hashashin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 4 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος γαμω τ5ην τρελα μου ρε.τα μαλακισμενα δεν κανουν για την εθνικη ρε.ακου εκει χασαμε απ τα σκοπια.....ρε γαμω το κερατο μου γαμω.απ τα σκοπια???και δεν το λεω επειδη υπαρχει το πολιτικο θεμα με την μακεδονια.απλα οι σκοπιανοι δεν ξερουν μπασκετ ρε.παιζανε σαν κριαρια ρε.κ ομως χασαμε...δεν γαμιομαστε λεω εγω ρε!!!!!!! Τι κριαρια μωρε?Τον ειδες τον μαυρουλη τον λοστρε τι παρτυ εκανε?Παιξανε με @@ αυτο εχω να πω εγω.Ενω οι δικοι μας γατακια.Ελεος!!! Ο μλκας ο Μπουρουσης φαινεται οτι χωρις φαρμακο ουτε τα ποδια του δεν μπορει να παρει.Βρε ουστ!!!Δεν εχουν λιγο εγωισμο μερικοι παιχτες.
tool1983 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω λεω να κρεμασουμε τους παιχτες αυριο στο συνταγμα για εθνικη προδοσια. Απλα δεν βγηκαν τα σουτ μας, καναμε λαθος επιλογες,περα απο 3-4 παιχτες μας που ειναι αρκετα καλοι,οι υπολοιποι εχουν ταβανι στην αποδοση τους. Οσον αφορα τους Σκοπιανους,οποιος γνωριζει ιστορια ξερει...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω λεω να κρεμασουμε τους παιχτες αυριο στο συνταγμα για εθνικη προδοσια. Σε προλαβαν ηδη http://www.insomnia.gr/topic/417362-eurobasket-2011-lithuania/page__st__50
spawnergr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Midi_Miliz με αρέσουν οι απόψεις σου και συμφωνώ, αλλά αφού τελείωσε ο αγώνας και αναλύθηκε το θέμα, καλύτερα να κλείσει το τόπικ γιατί είναι ΜΑΓΝΗΤΗΣ προκλητικής συμπεριφοράς.
Adon1s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ώριμοι άνθρωποι συχνάζουν εδω μέσα αν ξεφύγει το όριο πολυ απλα μπορεί ο διαχειριστής αν θέλει να διαγράψει κάποια μηνύματα ο σκοπός είναι η συζήτηση υπόψιν , δεν κάνω υπόδειξη στον διαχειριστή
Toufas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 οταν παιζει η ελλαδα γραφει ελλαδα και οχι μακεδονια/θρακη, οταν παιζει η τουρκια λεει τουρκια και οχι ανατολικη θρακη ή μικρα ασια ή οποια αλλη περιοχη,οταν παιζουν οι ΗΠΑ λεει ΗΠΑ και οχι αμερικη ή βορεια αμερικη ,γιατι να μη λεει ΠΓΔΜ απτη στιγμη που η μακεδονια ως γεωγραφικη περιοχη καλυπτει εκτασεις που ανηκουν σε ελλαδα,πγδμ και βουλγαρια? επεσα στη παγιδα και απαντησα δεν αντεξα οχι αλλη πολιτικη!!!!! αυτο δεν στεκει. πολλες χωρες εχουν παρει ονομασια απο καποιο γεωγραφικο στοιχειο.
saya Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο δεν στεκει. πολλες χωρες εχουν παρει ονομασια απο καποιο γεωγραφικο στοιχειο. Eννοειται ομως οτι ο λογος που βαλανε το μκδ ειναι γιατι διεκδινουν την ονομασια .Μην κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε .Δεν το βαλανε επειδη ανηκουν στην ευρυτερη περιοχη της μακεδονιας .Οπως η Τουρκια κατεχει μερος της Θρακης .Τελος παντων οταν ηταν να υποβαλλουμε ενστανσεις για το θεμα προφανως τηρησαμε ανωτερη σταση για να μην πω τιποτα αλλο .Τωρα απλα μπορουμε να το σβηνουμε για να μην μας ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.
Anaksimandros4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ώριμοι άνθρωποι συχνάζουν εδω μέσα αν ξεφύγει το όριο πολυ απλα μπορεί ο διαχειριστής αν θέλει να διαγράψει κάποια μηνύματα ο σκοπός είναι η συζήτηση υπόψιν , δεν κάνω υπόδειξη στον διαχειριστή Χαχαχαχα. Στο μπλα μπλα του ινσομνια βρισκεσαι ρε. Τα θεματα κλειδωνονται οταν μερικοι το κανουν οικο ανοχης το τοπικ. Ενω αυτοι που του δημιουργησαν ολο αυτο αν ανηκουν στα παλια μελη και στους γνωστους των μοντερειτορ μια χαρα. Κλειδωνει το θεμα και εληξε. Αν δεν ανηκουν τοτε ισως υπαρξουν προβληματα για αυτους.....
Pantelwolf Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Χαχαχαχα. Στο μπλα μπλα του ινσομνια βρισκεσαι ρε. Τα θεματα κλειδωνονται οταν μερικοι το κανουν οικο ανοχης το τοπικ. Ενω αυτοι που του δημιουργησαν ολο αυτο αν ανηκουν στα παλια μελη και στους γνωστους των μοντερειτορ μια χαρα. Κλειδωνει το θεμα και εληξε. Αν δεν ανηκουν τοτε ισως υπαρξουν προβληματα για αυτους..... Ακουτε, εγω που ειμαι παλιος ναπουμε και ξερω και καναδυο διαχειρισταδες, τρολλαρω και δε με ακουμπα κανεις. ΟΝΤΟΠΙΚ Στον προηγουμενο αγώνα η Ερτ μεχρι το ημίχρονο δεν είχε βάλει μαύρο στο μκδ και σπάσανε τα τηλέφωνα και τους κράζανε. Οπότε σήμερα πήρε από την αρχή τα μέτρα της. Για το αν επραξε σωστα πιστεύω οτι σαν κρατικός σταθμός ακολουθεί σωστά την επίσημη γραμμή του κράτους στο θέμα. Τα υπόλοιπα είναι χιλιοειπωμένες συζητήσεις.
liopyr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Στον προηγουμενο αγώνα η Ερτ μεχρι το ημίχρονο δεν είχε βάλει μαύρο στο μκδ και σπάσανε τα τηλέφωνα και τους κράζανε. Πραγματικά, να γελάς και να κλαις. Ο ορισμός του κόμπλεξ, της μικροπρέπειας και της ψευτοπερηφάνιας. Στην wikipedia απευθυνθήκαν άραγε; Στην FIFA; Δεν είναι στραβός ο γιαλός [..] Και το ζήτημα θα ήταν παντελώς αδιάφορο αν απασχολούσε αποκλειστικά αργόσχολους συνταξιούχους που πότισαν τον κήπο τους και δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Αλλά απ'οτι φαίνεται προβληματίζονται κι άλλοι. Τι να πεις, κατανόηση.
firewalker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά και το FYROM, τον όρο Μακεδονία χρησιμοποιεί. Όταν αυτοί το έλεγαν Μακεδονία εμείς βγάζαμε ο ένας τα άντερα του άλλου. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον όρο Δημοκρατία της Μακεδονία (αφού έτσι είναι αναγνωρισμένοι), και για την Κων/λη τον όρο Ισταμπούλ (για το ίδιο λόγο). Τώρα τα υπόλοιπα είναι πολιτικές μαλακιούλες.
saya Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πραγματικά, να γελάς και να κλαις. Ο ορισμός του κόμπλεξ, της μικροπρέπειας και της ψευτοπερηφάνιας. Στην wikipedia απευθυνθήκαν άραγε; Στην FIFA; Δεν είναι στραβός ο γιαλός [..] O γιαλος δεν ειναι στραβος ,στραβα αρμενιζουμε .Οποιαδηποτε χωρα θα ειχε ασχοληθει με ενα τετοιο θεμα .Το θεμα ειναι οτι δεν το καναμε εξ αρχης και την πατησαμε .Οκ ,καποια στιγμη μακαρι να τους αναγκασουμε να το αφαιρεσουν.. Και το ζήτημα θα ήταν παντελώς αδιάφορο αν απασχολούσε αποκλειστικά αργόσχολους συνταξιούχους που πότισαν τον κήπο τους και δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Αλλά απ'οτι φαίνεται προβληματίζονται κι άλλοι. Τι να πεις, κατανόηση.
antonisid Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αλλαζουν πολλα στην ζωη σας και στην καθημερινοτητα σας αν τα λενε μακεδονια η οχι ε;; Απ΄την αδιαφορία και την ασχετοσύνη κάποιων ατόμων σαν εσένα φτάσαμε στο σημείο που'μαστε σα κράτος.Όχι φίλε μου δε θ'αλλάξει τίποτα στην ζωή μας αν ονομαστούν τα Σκόπια σε Μακεδονία.Ούτε αν πάρουν 10-20 βραχονησίδες οι Τούρκοι.Το ένα φέρνει τ'άλλο όμως.Μια ονομασία θα φέρει δικαιώματα γεωγραφικά εις βάρος μας με επόμενο βήμα θα'ναι κάποια εδαφική διεκδίκηση ίσως. Ούτε θ'αλλάξει κάτι αμέσως αν μας πάρουν 10-20 βραχονησίδες οι Τούρκοι.Θ΄αλλάξει όμως όταν πλέον θα έχουν δικαιώματα και για συν-εκμετάλλευση του Αιγαίου και το θέμα ξέφυγε μετά και δε γυρίζει πίσω. Εγώ απορώ με κάτι άτομα "του λόγου" σου , με την απάθεια που δείχνουν σε εθνικά θέματα όπως αυτά.Ίσως να σαι κι εσύ απ'αυτούς που στολίζουν με κοσμητικά επίθετα περί εθνικισμού και να θεωρούν υπέρμετρο πατριωτισμό να ισχυρίζεται κάποιος ότι τα Σκόπια δεν πρέπει να ονομαστούν Μακεδονία. Σ'αυτό το σημείο φτάσαμε όμως,οι Σκοπιανοί ενωμένοι διεκδικούν κάτι που δεν τους ανήκει και οι "Έλληνες" αδιαφορούν αν θα χάσουν αυτό που τους ανήκει. Είμαστε σε σημείο που κάλλιστα μπορώ να πω ότι οι πολίτες του Σαν Μαρίνο και των Νήσων Φερόες πιο πολλά ιδανικά κ αξίες έχουν απ'τους Έλληνες. Υ.Γ. να υποθέσω δε σε χαλάει η μειονότητα που θέλουν να γίνει η Τουρκία στην Θράκη επειδή έχει πολλούς Μουσουλμάνους ε?
saya Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά και το FYROM, τον όρο Μακεδονία χρησιμοποιεί. Όταν αυτοί το έλεγαν Μακεδονία εμείς βγάζαμε ο ένας τα άντερα του άλλου. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον όρο Δημοκρατία της Μακεδονία (αφού έτσι είναι αναγνωρισμένοι), και για την Κων/λη τον όρο Ισταμπούλ (για το ίδιο λόγο). Τώρα τα υπόλοιπα είναι πολιτικές μαλακιούλες. Το φυρομ επισης λεει οτι στην Μακεδονια υπαρχουν 2 εκατομμυρια Μακεδονες σαν και αυτους που μιλουν την γλωσσα τους .Εγω Ελληνικα σε βλεπω ναμιλας.. Απ΄την αδιαφορία και την ασχετοσύνη κάποιων ατόμων σαν εσένα φτάσαμε στο σημείο που'μαστε σα κράτος.Όχι φίλε μου δε θ'αλλάξει τίποτα στην ζωή μας αν ονομαστούν τα Σκόπια σε Μακεδονία.Ούτε αν πάρουν 10-20 βραχονησίδες οι Τούρκοι.Το ένα φέρνει τ'άλλο όμως.Μια ονομασία θα φέρει δικαιώματα γεωγραφικά εις βάρος μας με επόμενο βήμα θα'ναι κάποια εδαφική διεκδίκηση ίσως. Ούτε θ'αλλάξει κάτι αμέσως αν μας πάρουν 10-20 βραχονησίδες οι Τούρκοι.Θ΄αλλάξει όμως όταν πλέον θα έχουν δικαιώματα και για συν-εκμετάλλευση του Αιγαίου και το θέμα ξέφυγε μετά και δε γυρίζει πίσω. Εγώ απορώ με κάτι άτομα "του λόγου" σου , με την απάθεια που δείχνουν σε εθνικά θέματα όπως αυτά.Ίσως να σαι κι εσύ απ'αυτούς που στολίζουν με κοσμητικά επίθετα περί εθνικισμού και να θεωρούν υπέρμετρο πατριωτισμό να ισχυρίζεται κάποιος ότι τα Σκόπια δεν πρέπει να ονομαστούν Μακεδονία. Σ'αυτό το σημείο φτάσαμε όμως,οι Σκοπιανοί ενωμένοι διεκδικούν κάτι που δεν τους ανήκει και οι "Έλληνες" αδιαφορούν αν θα χάσουν αυτό που τους ανήκει. Είμαστε σε σημείο που κάλλιστα μπορώ να πω ότι οι πολίτες του Σαν Μαρίνο και των Νήσων Φερόες πιο πολλά ιδανικά κ αξίες έχουν απ'τους Έλληνες. Υ.Γ. να υποθέσω δε σε χαλάει η μειονότητα που θέλουν να γίνει η Τουρκία στην Θράκη επειδή έχει πολλούς Μουσουλμάνους ε? Μην υποθετεις τιποτα ειναι η ιστορια της φυλης μας αυτη .Ως γνωστον τα καστρα δεν πεφτουν απο μονα τους και η Κωνσταντινουπολη απο καποιον απο μεσα προδωθηκε .Καποιος ανοιξε την πορτα .Τι ψαχνεις να βρεις..μια ζωη μονοι μας σκοτωνομασταν.. και το 1821 σκοτωθηκαμε μεταξυ μας σχεδον και μας σωσαν απεξω . Και στον εμφυλιο και αργοτερα το 70 με την χουντα.Ολοι οι υπολοιποι ηταν παντα ενωμενοι και εμεις σκοτωνομαστε για ψιλου πηδημα μονιμως μεταξυ μας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.