blacksuede Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ θα πρότεινα όσοι παραλάβετε τον iomega να τον κάνετε εσωτερικό ή καρφωτό, δεν έχει on/off η θηκούλα του... η πιο φτηνή, αντίστοιχη πρόταση είναι αυτό http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10099551 που δεν το βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Όντως έχει γίνει χαμός, άλλα εγώ πρόλαβα 9 το πρωί και μίλησα με το κατάστημα που τον παρήγγειλα και μου τον έχουν κρατήσει! Από electro που πήρα έναν για φιλο με αντικαταβολη μου είπαν ότι από δευτέρα θα αρχίσουν οι παραδόσεις ("δεν το βλέπω για νωρίτερα" όπως ακριβώς λεχθηκε) και να περιμένω να ενημερωθώ με email για την εξέλιξη της παραγγελίας (ήθελα να αλλάξω τη διεύθυνση παράδοσης ώστε να πάει απευθείας σε αυτόν). Κατά τα άλλα...αν βγαζουμε το βύσμα τροφοδοσίας και το συνδεουμε παλι όταν θέλουμε να τον λειτουργήσουμε..μια χαρά είναι, καλύτερα από το on/off για μένα, γιατί κυκλοφορούν και αιχμές τάσης. Το ίδιο κάνω και με έναν medion 1tera από τα aldi που εχω κανα χρόνο τώρα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisazen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Κρίμα, δε πρόλαβα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Άρχισαν τα κόλπα ? Μπαίνω να δώ εξέλιξη παραγγελίας και στην Κατάσταση Παραγγελίας γράφει "Έχει παραληφθεί" ? Αυτό γίνετε πάντα από electroworld ? Aν και επέλεξα παράδοση σε 7 μέρες (με 3 ευρώ) αυτή μου τον "έστειλαν" σήμερα ? Μωρέ μπράβο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thunder7child Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Άρχισαν τα κόλπα ? Μπαίνω να δώ εξέλιξη παραγγελίας και στην Κατάσταση Παραγγελίας γράφει "Έχει παραληφθεί" ? Αυτό γίνετε πάντα από electroworld ? Aν και επέλεξα παράδοση σε 7 μέρες (με 3 ευρώ) αυτή μου τον "έστειλαν" σήμερα ? Μωρέ μπράβο... Και εμενα το ιδιο μου βγαζει. Δεν ξερω αν ειναι συνηθης τακτικη αυτη, παντως εγω τον παρηγγειλα χτες το βραδυ. Ιδωμεν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Και εμενα το ιδιο μου βγαζει. Δεν ξερω αν ειναι συνηθης τακτικη αυτη, παντως εγω τον παρηγγειλα χτες το βραδυ. Ιδωμεν.. Μα και εγώ το βράδυ τον παράγγειλα. Να είναι τόσο προκομένοι - φιλότιμοι, καθώς η παράδοση εντός 48 ωρών κοστίζει 15 ευρώ. Αυτοί μου τον έστειλαν με 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν εχετε προφανως ξαναπαραγγειλει ποτε απο Electroworld... 1. Εχει παραληφθει (η παραγγελια σας απο αυτους, ουσιαστικα αυτο βγαινει αυτοματα με την καταχρηση της παραγγελιας σας) 2. Υπο εκτελεση 3. Εχει αποσταλλει Περιμενετε και λιγο.... Edit: Κι επισης να σημειωσω οτι οι παραπανω ενδειξεις δεν ενημερωνονται real-time, πολλες φορες η ενδειξη εχει αλλαξει αφοτου παρελαβα, ή και εχει παραμεινει στο 'υπο εκτελεση' (παροτι παρελαβα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 συμφωνα με το ιστορικο τους, θα δωσουν το στοκ στην "λαθος" τιμή κανονικα. λογικα οι παραγγελιες θα εκτελεστουν FIFO οποτε καποιοι θα ειναι τυχεροι αλλα καποιοι δεν θα παραλαβουν. (εγω δεν προλαβα, μπραβο στον "ανιχνευτή" kob6931 , +1 rep) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ θα πρότεινα όσοι παραλάβετε τον iomega να τον κάνετε εσωτερικό ή καρφωτό, δεν έχει on/off η θηκούλα του... η πιο φτηνή, αντίστοιχη πρόταση είναι αυτό http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10099551 που δεν το βλέπω... Μπορεί να έχει ηλεκτρονικό διακόπτη που ελέγχετε από την usb. Π.χ. κάποιος WD που είχα ανοίξει είχε ένα mosfet που το έλεγχε ο usb controller που είχε τροφοδοσία από την usb και όχι από το εξωτερικό τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultron Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ πηγα και τους πηρα,αρκετα καλοι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ πηγα και τους πηρα,αρκετα καλοι ειναι Τι δίσκο έχει μέσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultron Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 που να ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ενωνεις εναν και βλεπεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Το βλέπεις είτε με hd sentinel ή με hd tune. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultron Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ελα, νομιζα θελατε να ανοιξω το κουτι σοζ,εχει hitachi HDE721010SLA330 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.