Προς το περιεχόμενο

αρχαριοσ σε watercooling

genious1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σασ παιδια σκευτομαι να βαλω watercooling στο pc μου και θαλω την γνωμη σασ επιδη ειμαι νεοσ σε αυτα! λοιπον το κουτι μου ειναι αυτο η μητρικη μου αυτη και ο επεξεργαστησ ειναι αυτοσ :mrgreen: δεν εχω σκοπω να κανω overclocing απλα την θελω για να μιοσει την θερμοκρασια και τον θοριβο :-D σκευτομαι αυτη η αυτη τη λετε και τη προτινεται ? σκευτομε την Antec H2O 620 :-D

ευχαριστω

Δημοσ.

Κριμα ειναι με αυτον τον επεξεργαστη να μην κανεις overclocking σε περιπτωση που βαλεις watercooling.....

Αλλα αφου δεν θελεις να κανεις overclock τοτε και με μια αεροψυχτρα των 30 euros θα εχεις ησυχο το κεφαλι σου.

Δημοσ.

Απο θορυβο θα εχεις ησυχο το κεφαλι σου σε σχεση με την εργοστασιακη ψυχτρα που οπως καταλαβα σου εχει σπασει τα νευρα.

Αλλα εαν οντως σε ζαλιζει τοσο πολυ και σε ενοχλει δες μηπως δεν φταιει η ψυχτρα του επεξεργαστη αλλα κατι αλλο οπως η καρτα γραφικων.

Δημοσ.

στην υδροψυξη που μου προτινεσ μπορω να αλλαξω το ανεμιστιρακι με ενα μπλε και αν ναι ποιο μπου προτινεισ ?και μια χαζι ερωτηση δεν εχει διαφορα με αυτο ε?

Δημοσ.

στην υδροψυξη που μου προτινεσ μπορω να αλλαξω το ανεμιστιρακι με ενα μπλε και αν ναι ποιο μπου προτινεισ ?και μια χαζι ερωτηση δεν εχει διαφορα με αυτο ε?

Η ιδια ακριβως αεροψυξη ειναι.και ναι μπορεις να αλλαξεις το ανεμιστηρακι με ενα μπλε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...