vaggelis30 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Οπως λεει κι ο τιτλος χρειαζομαι drivers για το συγκεκριμενο netbook. Στη σελιδα υποστηριξης της Sony Vaio τους προεγκατεστημενους οδηγους για ethrnet δεν τους δεχεται. τι μπορω να κανω ???
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Κάνε την διαδικασία που λέει εδώ για να βρεις το μοντέλο,με βάσει αυτού μπορούμε να ψάξουμε εάν υπάρχει driver.
vaggelis30 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Το μοντελο το βρηκα .ειναι το vpcw12j1e/t ειχε εφταρια starter μεσα ..εκανα φορματ κι εβαλα xp gr sp2 . Τωρα προσπαθω να περασω τους αρχικους drivers απο τη sony αλλα δεν τους δεχεται σωστα. πχ για το ethernet.
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε αδερφέ, το μοντέλο του laptop το είδα και εγώ, μπες στο λίνκ και κάνε αυτά που λέει να βρούμε τι κάρτα δικτύου έχει,μπας και υπάρχουν driver sto ιντερνέτ,στην σελίδα της sony απλά λέει ότι είναι atheros δεν μας φτάνει αυτό.
vaggelis30 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 ελα φιλε... κομπλε ειμαι...καταφερα την ethernet. λογικα θα καταφερω και τις αλλες. παρεπιπτοντως η pci database δεν λειτουργουσε .τσεκαρε και μονος σου. παρολα αυτα σε ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Βρε με τα νούμερα και από το google μπορείς να βρεις τα driver το θέμα είναι να ξέρεις τα νούμερα.
vaggelis30 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 ναι οντως... ετσι το κανα... καλη φαση παντως THANKS
primenp Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 μηπως υπαρχει κανενα site να τους κατεβασω και εγω γιατι για xp δεν βρησκω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα