Προς το περιεχόμενο

Youtube και Μusicvideo Playlists.

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση.

Στο Youtube υπαρχει τροπος τα music videos που εχει,να τα παιζω αυτοματα σαν playlist?

δηλαδη να μην χρειαζεται οποτε τελειωνει ενα musicvideo,να βαζω manually να παιζει το επομενο video στην σελιδα κοκ.

Γινεται αυτο με καποιο addon,προγραμμα,feature απο το ιδιο το youtube η οnline υπηρεσια;

δεν με νοιαζει να μπορω να φτιαχνω δικες μου Playlistw,πιο πολυ με ενδιαφερει να παιζονται αυτοματα πχ ολα τα trance videos που εμφανιζονται σε μια youtube σελιδα.

κατι τετοιο.

Δημοσ.

Αν και αυτήν την στιγμή χλωμό δύσκολο να σου απαντήσω λόγο ύπνου 1-2 που μου ήρθαν αν κατάλαβα καλα δηλαδή σε αυτό που αναζητάς είναι το Mixpod.com & και ένα που το check προσβατά και είναι τέλειο ( ασχέτως που δεν έχει σχέση με το youtube ) αλλα φτιάχνεις δικια σου playlist Online είναι το grooveshark.com.

Δημοσ.

Εμένα μου τα παίζει συνεχόμενα σαν playlist όλα τα video που έχω κάνει add to favorites...βάζεις το πρώτο video και με το που τελειώσει αρχίζει το επόμενο.

Δεν είναι ακριβώς playlist αλλά λειτουργεί κάπως έτσι.

Δημοσ.

μπορεις να φτιαξεις λιστα με τα τραγουδια που θες, και τα παιζει το ενα μετα το αλλο μονο του

δηλαδη πως το κανεις αυτο; :huh:

Δημοσ.

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω μπορείς να φτιάξεις την δικιά σου playlist μέσω του youtube. Κάνεις login με το account και πας στα settings από εκεί επιλέγεις My videos & playlist. Έπειτα, στα δεξιά σου εμφανίζει μία λίστα, η τελευταία επιλογή είναι η "playlist" πατάς στο "new" δίνεις το όνομα που θες στην playlist σου και τέλος. Μετά πας και βρίσκεις τα τραγούδια που θές να προσθέσεις στην playlist σου. Σε κάθε τραγούδι εκεί που έχει τις επιλογές "Like" etc έχει και την "add to" πατάς εκεί και θα σου εμφανίσει και την playlist που θα έχεις φτίαξει. Το ίδιο ισχύει για όλα τα τραγούδια που θες.

Όταν τώρα θες να τα ακούσεις όλα πας στο account σου βρίσκει την playlist πατάς πάνω στο thumbnail της και ξεκινάει να παίζει. Θα δείς ότι εμφανίζονται όλα τα τραγούδια της playlist σε μία λίστα κάτω οριζόντια της οθόνης από εκεί έχει επιλογή για shuffle και repeat!

Have fun!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...