Bigi444444 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Κυκλοφόρησε στις 28 στο steam από τους δημιουργούς του super meat boy, νομίζω.Στα 4,99 ευρώ (από 4,99) και φαίνεται ενδιαφέρον.Έχει ασχοληθεί κανείς μαζί του;Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά φαίνεται εντελώς αρρωστημένο.Δεν έχει save πχ κάτι που το κάνει μάλλον σαδιστικό και εκνευριστικό ίσως ώρες ώρες, αλλά από την άλλη ξεφεύγει από το υπεραπλουστευμένο που έχει επικρατήσει παντού σήμερα.Η σελίδα του στο steam είναι παρακάτω.Για πείτε καμιά προσωπική εμπειρία.http://store.steampowered.com/app/113200/?snr=1_4_4__100
bnvdarklord Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Το χω. Ειναι roguelike το game για αυτο και εχει permanent death, τυχαια dungeons items, και αντιπαλους. Το θεμα σε αυτα τα games δεν ειναι τοσο να το τερματισεις αλλα να προσπαθησεις να πας καλτυερα απο την προηγουμενη φορα. Εμένα μου αρεσει αρκετά, και το γεγονός οτι καθε φορα που παιζεις βρισκεις και αρκετα καινουργια πραγματα το κανει αρκετα ενδιαφερον. ΥΓ. Μονο ο σχεδιαστης ειναι απο το meat boy.
Bigi444444 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μήπως είναι κουραστικό/εκνευριστικό αυτό όμως, να ψοφάς συνέχεια και πάλι από την αρχή για να πας καλύτερα; Μόνο αυτό με απασχολεί. Σου έχει κάνει κανένα πρόβλημα με τις επιδόσεις μήπως;Γιατί μερικοί παραπονιούνται ότι παίζει υπερβολικά αργά.
bnvdarklord Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εμενα παιζει κομπλε. Το game ειναι σε flash οποτε φαντάζομαι παιζει ρολο που κολλάει σε κάποιους. Κουραστικό εκνευριστικό δεν θα το ελεγα. Αναλογα και το ατομο βεβαια. Βρίσκεις αρκετά νεα πραγματα καθε φορά, και εχω την εντύπωση οτι ανάλογα με τον τρόπο που παιζεις βρίσκεις και αλλα πραγματα. Παίζει επίσης και πολύ πειραματισμός με τα αντικείμενα που βρίσκεις καθως δεν ξερεις τι μπορει να κανουν. Εγω τωρα ανακαλυψα το roguelike σαν ειδος με αυτο και το dungeons of dredmore(που ειναι turn based), και μου φαινεται αρκετα ενδιαφέρον. edit: Στις 31/10 θα βγει και ενα δωρεαν DLC που περιέχει πιο dark περιεχόμενο, και νεα αντικειμενα κτλ. Γενικά εχει πολύ πραγμα.
Bigi444444 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Και το dredmor το έχω στη wishlist. Θα το αγοράσω τώρα λοιπόν.Ελπίζω να το δοκιμάσω λίγο απόψε κιόλας. Είναι και τσάμπα κιόλας ρε γαμώτο, δε μου πάει να μην τα αγοράσω αυθεντικά.Κρίμα είναι... Κάτσε για να καταλάβω....Κάθε φορά που θα βγαίνω από το παιχνίδι θα ξεκινάω από την αρχή;Η μήπως κάνει save σε συγκεκριμένα σημεία;Γιατί βγήκα στο μενού μια φορά και μετά με ξεκίνησε από την αρχή... Τις καρδιές που σπαρταράνε στο πάτωμα δε μπορώ να τις πάρω;
bnvdarklord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δεν εχει save μεσα στο game. Δεν χρειάζεται, αν και νομίζω ειπαν οτι μπορει να βαλουν. Αν εχεις full ζωή δεν μπορεις να τις παρεις.
