Προς το περιεχόμενο

hd 6950 vs gtx 560

PETERANOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνοιξα σήμερα το ανεμιστήρα τον καθάρισα αλλά δεν έγινε δουλειά, ο θόρυβος είναι 3 φορές επάνω από την δικιά μου (σαν καταψύκτης κάνει), σκέφτομαι μάλλον να αλλάξω το σύστημα ψύξης, βρήκα αυτό.

Ξανά έπαιξα λίγο BC2 σήμερα χωρίς κανένα πρόβλημα άρα το κάνει μόνο στο battlefield 3 beta, έτρεξα και ένα Heaven Benchmark πώς σας φαίνονται τα αποτελέσματα?

24107554.jpg

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To battlefield 3 με τι settings το τρέχεις? Αν τα χεις βάλει όλα στο full , κόψε κάτι γιατί δε φτάνει το ένα γίγα των καρτών.

Δημοσ.

To battlefield 3 με τι settings το τρέχεις? Αν τα χεις βάλει όλα στο full , κόψε κάτι γιατί δε φτάνει το ένα γίγα των καρτών.

Ouchh...με πέτυχε :lol: :lol: 1ον τα gb παιζουν σχεδον μηδενικό ρόλο στις καρτες μην τρελαίνεστε και 2ον και να μην εφτανε το παιδι εχει crossX δηλαδη ουτε τα 2gb φτανουν?! :blink: :whistle:

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι έχει άδικο, πλέον υπάρχουν παιχνίδια που ειδικά σε μεγάλες αναλύσεις αξιοποιούν τη VRAM.

Π.χ. εγώ στο Crysis 2 με DX11 και High Res Textures @ Ultra @2560*1440 με CrossFire 6870 δεν πάω βήμα.

Με CrossFire 6950 2GB θα ήμουν πιο άνετος.

Επίσης, στο CrossFire/SLI δεν προστίθενται οι VRAM.

Δημοσ.

2560*1440 :shock: για τετοιες αναλυσεις ναι παιζουν καποιο ρολο ομως μην τρελαθουμε δεν θα δεις και τρελες διαφορες αν ειχες παραπανω... για τις VRAM εχεις δικιο, λαθος μου δεν προστίθενται...και κατι αλλο στα recomended το battlefield 3 εχει 6950 ?! :eek: :eek: δηλαδη εγω με 6870 σε 1080p δεν θα το παιζω στο τερμα?! μηπως τα παρα λενε λιγο?

Δημοσ.

Σου λέω ενδεικτικά ότι και σε μένα όταν τα βάλω όλα full σε 1080p ανάλυση , το 1 GB ram δε φτάνει και έχω κοληματάκια.

Δημοσ.

Λοιπόν έβαλα την μεταχειρισμένη να παίξει μόνη της και δέν έδειξε κάποιο πρόβλημα, μετά έβαλα την δικιά μού σαν δεύτερη και φένετε οτι λύθηκαν τα προβλήματα, έπαιξα κανένα εικοσάλεπτο B3 και δεν μού παρουσίασε κάτι ούτε κωλύματα ούτε ένα φλασαρισμα που μού έκανε πρίν.

Το μεγάλο πρόβλημα τώρα ειναι ο θόρυβος, πω πω ρε παιδιά μού εχει πάρει το κεφαλι.

Υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώσω την δικιά μού 5850?

Κάτι άσχετο έχω τής μνήμες τής υπογραφής μού μπορώ να συμπληρώσω άλλα 4G με αυτές? http://www.hardwaresecrets.com/fullimage.php?image=4923

Δημοσ.

H δικιά μου πάει μέχρι 775MHz αυτή που πήρα μεταχειρισμένη μέχρι 1550MHz.

Ο θόρυβος προέρχεται από τον ανεμιστήρα τον ίδιο όχι δηλαδή από τον αέρα που δημιουργεί, άλλωστε η κάρτα είναι πανομοιότυπη με την δικιά μου με τον ίδιο ανεμιστήρα, η δικιά μου βέβαια δεν ακούγετε καθόλου.

Τώρα πάλη παίζω B3 και μου κάνει κόλπα, κατέβασα σε medium τα γραφικά και είναι ΟΚ, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε!!!!

30114087.jpg 12582539.jpg

παρατήρησα τα εξής σε crossfire τα γραφικά στο auto είναι όπως φαίνονται εδώ, έτσι όμως έχω κολλήματα, έβαλα το ultra σε high το anisotropic filter από 16Χ σε 4Χ το ambient occlusion από HBAO σε HSAD και κάπως διορθώθηκε η κατάσταση.

Επίσης η θερμοκρασία της μεταχειρισμένη κτυπάει 80+C ενώ η δικιά μου 60C με 65C.

Δημοσ.

Ouchh...με πέτυχε :lol: :lol: 1ον τα gb παιζουν σχεδον μηδενικό ρόλο στις καρτες μην τρελαίνεστε και 2ον και να μην εφτανε το παιδι εχει crossX δηλαδη ουτε τα 2gb φτανουν?! :blink: :whistle:

Σου απάντησε άλλος δε χρειάζεται να σου πω ότι είσαι λάθος και στις 2 περιπτώσεις...

Αν δεν ξέρεις μην ειρωνεύεσαι

Δημοσ.

ΤΕΛΟΣ με τον θόρυβο της 5850 :D :D , για οποίον ενδιαφέρεται

.

Τώρα όσο αναφορά της επιδόσεις με 5850 CF στο Battlefield 3 μάλλον είναι θέμα drivers, μπορεί να φταίει και η BETA έκδοση, ας ελπίσουμε ότι θα βγάλουν τίποτα καινούργιους (drivers)....!!

Για την μνήμη που αναφέρθηκε πιο πάνω, να θυμίσω ότι η 6950 που συνιστάτε για το B3 έχει 1G μνήμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...