Προς το περιεχόμενο

Μαυρη οθονη

Komorias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

ειναι ενας η/υ μιας φιλης ο οποιος οταν πατησεις power δεν δειχνει τπτ στην οθονη,απλα μια μαυριλα.κ δεν κανει το μπιπ στην εκκινηση.

η καρτα γραφικων κ η οθονη ειναι μια χαρα,τις τσεκαρα.

τι αλλο να κοιταξω τωρα?

ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα...

Ανεμηστηρια ακους να γυρνανε; ; ;

Ο σκληρος αν ακουσεις καλα γνεφει;;;

Οταν λες μαυρη οθονη. δεν δειχνει τιποτα δηλαδη; ; ;

Ή ποσταρει bios και μετα μαυριζει ; ; ;

Αν εχεις onboard θυρα για την οθονη σου, βαλε μια εκει την οθονη σου και πες μας...

Δημοσ.

τα ανεμηστηρια δουλευουν,τον σκληρο ουτε καν σκεφτηκα να τον "ακουσω"

το βιος δεν το δειχνει καθολου.απλα σκετη μαυριλα k μπαινει η οθονη σε sleep mode

Δημοσ.

.κ δεν κανει το μπιπ στην εκκινηση.

Λες μητρικη ή ραμ ; ; ; (δεν ρωταω εσενα αλλα το φορουμ...mrgreen.png)

Παντως ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ ελεγμενες σωστα οι καρτα και η οθονη ετσι ; ; ; (δεν σε αμφισβητω απλα για να ειμαστε 1000% σιγουροι). . .exclamation.png

Δημοσ.

ε κοιτα εβαλα μια δικια μου καρτα κ εβγαλε την ιδια μαυριλα χωρις βιος.

μετα συνδεσα την οθονη με λαπτοπ κ εδειχνε κανονικα.αρα η οθονη δουλευει.

εβγαλα τις ραμ κ τις ξαναεβαλα αλλα τα ιδια.ουτε μπιπ ουτε τπτ...

Δημοσ.

Βγαλε ολα τα περιφερειακα (σκληροι δισκοι, καμερες, ακουστικα, ηχεια, ποντικια, πλητρολογια. . .) για αρχη και ξανακανε boot...

ε κοιτα εβαλα μια δικια μου καρτα κ εβγαλε την ιδια μαυριλα χωρις βιος.

Συνδεσες δηλαδη νεα GPU με την οθονη σου και παρεμεινε μαυρη; ; ;

Περιεργο κανονικα επρεπε η οθονη σου να δειχνει κανονικα...

Αρα ή τα παιξε η δευτερη GPU που εβαλες για δοκιμη (απιθανο σεναριο ως γελοιο), ή δεν φταινε σιγουρα οθονη και GPU...

Αν δεν βοηθησε τιποτα, βαλε το διακοπτη του PSU στο 0...Περιμενε κανα 5-10 λεπτο να αποφορτηστουν οι πυκνωτες και εν συνεχεια βαλε τον στο 1 και κανε boot.

Αν δεν πιασει αυτο βγαλε μια την μπαταρια της μητρικης για 5-10 λεπτα, βαλτην και ξανακανε boot.

Ο υπολογιστης σου boot-αρει δεν εμφανιζει τιποτα και μετα κλεινει μονος του ή απλως συνεχιζει να δουλευει χωρις οπτικο σημα στην οθονη ; ; ;

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

ή cpu, ή μητρικη, ή και τα 2, ή δε περνει ρευμα η μητρικη απο το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

φιλε σευχαριστω, θα παω αυριο να τα κοιταξω αυτα που λες.το pc ειναι μιας φιλης οχι δικο μου.

Ακου φιλε μου...

Με συνδεδεμενη την οθονη στην Onboard θυρα, βγαζεις τα παντα απο την μητρικη, και αφηνεις ΜΟΝΟ ΡΑΜ, και την CPU (μιας και δεν εχεις καρτα γραφικων)...

Απο καλωδια πανω στην μητρικη να εχεις μονο το 24ή20pin και το 4pin διπλα απο τον επεξεργαστη...

Πατας το Power On, αν δεν δειξει bios post στην οθονη, παιζει με τις ραμ αλλαζωντας θεση και αφηνωντας εναλλαξ μια την μια την αλλη (ή τελος παντων οσες ραμ εχει)...

Αν εξακολουθει να μην βλεπεις τιποτα στην οθονα ειναι ή cpu ή mobo ή και τα δυο (και να εφταιγε ο σκληρος, το bios θα post-αρε κανονικα)...

Ή παιζει κατι με το τροφοδοτικο και την επικοινωνια του με την μητρικη...(αν ηταν πυκνωτης θα ειχε αλλα γνωρισματα)...

Δημοσ.

Μα τι σκ@τ@...Δικιο εχεις φιλε μου και μου το ειπες και παραπανω...

Δεν πειραζει ασε και την καρτα γραφικων σου επανω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...