gb Ram Vengeance Blue 1600 Mhz

I7 2700K Intel 4.6 Overclocked

Corsair H80 Hydro Series

Intel 510 120GB Boot HDD

2 X WD Blue Edition DATA & Applications

1X HD 6850 ATI Radeon

MAC PRO G5 Case Modded για Hackintosh

Το συστημα μου τρεχει Hackintosh Mountain Lion 10.8.2 και κανει boot σε ML σε 4sec

το ενα και μοναδικο προβλημα που βρηκα σημερα επειδη εβαλα hdmi cable για audio & video στον ενυσχιτη μου ειναι το εξης

θελω να βγαζει το Audio απο την hd6850 αλλα βγαζει εικονα αλλα οχι ηχο - Απο windows δουλευει αψογα εχουμε καποια λυση περι αυτου ?

καλησπερα!ειμαι παντελως ασχεος με hakinthosh.θα ηθελα να δοκιμασω να μαθω ομως...

εχω το παρακατω συστημα:

μητρικη asus m4a77td

cpu amd phenom ii x4 955 black edition

vga asus eah5450 1gb

ram 8gb kingston 1333mhz value ram

κανει το συστημαμου για hacinthosh??

Το συστημα μου ειναι το ακόλουθο

Z68X-UD3H-B3 Uefi Bios

16 Gb Ram Vengeance Blue 1600 Mhz

I7 2700K Intel 4.6 Overclocked

Corsair H80 Hydro Series

Intel 510 120GB Boot HDD

2 X WD Blue Edition DATA & Applications

1X HD 6850 ATI Radeon

MAC PRO G5 Case Modded για Hackintosh

Το συστημα μου τρεχει Hackintosh Mountain Lion 10.8.2 και κανει boot σε ML σε 4sec

το ενα και μοναδικο προβλημα που βρηκα σημερα επειδη εβαλα hdmi cable για audio & video στον ενυσχιτη μου ειναι το εξης

θελω να βγαζει το Audio απο την hd6850 αλλα βγαζει εικονα αλλα οχι ηχο - Απο windows δουλευει αψογα εχουμε καποια λυση περι αυτου ?

Αυτό χρειάζεται DSDT με patches πράγμα που η κοινότητα δεν είναι σε θέση να προσφέρει απ'οσο ξέρω ακόμα στο UEFI η μητρική σου έχει όμως οπτική έξοδο δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις αυτή.

καλησπερα!ειμαι παντελως ασχεος με hakinthosh.θα ηθελα να δοκιμασω να μαθω ομως...

εχω το παρακατω συστημα:

μητρικη asus m4a77td

cpu amd phenom ii x4 955 black edition

vga asus eah5450 1gb

ram 8gb kingston 1333mhz value ram

κανει το συστημαμου για hacinthosh??

Φίλε μου το έχουμε γράψει πολλάκις οτι οι amd επεξεργαστές δεν ενδεικνύονται για Hackint0sh αφού η apple ουδέποτε τους χρησιμοποίησε.. Έχουν γίνει κάποιες υλοποιήσεις στα παλιότερα λειτουργικά (Snow leopard) με την μέθοδο του Hazard αλλά εγώ δεν θα το πρότεινα και δεν το ξέρω επαρκώς κιόλας το θέμα γιατί είμαι της άποψης ότι ξεκινάμε με μια σωστή βάση hardware.

Ρε σπεσιαλίστες, επειδή μου έχει βγει το μάτι και άκρη δεν έβγαλα..

Σε αυτό το ριμάδι:

http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Turbo-X-H-i525-450-2VRAM.htm

Υπάρχει δυνατότητα για hackintosh;

Από επεξεργαστή κ γραφικά ναι υπάρχει περίπτωση .. Γράψε μας και το wi-fi /ethernet να σου πούμε και γι'αυτα..

Έχει αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας 1 γιατί είναι turbo x και δεν υπάρχουν αναφορές και δεύτερον γιατί η 540m δεν είναι κ η πιο εύκολη.Γι'αυτο έβγαλες κ τα μάτια σου.

Από επεξεργαστή κ γραφικά ναι υπάρχει περίπτωση .. Γράψε μας και το wi-fi /ethernet να σου πούμε και γι'αυτα..

Έχει αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας 1 γιατί είναι turbo x και δεν υπάρχουν αναφορές και δεύτερον γιατί η 540m δεν είναι κ η πιο εύκολη.Γι'αυτο έβγαλες κ τα μάτια σου.

Μία γρήγορη ματιά...

Capture-1.jpg

Υπάρχει κάποιο link να διαβάσω, ή με το τί να ξεκινήσω για αρχή;

Καλά για το ότι θα είναι μανικετόκουμπο λόγω tubox γνωστό, αλλά λέω μπαααας και !

Κοίτα ξεκίνα με το iAtkos L2 lion δηλαδή για ν'χεις καμιά ελπίδα.. Το λινκ μου εδινε μονο την 540 τώρα βλέπω κάνει εναλλαγή με την ενσωματωμένη ? 2 τα μανικετόκουμπα.. Το Wi-Fi παίζει το ethernet θέλει λίγο search.

Για να διευκολυνθείς δες αν μπορείς να βγάλεις την μια κάρτα γραφικών εκτός από bios.. η ενναλαγη δεν θα παίξει πότε στο osX μιας και για να συμβεί αυτό θέλεις apple firmware.

Εμένα μου λες ? 4-5 χρόνια τώρα οι νύχτες είναι μεγαααλες αλλά είναι και οι καλύτερες γιατί δεν σε αποσπά ούτε ο σκύλος.. ;)

Καλησπερα.Χρονια χρήστης mac και πιο συγκεκριμενα imac λεω να κανω την υπερβαση και να στησω ενα hackintosh.Διαβασα στο site του tonymac τις προτασεις τους για συμβατα συστηματα και κατεληξα στο παρακατω :

1. CPU: Intel core i7 3770
  2. Motherboard: Gigabyte Z77X-UD5H
  3. RAM: CORSAIR CMZ16GX3M2A1600C10 VENGEANCE 16GB (2X8GB) PC3-12800 DUAL CHANNEL KIT
  4. PSU: Corsair HX 750W ή AX 650W
  5. SSD: OCZ Agility 3 240GB
  6. GPU: Gigabyte GeForce GTX660 Ti 2GB OC
  7. DVD-RW: Sony AD-7260S-0B
  8. HDD: Seagate 1TB Barracuda 7200.12 ST31000524AS SATA III 7200rpm 32MB
  9. CASE: Fractal Design Define R4

Θα ήθελα να ρωτησω το εξης.Αν ακολουθησω βημα βημα τις οδηγιες για την εγκατασταση του ML θα έχω ενα πληρως λειτουργικο συστημα?Υπαρχει καποιος ο οποιος να εχει το ιδιο συστημα(βασικα μητρικη και καρτα γραφικων) και μπορει να το επιβεβαιωσει?

Ευχαριστω

Σε κάθε υλοποίηση υπάρχουν πράγματα που δεν γράφονται πουθενά,ούτε μπορούν να γραφούν ένα γιατί ούτε αυτοί που φτιάχνουν τους οδηγούς δεν τα ξέρουν,και αυτοί που τα ξέρουν δεν μπορούν να καλύψουν όλους τους συνδυασμούς από hardware.

Πρέπει να είσαι γνώστης η να γίνεις γνώστης της διαδικασίας για να πάρεις το 100% του hardware που αγοράζεις..

Ο οδηγός βήμα βήμα θα σου δώσει ένα ικανοποιητικό 80% .. άρα θα έχεις έναν λειτουργικό υπολογιστή και στην πορεία θ'ανακαλυπτεις κάποιες ελλείψεις,κάποιες τρύπες που θα προσπαθείς να μπαλώσεις.. Ότι διάβασες ότι είναι συμβατό ναι θα είναι,όπως αυτή η σύνθεση που μας παραθετεις αν και έχει περιθώρια βελτίωσης είναι κρίμα π.χ να εχεις z77 k ivy και να μην δουλεύει το USB 3 με την ταχύτητα που πρέπει,η να μην βλέπω και έναν 120αρη SSD για windows,το hackint0sh δεν έχει bootcamp.Προσπαθώ να σου πω ότι για μένα το Hackint0sh είναι η λεπτομέρεια είναι αυτό το 20% που κάνει ένα μηχάνημα πλήρως λειτουργικό αν θέλεις κ ξεχωριστό και στους οδηγούς αυτό δεν παρέχεται..

Τα κατανοω ολα αυτα που λες.Για αρχη σιγουρα θα ειμαι ευχαριστημενος με ενα 80% κι οπως ειπε σιγα σιγα θα προσπαθησω να το στησω οσο το δυνατον καλυτερα.Εσυ τι αλλαγες θα προτεινες στην συνθεση που αναφερα παραπανω?

Ευχαριστω κ παλι

Εγω εχω την gigabyte z77-ds3h και εκανα native εγκατασταση λογω uefi bios και παιζουν ολα κομπλε.

Θεωρω παντως πως καλυτερα ειναι να παρεις τον i5 3570k, που ειναι αισθητα φθηνοτερος, αλλα ελαχιστα πιο αργος και να παρεις και ενα μικροτερο/φθηνοτερο psu.

Περασαν οι εποχες που χρειαζομασταν θηρια psu, τωρα καινε ελαχιστα τα νεα συστηματα λογω ivy bridge, εχουμε πιο efficient gpus κλπ..

Ισως να σκεφτεις να παρεις και μια λιγο φθηνοτερη gigabyte μητρικη και να δωσεις τα εξτρα χρηματα για εναν ποιοτικοτερο,γρηγοροτερο και πιο αξιοπιστο ssd αντι για τον προβληματικο agility 3.

Τελος, για σκληρο δισκο/αποθηκη, ισως καλυτερα να παρεις καποιον green(καινε λιγοτερο και το βασικοτερο ειναι πιο αθορυβοι) ή καποιον western digital re4 , που ειναι πιο αξιοπιστοι.

Τα χρηματα που θα γλυτωσεις απο τον i7 ή απο το χωρις λογο πανακιβο psu μπορεις να τα επενδυσεις σε μια καλη οθονη ή ακομα και σε ενα apple πληκτρολογιο .

Αληθεια, τι οθονη(ες) θα εχεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...