Προς το περιεχόμενο

Περιστατικό στο topic xαρισμάτων

Timonkaipumpa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι ειναι αυτο αν με ενδιαφερει το θελω

Ναι, ΟΚ.

Καλή φάση που ισχύει αυτό με τη σειρά εδώ στο thread, αλλά μην χρησιμοποιείται καταχρηστικά.

Βγαίνει ο άλλος και για να "πιάσει στασίδι" λέει το θέλω αλλά δεν ξέρω τι είναι, ενώ μπορεί κάποιος άλλος που ξέρει τι είναι και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το χρειάζεται να έρθει δεύτερος στη σειρά.

Γιατί, όποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειαζόταν μία ZIP συσκευή θα ήξερε και τι είναι...

Οπότε, και οι admins/mods και οι posters καλό θα ήταν να προσέχουν τέτοια φαινόμενα, θαρρώ.

Έφυγε και αναφορά στους admins/mods

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συμφωνώ με timonkaipumpa. Δυστυχώς, πρόκειται για ζήτημα ηθικής στο οποίο θεωρώ πως λόγο έχει μόνο αυτός που χαρίζει το όποιο αντικείμενο.

ηθελα να απαντησω σε αυτο εκεινη την στιγμη, οτι εαν το χρειαζοταν πραγματικα θα ηξερε και τι ειναι...

ειναι μεγαλη μπουρδα (μην το πω αλλιως) να λεμε οτι θελουμε κατι ετσι απλα. ειναι κατι παρομοιο με την καταναλωτική μανια. περνουμε πραγματα ενω δεν τα θελουμε. και το συγκεκριμενο θρεντ εχει να κανει με πραγματα που χαρίζονται με σκοπο να εξυπηρετηθούμε ολα τα μελη αυτου του φορουμ.

εγω το εγραψα και ρωτησα τι ειναι γιατι αν ειναι χρεισιμο και θα μπορουσα καπου να το χρεισιμοποιησω και δεν κανω καταχρησει το τοπικ

εγω το εγραψα και ρωτησα τι ειναι γιατι αν ειναι χρεισιμο και θα μπορουσα καπου να το χρεισιμοποιησω και δεν κανω καταχρησει το τοπικ

ΕΑΝ το χρειαζοσουν,θα το αναζητουσες και προφανως θα ηξερες τι σκατα ειναι.

ΔΕΝ ειναι thread οπου ο αλλος δινει κατι και μεις πεταγομαστε σαν να μη πω τι για να το προλαβουμε να το παρουμε.

Ειναι για ατομα τα οποια το εχουν πραγματικα(οπως εχει ειπωθει κ πιο πανω) αναγκη.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 22 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 22 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Καταρχάς, έλεος, τα ματάκια μας.

Εν συνέχεια, εσύ καλύτερα να ξύνεσαι παρά να γράφεις (κατά του "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς").

Καλά, δε σας έφαγε τη γκόμενα. Γιατί είστε τόσο επιθετικοί;

Ο επόμενος θα γράψει «το θέλω» χωρίς να μαρτυρήσει αν ξέρει τί είναι, έτσι για να ανακαλύψουμε πόσο άκυρο είναι το κύρηγμα του «πρέπει» μέσω πληκτρολογίου.

Το σβήσιμο του post το θεωρώ απαράδεκτο. Αν γυρίσετε πίσω και διαβάσετε προσεκτικά, θα διαπιστώσετε πως τουλάχιστον τα μισά πράγματα φεύγουν τυχαία προς άτομα που δεν τα χρειάζονταν για να «προχωρήσουν τη ζωή τους». Ποιός δηλαδή θα φιλτράρει ποιός θα παίρνει τί; Ένα παιχνίδι είναι, ο πρώτος το παίρνει, αλλιώς τί είχες - τί έχασες. Τον τελευταίο λόγο τον έχει αυτός που δίνει εξάλλου. Αν ήταν δικό μου θα του το έδινα, έτσι για σπάσιμο.

εψαξα μια στο goοgle να δω τι ειναι αλλα δεν βρεικα κατι διευκρινιστκο για αυτην την συσκευη

τι να σας πω πριν μια βδομαδα μου εδεσε ενα παιδι απο εδω ενα λαπτοπ και δεν ηξερα τι λαπτοπ καν ειναι δηλαδη δεν το διεομουνα ;

ευχαριστω @PCharon

Συμφωνώ με PCharon, αλλά μόνο στο κομμάτι που αφορά τη διαγραφή του post, το οποίο και επανέφερα. Φυσικά, ο geioannou δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει το ZIP drive στο μέλος που πήρε προτεραιότητα χωρίς να ξέρει τί είναι αυτό που χαρίζεται. Ούτε και οι κανόνες του topic στο μήνυμα #1 επιβάλλουν (και πώς θα μπορούσαν άλλωστε; ) κάτι τέτοιο...

Ο επόμενος θα γράψει «το θέλω» χωρίς να μαρτυρήσει αν ξέρει τί είναι, έτσι για να ανακαλύψουμε πόσο άκυρο είναι το κύρηγμα του «πρέπει» μέσω πληκτρολογίου.

Το σβήσιμο του post το θεωρώ απαράδεκτο. Αν γυρίσετε πίσω και διαβάσετε προσεκτικά, θα διαπιστώσετε πως τουλάχιστον τα μισά πράγματα φεύγουν τυχαία προς άτομα που δεν τα χρειάζονταν για να «προχωρήσουν τη ζωή τους». Ποιός δηλαδή θα φιλτράρει ποιός θα παίρνει τί; Ένα παιχνίδι είναι, ο πρώτος το παίρνει, αλλιώς τί είχες - τί έχασες. Τον τελευταίο λόγο τον έχει αυτός που δίνει εξάλλου. Αν ήταν δικό μου θα του το έδινα, έτσι για σπάσιμο.

Εαν και σε γενικές γραμμές δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες,πριν βιαστείς να κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου,ρίξε λίγο μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες του thread,ειδικά την απάντηση 4483.

το συγκεκριμένο μέλος έχει μάλλον την κακή συνήθεια να ζητάει ότι βρει μπροστά του,οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση καλώς έγινε ότι έγινε.

Συμφωνώ με PCharon, αλλά μόνο στο κομμάτι που αφορά τη διαγραφή του post, το οποίο και επανέφερα. Φυσικά, ο geioannou δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει το ZIP drive στο μέλος που πήρε προτεραιότητα χωρίς να ξέρει τί είναι αυτό που χαρίζεται. Ούτε και οι κανόνες του topic στο μήνυμα #1 επιβάλλουν (και πώς θα μπορούσαν άλλωστε; ) κάτι τέτοιο...

δεν ειπα οτι επρεπε να το παρω αλλα γιατι να μην ρωτησω τι ειναι γιατι μπορει να μου φανει χρεισιμο

Εαν και σε γενικές γραμμές δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες,πριν βιαστείς να κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου,ρίξε λίγο μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες του thread,ειδικά την απάντηση 4483.

το συγκεκριμένο μέλος έχει μάλλον την κακή συνήθεια να ζητάει ότι βρει μπροστά του,οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση καλώς έγινε ότι έγινε.

τι ακριβως εχω παρη ;

Το ότι δεν είναι κάποιος υποχρεωμένος να ξέρει τι είναι κάτι για να πει "το θέλω" δεν σημαίνει ότι δικαιολογεί το "τρέχω πρώτος να προλάβω γιατί κάτι χαρίζουν".

Σαφώς και θα ζήσει ο οποιοσδήποτε χωρίς ένα ZIP drive. Αλλά, μιας και είναι μία καλή πράξη το να δίνεις κάτι σε κάποιον άλλο, δεν είναι ανέντιμο να ζητάς να σου χαρίσουν για να παίρνεις ό,τι χαρίζεται επειδή και μόνο χαρίζεται; Χωρίς ούτε καν να ξέρεις τι είναι;

Μπορεί 1000+2 να έχουν κάνει την πάπια και απλά να λένε "το θέλω αυτό", χωρίς να λένε "τι είναι; " και ας μην ξέρουν. Αυτό όμως δεν καταργεί το πόσο ανέντιμη είναι αυτή η πράξη (όσο και να είναι).

Και ναι, καλά κάναμε και του την πέσαμε. Εάν το κάνουν αυτό και άλλοι, μοιραία, θα μειωθούν όσοι δίνουν - χαρίζουν πράγματα γιατί κάποιος μπορεί να τα χρειάζεται.

τι ακριβως εχω παρη ;

Τι είχες Πάρη; Τι είχα πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...