antonl Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μιας και το χεις κι αυτό, απ ό,τι κατάλαβα, σε σχέση με το "dungeons of dredmore" πως είναι;
bnvdarklord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Το isaac ειναι action-roguelike ενω το dredmor ειναι turn based. Το dredmor θελει πιο πολύ "ψαξιμο" δηλαδη βρίσκεις πολλά όπλα με διάφορα στατιστικά, εχει alchemy crafting smithing πολλά skills για να διαλέξεις. Το isaac ειναι περισσότερο straightforward, απλά παιζεις. Επισης ενα playthrough μεχρι το τελος στο isaac ειναι καμια ώρα ενώ το dredmor λογικα περισσοτερο(δεν εχω καταφέρει να το τερματισω ακομα αλλα αν εξερευνίσεις ολόκληρο το 1ο level ειναι καμια ώρα απο μόνο του.)
Bigi444444 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μα δεν έχω full health...αυτό είναι το θέμα. Κάτσε γιατί ακόμα δεν το έχω καταλάβει.Με το που βγήκα και ξαναμπήκα με ξεκίνησε από το πρώτο δωμάτιο πάλι.Έτσι θα πηγαίνει;Δηλαδή αν θέλω να παίξω μια ώρα τη φορά δεν έχει νόημα; Ααααα τώρα είδα που είπες ότι είναι τόσο σύντομο...
antonl Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Thanks Dredmor παίζω σύμφωνα με το steam ~15 ώρες κι είμαι κάπου στο lvl 9.
bnvdarklord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ααααα τώρα είδα που είπες ότι είναι τόσο σύντομο... Ναι για αυτό δεν εχει νοημα. Στην αρχή εχεις 3 καρδίες οποτε αν εχεις 3 τοτε εισαι full. Οι μπλε ειναι σαν armor φαση ισως μπερδευτηκες με αυτο. Dredmor παίζω σύμφωνα με το steam ~15 ώρες κι είμαι κάπου στο lvl 9. Οταν λες lvl εννοεις "οροφο"; Γιατι δεν εχω κατέβει ποτε στο 3ο :Ρ Βεβαια εξαντλώ τους ορόφους και παίζω με permadeath.
antonl Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ναι, «όροφο» εννοώ. Υπόγειο για την ακρίβεια :Ρ Τι lvl είναι ο ήρωας δε θυμάμαι αλλά έχω τερματίσει τα skills που χου χα διαλέξει.
bnvdarklord Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 9o υπόγειο με permadeath? Nice. Ποσα εχει;
antonl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 9o υπόγειο με permadeath? Nice. Ποσα εχει; Όχι permadeath, για χαλάρωση παίζω όχι για να το παρατήσω στο πρώτο death :Ρ Κανονικά με saves. Δεν ξέρω πόσα επίπεδα έχει, νομίζω καμιά 10αριά. Πριν από ένα σχετικά πρόσφατο update ήταν αρκετά χαλαρό (σε έπαιρνε και με permadeath αν ήσουν λίγο προσεκτικός) λόγω του overpowered fireball. Δεν απαιτούσε ούτε line of sight με τα τέρατα. Απλά έκανες click σε ένα οποιοδήποτε ορατό τετράγωνο και μπουμ. Δηλ. καθόσουν στην εξώπορτα του zoo και έκανες spam με fireballs μέχρι να ψοφήσουν όλοι (είχα υψηλό mana regeneration και έπαιρνα mana με κάθε kill). Ευτυχώς το φτιάξαν κι έτσι τώρα αν υπάρχει τέρας ή αντικείμενο ανάμεσα σε σένα και τον στόχο, δε μπορεί το fireball να το παρακάμψει.
bnvdarklord Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Χαχαχα καλή φαση. Εγω προς το παρον μονο permadeath παίζω, αλλα η μαλακία ειναι οτι ενώ γενικά παιζω προσεκτικά, καμια φορα το βαζω οταν βαριέμαι και κάνω βλακείες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα