giannisgokus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 1. Πας το ποντικι σου τερμα δεξια στην οθονη και πατας "ρυθμισεις". Στην μπλε καρτελα που εμφανιζεται πατας τερμα κατω "αλλαγη ρυθμισεων υπολογιστη". Στην καρτελα "Χρηστες" κανε αλλαγη τον λογαριασμο σου απο "λογαριασμος Microsoft" σε τοπικο λογαριασμο και εκει που θα σου ζητησει να βαλεις κωδικο αστο κενο και εισαι ΟΚ! Αυτη ειναι η μια επιλογη, η αλλη ειναι να συνδεεσε αλλα να μην πληκτρολογεις κωδικο! Διαλεξε και "κανε". Πηγαινε στο menu start-> πληκτρολογησε netplwiz επελεξε την εφαρμογη που εμφανιστηκε και στο παραθυρο που θα εμφανιστει ξετικαρε την επιλογη "οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν όνομα χρήστη και κωδικό για να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον υπολογιστή" πατας εφαρμογη, OK και θα ανοιξει ενα αλλο παραθυρο στο οποιο θα βαλεις τον κωδικο σου. Και ουαλα! 2
lexmark Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 1. Πας το ποντικι σου τερμα δεξια στην οθονη και πατας "ρυθμισεις". Στην μπλε καρτελα που εμφανιζεται πατας τερμα κατω "αλλαγη ρυθμισεων υπολογιστη". Στην καρτελα "Χρηστες" κανε αλλαγη τον λογαριασμο σου απο "λογαριασμος Microsoft" σε τοπικο λογαριασμο και εκει που θα σου ζητησει να βαλεις κωδικο αστο κενο και εισαι ΟΚ! 2. Στον πινακα που γραφεις το μηνυμα σου εχει 2 σειρες εργαλεια!! Χρησιμοποίησε απο την 2η σειρα αυτο που λεει Link!! Ελπιζω να βοηθησα!! Αυτη ειναι η μια επιλογη, η αλλη ειναι να συνδεεσε αλλα να μην πληκτρολογεις κωδικο! Διαλεξε και "κανε". Πηγαινε στο menu start-> πληκτρολογησε netplwiz επελεξε την εφαρμογη που εμφανιστηκε και στο παραθυρο που θα εμφανιστει ξετικαρε την επιλογη "οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν όνομα χρήστη και κωδικό για να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον υπολογιστή" πατας εφαρμογη, OK και θα ανοιξει ενα αλλο παραθυρο στο οποιο θα βαλεις τον κωδικο σου. Και ουαλα! Βασικά, αυτό που λέτε παιδιά,δεν είναι δύο λύσεις για το ίδιο πράγμα. Είναι δύο εντελώς διαφορετικές επιλογές, ανάλογα με το τι θέλει κάποιος να κάνει. Το ξέρετε αυτό έτσι;
giannisgokus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Βασικά, αυτό που λέτε παιδιά,δεν είναι δύο λύσεις για το ίδιο πράγμα. Είναι δύο εντελώς διαφορετικές επιλογές, ανάλογα με το τι θέλει κάποιος να κάνει. Το ξέρετε αυτό έτσι; Καλα κανεις και το τονιζεις γιατι καποια παιδια δε γνωριζουν καπιοα πραγματα και θα πρεπει να τα λεμε καπως πιο αναλυτικα! Αυτη ειναι η μια επιλογη, η αλλη ειναι να συνδεεσε αλλα να μην πληκτρολογεις κωδικο! Διαλεξε και "κανε". Χωρις παρεξηγηση, αν ηταν θα εγραφα ο πρωτος τροπος.
lexmark Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή δεν ξεκαθαρίζεις το «να συνδεεσε» και μπορεί το παιδί να μην γνωρίζει τις λεπτομέρειες. Για αυτό το είπα. 1
assasins Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 εχω το εξης προβλημα: συνδεομαι στο ιντερνετ με το wifi του υπολογιστη μου και ειναι ολα καλα, οταν ομως χρησιμοποιω το usb wifi AWUS036H και παω να συνδεθω, εκτος απο τον κωδικο wpa, ανοιγει ενα νεο παραθυρο που μου ζηταει username και password. Με αλλους υπολογιστες δεν μου ζηταει κατι τετοιο. εχω δοκιμασει το username και password του router και του υπολογιστη. Drivers γι'αυτην την συσκευη δεν υπαρχουν ακομα αλλα οταν την συνδεω στα 8 την αναγνωριζει σαν συσκευη WiFi 2 και βγαζει ξεχωριστα τα δικτυα που βρισκει.
efkola Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 <p>Καλημέρα και ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!Στο πρώτο θέμα με τον κωδικό βρήκα λύση.Στο δεύτερο βρήκα μια όχι πολύ πρακτική λύση γράφοντας τη λέξη URL και χρησιμοποιώντας τα σύμβολα της αγκύλης.Αυτό το κουμπάκι όμως που γράφει ''link'' ή ''σύνδεσμος'' στα διάφορα fora,όταν τα πατάς σου βγάζει ένα κενό κουτάκι και ζητάει να γράψεις ή να επικολλήσεις το link αλλά δε σου δίνει τη δυνατότητα αντί για ολο αυτο το μακρυναρι του link να επιλέξεις να φαίνεται στο μήνυμα μια άλλη λέξη ή φράση που θελεις.Κάνω λάθος;;
giannisgokus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 [γιουrl=εδω βαζεις την διευθυνση(λινκ)]ονομα ή link εικονας που θελεις να φαινεται [/γιουrl] *οπου γιου=u
skiabox Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Αυτή η maintenance που τρέχει κάθε τρεις και λίγο αν δει ότι δεν κάνεις τίποτα, τι ακριβώς κάνει παιδιά;
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Αυτή η maintenance που τρέχει κάθε τρεις και λίγο αν δει ότι δεν κάνεις τίποτα, τι ακριβώς κάνει παιδιά; Automatic maintenance 1
lexmark Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Το hardware acceleration του flash στον ΙΕ 10 κλείνει από κάπου ή μπα; Τα πέρασα σε netbook eee PC 1005ha και πετάνε, btw.
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτοί οι βλ@μενοι της Microsoft γιατί δεν μου έρχεται να τους πω αλλιώς τι κάνουν συνέχεια με τα Updates κάτι φτιάχνουν ? η κάτι χαλάνε.. ? απο χτες το βράδυ που έκανα τα τελευταία updates ο δίσκος κάνει συνεχεία access - κάτι ψάχνει προφανώς - το windows update τρέχει ασταμάτητα κ το clean Up το ίδιο χωρίς κανένα αποτέλεσμα.. μετά φταίνε οι χρήστες η όποιος τους τα χώνει είναι φάντασμα της "άλλης πλευράς".. τι να πω ? Ένα χρόνο το είχαν beta για να το καταστρέψουν με κάποιο update όπως κάνουν πάντα σε κάθε τους λειτουργικό.. (Με εκνεύρισαν πάλι ! ) Λύση > μετά από την επανεκκίνηση από τα τελευταία updates αφήστε το ανοικτό μέχρι να τελειώσει όλες τις διεργασίες που θα κάνει στο backround. θα πάρει αρκετό χρόνο.. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2013 από MoviemakerGr
CosmosKGR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ας ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικά με τη δυνατότητα "Οικογενειακής Ασφάλειας" - "Family Safety" των Windows 8 Pro. Όμως, ας προσπαθήσω αρχικά να αναφέρω το τι ισχύει στα δικά μου. Περιγραφή κατάστασης: Έχουμε δύο υπολογιστές ταυτόχρονης χρήσης με Windows 8 Pro. Στον έναν τα 64μπιτα και στον άλλον τα 32μπιτα. Έχουμε ανοίξει 3 Microsoft λογαριασμούς χρηστών (έναν για κάθε άτομο εδώ) και τους έχουμε συνδέσει και ως (τους μοναδικούς) χρήστες των Windows και των δύο υπολογιστών μας. Ο δικός μου Windows λογαριασμός είναι και ο μόνος με δικαιώματα διαχειριστή - admin, Επειδή ο ένας λογαριασμός μας, αφορά παιδί, για ευνόητους λόγους ενεργοποίησα την Microsoft "Οικογενειακή Ασφάλεια" των Windows και, γενικότερα, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα όσα προσφέρει σχετικά! Αρχικά, ως γονέας - parent, ορίστηκα αυτόματα μόνο εγώ. Μετά όμως θελήσαμε να οριστεί και ο άλλος μη παιδικός λογαριασμός μας. Αυτό το έκανα και πλέον, στους λογαριασμούς μας (στην σχετική Microsoft ιστοσελίδα), φαινόμαστε με ένδειξη "Parent" και οι δύο. Ο δικός μου ωστόσο έχει πρόσθετα και μια ένδειξη "Primary". Ερωτήματα: 1, Ωστόσο, κάθε φορά που ζητάει "έγκριση πρόσβασης" ο παιδικός λογαριασμός σε κάτι, ενώ ρωτά για το αν είναι παρόν κάποιος γονέας να την δώσει άμεσα, αν εκεί πατηθεί πως είναι κάποιος παρόν, εμφανίζει πάντα ως διαθέσιμες επιλογές γονέων μόνο τον δικό μου λογαριασμό. Αυτό δεν βολεύει καθόλου πολλές φορές που εγώ λείπω και μπορεί να επείγει η έγκριση. Αυτός άλλωστε ήταν και ο κύριος λόγος που δόθηκε ρόλος γονέα και στον άλλο λογαριασμό χρήστη. Ξέρει κανείς τον τρόπο να αλλάξει αυτό και να λειτουργεί έτσι όπως θέλουμε γιατί δεν βγάζω άκρη;;; 2. Στον παιδικό χρήστη, έχουμε ορίσει χρονικά όρια χρήσης του υπολογιστή π.χ. 1 ώρα την μία μέρα, 2 ώρες την άλλη μέρα κοκ. Αυτό που συμβαίνει είναι να δίνει τον αποφασισμένο χρόνο για την μέρα αλλά για κάθε υπολογιστή ξεχωριστά. Δηλαδή αν για σήμερα έχουμε πει μια μόνο ώρα, θα έχει μία ώρα στον έναν υπολογιστή και άλλη μια ώρα στον άλλον. Εμείς ωστόσο θα θέλαμε να έχει μία ώρα συνολικά σα χρήστης και ανεξάρτητα δηλαδή από το ποιον υπολογιστή θα χρησιμοποιεί (ακριβώς επειδή, ανάλογα την χρήση, πρέπει να αλλάζει υπολογιστές). Ξέρει κανείς το αν γίνεται αυτό και, αν ναι, το πώς;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά! ΥΓ: Ξέρω ότι βγήκε κάπως μεγάλο και ίσως κουραστικό αλλά πώς αλλιώς να περιέγραφα σωστά και περιεκτικά όλο το θέμα σ' ένα μου μόνο post;!
Stefi_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Είμαι καινούρια στην παρέα! Εγκατέστησα τα Windows 8 απο το DREAM SPARK (δωρεαν λογισμικό για φοιτητές) Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα. Με το που έγινε η εγκατάσταση και χρειάστηκε να κανει restart κόλλησε το λαπτοπ. Τό έκλεισα από το Power και όταν τ ανοιξα παλι λειτουργούσε κανονικά! Πέρασα τους drivers κτλ, και οταν χρειαστηκε να το κλέισω ή να το κάνω restart , φαινοταν σαν να εκλειναν τα Windows αλλα δεν μπορουσαν να δωσουν εντολη να κλεισει και το λαπτοπ (επεξεργαστης, ανεμιστηρακι κτλ ειχαν τερματησει την λειτουργια τους) Εψαξα στο google για λύση, πήρα την Microsoft τηλεφωνο (οι οποιοι δεν ηταν καθολου εξυπηρετικοι) και τιποτα.. εχετε να μου προτενετε κατι??
efkola Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 1.Προσπαθώ να απεγκαταστήσω το google chrome αλλά όταν πηγαίνω ''Προγράμματα και δυνατότητες'' και κάνω διπλό κλικ πάνω στο chrome,μου βγάζει την ένδειξη ''close all google chrome windows(including thοse in windows 8 mode)and try again''.Εννοείται ότι δεν έχω κάποιο παράθυρο του chrome ανοιχτό,μάλιστα έκανα και επανεκκίνηση μήπως διορθωθείτο πρόβλημα αλλά πάλι το ίδιο.Έχει κανείς κάποια εξήγηση; 2.Μπορώ να σώσω όλα αυτά τα bookmarks του chrome που έχω για να μην τα ξαναεγκαταστήσω όλα από την αρχή όταν κάνω επανεγκατάσταση του προγράμματος; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα