HamerZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Κλασσικά μπιπ εργασία με παραμύθι ο συγκεκριμένος τύπος αγγελιών. Αυτοί που τις βάζουν σαν ένα spam είναι και ψάχνονυ για το επόμενο θύμα.
destinity22 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Κλασσικά μπιπ εργασία με παραμύθι ο συγκεκριμένος τύπος αγγελιών. Αυτοί που τις βάζουν σαν ένα spam είναι και ψάχνονυ για το επόμενο θύμα. αυτη ειναι η βλακεια οτι η χρυση ευκαιρια εχει γεμισει απο βλακειες γαι να μην πω τιποτα αλλο η δια αγγελία διατυπωμενη διαφορετικα τυπωμενη 800φορες κ ολα υτα γιατι ειναι τοσο μουφα που προφανως ολοι φευγουν κ κανεις δεν θελει προσμοσιον θα μου πεις οταν εχεις αναγκη πας θα σας πω το σκεφτικο μου καθεσαι εσυ , λιωνεις σε βριζουν στο κλεινουν γιατι κακα τα ψεματα το να κλεισεις ενα συμβολαιο δεν εχει να κανει με το ποσο καλος εισαι!! εχει να κανει με τα εξης 1. αν ο αλλος ψαχνεται να αλλαξει εταιρεια θ κατσει να σε ακουσει 2. αν βιαζεται να φυγει στοχει κλεισει δε πα νασαι ο θεος των πωλησεων 3. εν οψη οικονομικης κρισης κ τοσων απατων κανεις δεν εμπιστευεται τιποτα μπα μπλα μπλα καθεσαι λοιπον εσυ κλεινεις μονο ενα δυο συμβολαια κ αν φυσικα δεν παιρνεις μπονους φυσικα δεν συ ανανεωνουν σε κανουν σκουπιδι κ ΒΥΕ ΒΥΕ ΑΛΛΑ για βαλτε 2 2 1 3 τα συμβολαια που τους εχουν μεινει τι βγαζουν.... τεσπα η ουσια ειναι πως με τις ψευτικες κ παραπλανητικες δημοσιευσεις φοβασαι κ χανεις τις αληθινες λες κ οταν ανακαλυψεις τι κ πως δεν θ γινεις λουης!!! τι να πω παντως παιδια η χρ.ευκ καμι σχεση με το πως ηταν ηταν δεν υπαρχουν αγγελιες εδιικα αν βγαλεις ολες τις ειδικοτητες που δνε κατεχεις βλ. γιατρους, λογιστες κτλ δε μενει κ τιποτα του γραφειου οι μισες ειναι απατες κ οι αλλες βλακεις φυσικα οι καλες δε προλαβαινουν να μεινουν.....
mentoras99 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Στο peopleperhour, για να μπορω να αναλαβω καποια δουλεια, πρεπει να κανω εγγραφη? Ασχολειται κανεις απο εδω με αυτο το site? Φαινεται αξιολογο. Δουλειες ομως που να θελουν ελληνες εχει? Βαζω χωρα greece, και δεν μου δειχνει τιποτε.
