c0prse_grinder Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα, μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα πως θα διαλεξω ενα απο αυτα τα 2 (Το budget τελειωνει στα ~500 ευρω) 1) HP PROBOOK 4530S NOTEBOOK PC XU015UT --> Link 2) Notebook Vaio E-series VPC-EH1L0E, 15,5”, Intel Core i3 στα 2.10 GHz , Ram 4GB DDR3, 320GΒ --> Link Εχουν και τα 2 τον επεξεργαστη i3 2ης γενιας, και σχεδον ολα τα χαρακτηριστικα τους ειναι ιδια. Ενα θεμα που με προβληματιζει ειναι το γεγονος της εγγυησης του ΗΡ επειδη ειναι απ'το e-shop. Αν εχετε να προτεινετε κατι με αναλογα χαρακτηριστικα που να μην ξεπερναει τα 515 ευρω, ευχαριστως να το δω. (Δεν με ενδιαφερει να ειναι η σουπερ καρτα γραφικων εφ'οσον δεν προοριζεται για παιχνιδια). Ευχαριστω
xristoforos89 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Kαι μονο οτι η sony εβγαλε λαπτοπ 15αρη με 500ευρω λεει πολλα ως προς τα φθηνα -πλεον- υλικα που χρησιμοποιει. Θυμαμαι το πρωτο μου sony προ 4ετιας, κοστιζε 1200ευρω και θεωρουνταν απο τα μετρια. Πλεον βγαζει λαπτοπ της πλακας (ειδικα κατι 14αρια που εχει βγαλει σε πορτοκαλι/λαχανι, που το πλαστικο καπακι του κινητου μου ειναι καλυτερης ποιοτητας). Απο εμενα οχι στο συγκεκριμενο sony.
Giorgos09 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το HP εχει πιο γρηγορο σκληρο δισκο κατασκευασμενο απο μεταλικα μερη HD web cam USB 3 θυρα μεγαλυτερη οθονη αλλα μονο τον ενα χρονο εγγυησης σιγουρο. Το Vaio εχει πιο αργο σκληρο μικροτερη οθονη χαμηλοτερης αναλυση web cam χωρις USB 3 κατασκευασμενο μονο απο πλαστικο αλλα σιγουρα 2 χρονια εγγυηση.
c0prse_grinder Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το HP εχει πιο γρηγορο σκληρο δισκο κατασκευασμενο απο μεταλικα μερη HD web cam USB 3 θυρα μεγαλυτερη οθονη αλλα μονο τον ενα χρονο εγγυησης σιγουρο. Το Vaio εχει πιο αργο σκληρο μικροτερη οθονη χαμηλοτερης αναλυση web cam χωρις USB 3 κατασκευασμενο μονο απο πλαστικο αλλα σιγουρα 2 χρονια εγγυηση. αυτα τα διαπιστωσα και εγω απο τα χαρακτηριστικα του καθε συστηματος.. μεχρι στιγμης ειμαστε 1-0 και νικαει το ΗΡ.. επισης δεν με ενδιαφερει καθολου το 0,1 της ιντσας που ειναι μικροτερη η οθονη του sony για τον δισκο φυσικα και με ενδιαφερει και ενταξει η hd καμερα ειναι καλο να υπαρχει.. αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ειναι το γεγονος οτι το e-shop ειναι στα τελευταια του συμφωνα με τις φημες και γραφουν για το λαπτοπ οτι για 2 χρονια το αλλαζουν με καινουργιο αν τυχει κατι.. το οτι θα χω την εγγυηση του ενος χρονου της HP και αυτο το ξερω αλλα συμφωνα με περισσοτερο απο φημες, ειναι και αυτη εταιρια που δεν παει και πολυ καλα τον τελευταιο καιρο... αυτοι κυριως ειναι οι λογοι μου που δεν πηγα αυτοματως στο HP και γλυκοκοιταζω και το sony.. οσον αφορα τα φθηνα υλικα.. να υπενθημισω οτι ειναι η Ε σειρα των vaio που ισως ειναι πιο προσεγμενη απαυτα τα πορτοκαλοπρασινα που υπαρχουν στους παγκους του kotsovolou κτλ.. anyway..περιμενω και αλλες αποψεις για να εχω ενα πιο χαρακτηριστικο "σκορ"
RipperRoo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 τι λες γι'αυτον --> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902073 αξιζει τα 60 παραπανω
xristoforos89 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 τι λες γι'αυτον --> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902073 αξιζει τα 60 παραπανω http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596224&catid=010200
RipperRoo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.multirama...24&catid=010200 Η Καρτα γραφικων ειναι ιδια? δεν γραφει κατι στο μουλτιραμα γιαυτο... edit: τωρα ειδα τον τομεα "περιγραφη" ... ακυρο οποτε *εχει αλλη καρτα γραφικων και καμια usb 3 θυρα...
xristoforos89 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν εχει usb 3 αλλα εχει πολυ καλυτερη καρτα γραφικων.
Nightfall_2003 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 To HP έχει 2 χρόνια εγγύηση από το e-shop ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Εκτός από τις άπειρες τηλ/κες επικοινωνίες που είχα, έχω κ την απάντησή τους ΓΡΑΠΤΗ σε mail με ονοματεπώνυμο. Γι αυτό όσοι λέτε 1hp +1 eshop πλανάστε. Το sony από την άλλη είναι τόσο άθλιο σε θέμα κατασκευής που κ δωρεάν να μου το δίναμε δεν θα το έπερνα. Τέτοια πλαστικούρα ούτε στον εχθρό μου Aπό τα 2 το hp με τα χίλια. Αν κ με την εγγύηση του e-shop πέρνεις μεγάλο ρίσκο. Ειδικά στις μέρες που είμαστε κ την οικονομική κρίση. Aπό μένα το dellaki των multirama των 499 ευρώ. Από θέμα εμφάνισης είναι άψογο. Από θέμα χαρκτηριστικών μέτριο. Θα σου πρότεινα το dellaki των 543 ευρώ που έχει σαφώς καλύτερα χαρακτηριστικά (αν κ λιγό χειρότερη εμφάνιση από το άλλο)αλλά σε αυτό που είδα εγω " βούλιαζε" το πληκτρολόγιο (λολ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.