viktork Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Για σας θα ήθελα μια βοήθεια για ένα Η/Υ Διαθέτω 400 με 400+ EURO Η χρήση του θα είναι για γραφείο : ένα ξενοδοχειακό πρόγραμμα τα microsoft office και internet !!!!!Χορίς!!!!! MONITOR , KEYBOARD , MOUSE , SPEAKERS Βρίσκομαι Αθήνα αλλά μπορώ να παραγγείλω και από ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ Θα Προτιμούσα τα κομμάτια να είναι από ένα κατάστημα Να το παραλάβω συναρμολογημένο Δεν χρειάζομαι Λειτουργικό Αν Μπορούσε κάποιος να μου κάνει μια σύνθεση < από / με > αυτά τα δεδομένα θα ήμουν ΕΥΓΝΏΜΩΝ
viktork Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά είναι καλώς μην μου τον φέρει κολάρο ο πατέρας μου δεν αντιλέγω κάνεις απίστευτες συνθέσεις αλλά έτσι απλά ρωτάω
driftingcris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Τζαμι ειναι βρε. Ραφ μηπως ομως μιας και εχεις περισευμα να βαλεις κανενα Athlon/Phenom?
rafail1994 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Για την χρήση που το θέλει το pc είναι ότι καλύτερο. Αφού μιλάμε και για ξενοδοχείο πρέπει να έχει και χαμηλή κατανάλωση μιας και θα είναι όλη μέρα ανοιχτό και έκτος απο αυτό μικρότερη θερμοκρασία για χαμηλότερο θόρυβο
viktork Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Για να μου τα λες εσύ όλα αυτά τότε τα δέχομαι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.