gigisoni Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Στο peopleperhour, για να μπορω να αναλαβω καποια δουλεια, πρεπει να κανω εγγραφη? Ασχολειται κανεις απο εδω με αυτο το site? Φαινεται αξιολογο. Δουλειες ομως που να θελουν ελληνες εχει? Βαζω χωρα greece, και δεν μου δειχνει τιποτε. Υπάρχει κανείς που θα αναζητά εργαζόμενους από συγκεκριμένη χώρα; Εκτός κι αν έχει ανάγκη από άτομα να μιλάνε ελληνικά, αλλά και πάλι θα ζητά άτομα να ξέρουν ελληνικά και όχι να είναι από Ελλάδα. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν έχω δει αγγελία να λέει "ζητάω Άγγλους, ή Γάλλους, κτλ"
litsa1980 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Στις 24/9/2011 στις 4:59 ΜΜ, click2810 είπε Πάντως αν θέλει κάποιος να εργαστεί πραγματικά από το σπίτι μέσω internet, μπορεί να μάθει να κατασκευάζει ιστοσελίδες που θα του φέρουν έσοδα είτε από affiliate marketing , είτε από Google Adsense. Βέβαια, δεν είναι για όλους, πάντως στην ιστοσελίδα www.ergasiaonline.gr μπορεί οποισδήποτε να δει τα 7 απαραίτητα βήματα εργασίας για να πετύχει σε αυτή τη δουλειά. Θέλει χρόνο, όμως φέρνει αποτελέσματα η δουλειά για όποιον ασχοληθεί σοβαρά Καλησπέρα. Το Google adsense πως λειτουργεί περίπου; Πρέπει να έχω ιστοσελίδα και να διαφημίζω διάφορες εταιρίες; Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για την κατασκευή; Κ με την εφορία τι γίνεται; Στις 24/9/2011 στις 4:59 ΜΜ, click2810 είπε Πάντως αν θέλει κάποιος να εργαστεί πραγματικά από το σπίτι μέσω internet, μπορεί να μάθει να κατασκευάζει ιστοσελίδες που θα του φέρουν έσοδα είτε από affiliate marketing , είτε από Google Adsense. Βέβαια, δεν είναι για όλους, πάντως στην ιστοσελίδα www.ergasiaonline.gr μπορεί οποισδήποτε να δει τα 7 απαραίτητα βήματα εργασίας για να πετύχει σε αυτή τη δουλειά. Θέλει χρόνο, όμως φέρνει αποτελέσματα η δουλειά για όποιον ασχοληθεί σοβαρά Καλησπέρα. Το Google adsense πως λειτουργεί περίπου; Πρέπει να έχω ιστοσελίδα και να διαφημίζω διάφορες εταιρίες; Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για την κατασκευή; Κ με την εφορία τι γίνεται; Στις 24/9/2011 στις 4:59 ΜΜ, click2810 είπε Πάντως αν θέλει κάποιος να εργαστεί πραγματικά από το σπίτι μέσω internet, μπορεί να μάθει να κατασκευάζει ιστοσελίδες που θα του φέρουν έσοδα είτε από affiliate marketing , είτε από Google Adsense. Βέβαια, δεν είναι για όλους, πάντως στην ιστοσελίδα www.ergasiaonline.gr μπορεί οποισδήποτε να δει τα 7 απαραίτητα βήματα εργασίας για να πετύχει σε αυτή τη δουλειά. Θέλει χρόνο, όμως φέρνει αποτελέσματα η δουλειά για όποιον ασχοληθεί σοβαρά Καλησπέρα. Το Google adsense πως λειτουργεί περίπου; Πρέπει να έχω ιστοσελίδα και να διαφημίζω διάφορες εταιρίες; Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για την κατασκευή; Κ με την εφορία τι γίνεται;
AntiCambeR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, litsa1980 είπε Καλησπέρα. Το Google adsense πως λειτουργεί περίπου; Πρέπει να έχω ιστοσελίδα και να διαφημίζω διάφορες εταιρίες; Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για την κατασκευή; Κ με την εφορία τι γίνεται; Καλησπέρα. Το Google adsense πως λειτουργεί περίπου; Πρέπει να έχω ιστοσελίδα και να διαφημίζω διάφορες εταιρίες; Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για την κατασκευή; Κ με την εφορία τι γίνεται; Καλησπέρα. Το Google adsense πως λειτουργεί περίπου; Πρέπει να έχω ιστοσελίδα και να διαφημίζω διάφορες εταιρίες; Είναι δωρεάν ή πληρώνεις για την κατασκευή; Κ με την εφορία τι γίνεται; Ρωτάς κάποιον 11 χρόνια μετά; Καταρχήν σε αυτόν που απευθύνεσαι, δεν είναι ενεργός ο λογαριασμός του. Δες ημερομηνία του post και πάτα πάνω στο όνομα του να δείς. Αυτό ήταν το πιο επικό "ξέθαμα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα