trelomhxmhx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπόν μια μέρα μου κόλλησε το PC και δεν δούλευε τίποτα ούτε το "num lock" και του έκανα restart από τότε 2 φορές μου χει παγώσει κατά την επαναφορά από αδρανοποίηση έτσι έκανα memtest από usb (όχι από windows) το άφησα να κάνει 12+ περάσματα και δεν βρήκε κανέναν error υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ψάξω στις μνήμες; στον επεξεργαστή τι τεστ να κάνω από θερμοκρασίες πάω καλά
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καμιά μπλε οθόνη έχεις η μόνο κολλήματα ; Για άλλαξε τα καλώδια του σκληρού δίσκου (sata , τροφοδοσία) Επίσης δοκίμασε να βάλεις της ρυθμίσεις των ram χειροκίνητα
TheELF Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό που περιγράφεις το να κολλάει δηλαδή μετά από sleep mode είναι αρκετά συχνό φαινόμενο,και πρέπει να κοιτάξεις στα windows για το πρόβλημά σου(αρχικά) απενεργοποίησε δηλαδή των ύπνο και παρακολούθα αν σταματήσει να το κάνει δεν έχει πρόβλημα το υλικό σου 100% και τζάμπα το ταλαιπωρείς.
trelomhxmhx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 μπλε οθόνη μέχρι στιγμής δεν είχα στις ραμ τι να ρυθμίσω; τα είχα όλα default τάσεις και timings; αυτό με τον ύπνο δεν το κατάλαβα η μητρική από μόνη της έχει αναστολή λειτουργίας (αυτό θα εννοείς sleep mode) όταν επανέρχεται από αναστολή λειτουργίας είναι όλα οκ
TheELF Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Λες ότι «2 φορές μου χει παγώσει κατά την επαναφορά από αδρανοποίηση» για αυτό λέω αυτά που λέω.
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Volt,timings,mhz. Επίσης όπως είπα κάνε μια δοκιμή να αλλάξεις τα καλώδια του σκληρού δίσκου. Επίσης παίζει να είναι και αυτό που λεει ο TheELF
trelomhxmhx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Λες ότι «2 φορές μου χει παγώσει κατά την επαναφορά από αδρανοποίηση» για αυτό λέω αυτά που λέω. άλλο αδρανοποίηση - hibernation και άλλο αναστολή λειτουργίας- sleep mode
trelomhxmhx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 επανέρχομαι καθώς το φαινόμενο έγινε πιο συχνό δοκίμασα χειροκίνητες ρυθμίσεις ram αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό ενέτεινε το πρόβλημα ενεργοποίησα load optimized optimal defaults και δεν άργησε να μου ξανακολλήσει αυτήν την στιγμή είμαι σε load fail-safe defaults και περιμένω πότε θα ξανακολλήσει τα κολλήματα πλέον δεν έχουν σχέση με αδρανοποίηση ούτε με αναστολή λειτουργίας με το καλώδιο του σκληρού το μόνο που έκανα ήταν να το κουνήσω εν ώρα λειτουργίας μήπως έχει κοπεί αλλά παρά το κούνημα δεν παρουσίασε πρόβλημα με τον επεξεργαστή τι μπορώ να του κάνω; υπάρχει κάποιο αρχείο καταγραφής σφαλμάτων;
az1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 κάτι νέο; φιλε πιστευω οτι φταιει ο σκληρος σου...το να παγωνει ο υπολογιστης εν ωρα λειτουργειας ειναι κλασσικο συμπτωμα σκληρου.
trelomhxmhx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε πιστευω οτι φταιει ο σκληρος σου...το να παγωνει ο υπολογιστης εν ωρα λειτουργειας ειναι κλασσικο συμπτωμα σκληρου. μιλάς πλέον για τον σκληρό τον ίδιον ή για την σύνδεσή του στην μητρική; με το hd sentinel μου λέει ότι όλα είναι κομπλέ α σήμερα φλάσαρα την μητρική καθώς είδα ότι υπήρχε bios "Update CPU ID & Improved memory compatibility" θα ενημερωσω για εξελίξεις
trelomhxmhx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 λοιπόν μιας που έπεσε η ιδέα του σκληρού το σκεφτόμουν συνεχώς και μου ρθε φαεινή: ο δίσκος είχε επιλογή 3gb/s ή 1.5gb/s και γω το είχα στο 2ο (με ένα jumperακι) οπότε μου 'ρθε και το έβγαλα και έχω παρατηρήσει ότι από εκείνη την στιγμή δεν μου έχει ξανακολλήσει μάλιστα από το hd sentinel βλέπω πεσμένη την θερμοκρασία του περίπου 4 βαθμούς υπάρχει περίπτωση να ήταν αυτό η αιτία του προβλήματος ή είναι τελείως συμπτωματικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.