Dr_Slump Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Ενημέρωση 24 Μαΐου, 2024: Συνεχίζουμε στο νέο θέμα εδώ --- Παρακάτω είναι links για το καλύτερο emulator για συστήματα που έχουν αξιόλογη εξομοίωση, όλα από προσωπική εμπειρία και άπειρες ώρες δοκιμών.Περιμένω σχόλια για πιθανή βελτίωση. Nintendo › Game Boy Advance: VisualBoyAdvance › Nintendo 64: Project64 + plugins › Virtual Boy: Reality Boy › SNES: ZSNES WIP › Game Boy/color: KiGB › NES: Nestopia Sony › Playstation: ePSXe + plugins Sega › Mega CD/32x: Fusion › Mega Drive: Fusion › Game Gear: MEKA › Master System: MEKA Nec › PC Engine/TurboGrafx 16: MagicEngine SNK › Neo Geo Pocket/color: NeoPop › Neo Geo: Kawaks Bandai › Wonderswan/color: Oswan Commodore › Amiga: WinUAE › Commodore 64: VICE Atari › Jaguar: Virtual Jaguar › Lynx: Handy › ST: SainT › 7800: MESS › 5200: MESS › 2600: Stella Micros › MSX: blueMSX › Vectrex: MESS › ColecoVision: MESS › Intellivision: Bliss Magnavox › Odyssey 1/2: O2EM Arcade › General: MAME32 › Zinc: ZiNc › Capcom: Nebula › Laserdisc: Daphne › Pinballs: Visual Pinball Σχετικά threads Αναφορά σε κείμενο Παιχνίδια που αξίζουν σε emulator παλιότερης γενιάς 2
Bougas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 θεωρω τον fusion,κορυφαιο emulator για sega.οπως και το visualBoyAdvance. γνωριζουμε κανα site,που υπαρχουν οι emulators του Ν64,με ενσωματωμενα ολα τα συμβατα plugins για τον καθενα?
xalia Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 o Kawaks εξωμειώνει και το cps1/cps2 μαζί με το neo geo hardware. είναι σχεδόν ίδιος με τον nebula
Dr_Slump Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 o Kawaks εξωμειώνει και το cps1/cps2 μαζί με το neo geo hardware. είναι σχεδόν ίδιος με τον nebula Το Nebula είναι καλύτερο σε Capcom ενώ το Kawaks τρέχει καλύτερα το KOF2002 κάνοντάς το καλύτερο για Neo Geo.
Bougas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 επισης ο KiGB ειναι καλος,αλλα δεν παιζει ζιπαρισμενα αρχεια.κατι που κανει μονο ο virtualboy και 1-2 αλλοι.
Dr_Slump Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 γνωριζουμε κανα site,που υπαρχουν οι emulators του Ν64,με ενσωματωμενα ολα τα συμβατα plugins για τον καθενα? Εγινε edit
Dr_Slump Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 επισης ο KiGB ειναι καλος,αλλα δεν παιζει ζιπαρισμενα αρχεια.κατι που κανει μονο ο virtualboy και 1-2 αλλοι. Το VisualBoyAdvance δεν ειναι καλο emulator για classic gameboy. Δες γιατι στο site του KiGB.
G_Zisis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μπράβω,καλή δουλειά! Εμένα το VisualBoyAdvance μου αρέσει για GB.Για Playstation καλό είναι και το PCSX.
StavrosD Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Και μερικοί emulators οι οποίοι θέλουν λίιιιιιγο πιο γρήγορους επεξεργαστές από τους διαθέσιμους. Sony Playstation 2 PCSX2 http://www.emulator-zone.com/doc.php/ps2/pcsx2.html Nintendo GameCube Dolphin http://www.emulator-zone.com/doc.php/gamecube/dolphin.html Microsoft XBOX XEON (παίζει μόνο το Halo , NTSC version) http://www.emulator-zone.com/doc.php/xbox/xeon.html
Dr_Slump Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Θα τους εβαζα και αυτους αλλα γενικα θελουν παρα πολλη δουλεια αυτα τα συστηματα.`
G_Zisis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Και πιο βασικό ο PCSX2 δεν είναι ολοκληρωμένος,είναι σε beta μορφή και δεν μπορείς να παίξεις σχεδόν έως τελείως τίποτα σε καλή ταχύτητα.
Innersense Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Dr_Slump ένα μπράβο και από μένα για την λίστα Θα ήθελα να προσθέσω ότι εκτός από τον ePSXe πολύ καλό emulator για το Playstation σε PC θεωρώ και τον Emurayden PSX Emulator 2.2 με τον οποίο και τελείωσα το Grand Turismo στο PC μου. Ξέρω ότι είναι αντιγραφή άλλου, ξέρω ότι δεν πιάνει την ίδια ποιότητα με άλλους με το κατάλληλο σετάρισμα, το πλεονέκτημα του όμως είναι ότι παίζει επιτόπου μετά την εγκατάσταση και δεν χρειάζεται το τρελό ψάξιμο στα plugins που θέλουν οι υπόλοιποι. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει (και να δώσει link ακόμα καλύτερα) για το ποιος emulator κάνει για το Daytona USA;
Eddy_Gordo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Τίποτα emulators για DS έχουμε; Έχω βρει κάποια αλλά με αυτον που έχω δεν παίζουν με τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις