martinoff Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπόν ήρθε η ώρα να πάει το καλό μου pc(core2-duo T9300) στην θέση του server και να πάρει την θέση του άλλος ο ρόλος του να κάνει compile γρήγορα και δυνατά σε linux και rendering σε after effects δλδ θα έχει μάλλον τρία λειτουργικά (gentoo,arch και win7)σε triple boot και 2 TB σε data κουτί --> κάτι σε cooler master (εμφανισιακά δεν μου αρέσει κανένα αλλά δεν δίνω και πολύ σημασία ) επεξεργαστή --> intel i7 2600K κατά και γέρνω motherboard --> asus η gigabyte psu--> cooler master gx650 ? κάρτα γραφικών --> nvidia + cuda οπωσδήποτε δεν με ενδιαφέρει το gaming ούτε η ταινίες 1080P αλλά σε compile αν μπορώ να συνδυαστεί με τον 2600K ακόμα καλύτερα,επίσης rendering σε after effects και γενικά adobe ssd --> ? ψήκτρα --> ? σκληροί --> wd black 1tb X 2 ? optical --> και να μην έχει bray δεν τρέχει τπτ fan case --> γενικά να είναι όσο ποιο ήσυχο γίνετε χωρίς να πάω σε water cooling οθόνη --> dell ultra sharp 27 η samsung sync master αλλά αυτό είναι εκτός προϋπολογισμού και μάλλον θα γίνει αργότερα αλλά σίγουρα 27 αυτά .... αν κάτι ξέχασα πείτε το (αν κάτι είναι από εξωτερικό e-shop δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα )
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Για την οθόνη να πας στην dell . Μπορείς να τον συνθέσεις μόνος σου έτσι ;
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Για δες ένα πολύ δυνατό σύστημα . Σου έβαλα αρκετή μνήμη ram γιατί εαν κατάλαβα θα κανείς αρκετά βαριά project. Σκληρούς δίσκους 2tb x2 για να μπουν σε raid για να έχεις ασφαλή τα data σου ειδικά εάν είναι η δουλεία σου αυτή. Μόνο κάρτα γραφικών που δεν σου έβαλα γιατί η ενσωματωμένη του i7 τα πάει πολύ καλά σε αυτά τα προγράμματα εαν είναι σου βάζουμε. ssd:Crucial M4 128GB 183.06 € Μπορείς να πας και στον μεγαλύτερο μιας και σε παίρνει απο θέμα χρημάτων hdd:Samsung EcoGreen F4 2TB X2 68.00 € ram:Kingston 16GB 169.99 € cpu:Intel Core I7-2600K Box Intel Core I7-2600K Box 273.00 € mobo:Asrock Socket 1155 Z68 Extreme3 137.21 € psu:Corsair Builder Series CX600 V2 68.99 € case:CoolerMaster Silencio RC-550 79.00 € cpu cooler:Xigmatek Gaia 26.79 € Συνολο:1074.04€
martinoff Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 είμαι ok με αυτό ; να κόψω κάτι να ανεβάσω κάτι ; λείπουν οι δυο σκληροί και ψήκτρα
martinoff Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 μάλλον φεύγει αυτό μαζί με WD black X2 τι λες rafail ?
rafail1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί δεν πας στην σύνθεση που σου έκανα ;
martinoff Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 μα δεν είμαι μακριά απο την πρόταση σου επεξεργαστή και ssd είναι ότι μου είπες κουτί γιατί θέλω να μπορώ να βάλω ανεμιστήρες αν κάνει φασαρία motherborad γιατί νομίζω ότι είναι καλύτερο και με παίρνει στο όριο που έχω βάλει ram γιατί παντού διαβάζω corsair και είναι και ποιο φτηνά αλλά αν έχεις κάποιο λόγο για τις kingston τις αλλάζω psu γιατί με παίρνει οικονομικά σκληρούς γιατί δεν χρειάζομαι raid (έχω ήδη) και διαβάζω καλά λόγια για τους black και μιας και ο ένας θα έχει πάνω λειτουργικό καλύτερα να είναι 7200
karmen1983 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 μα δεν είμαι μακριά απο την πρόταση σου επεξεργαστή και ssd είναι ότι μου είπες κουτί γιατί θέλω να μπορώ να βάλω ανεμιστήρες αν κάνει φασαρία motherborad γιατί νομίζω ότι είναι καλύτερο και με παίρνει στο όριο που έχω βάλει ram γιατί παντού διαβάζω corsair και είναι και ποιο φτηνά αλλά αν έχεις κάποιο λόγο για τις kingston τις αλλάζω psu γιατί με παίρνει οικονομικά σκληρούς γιατί δεν χρειάζομαι raid (έχω ήδη) και διαβάζω καλά λόγια για τους black και μιας και ο ένας θα έχει πάνω λειτουργικό καλύτερα να είναι 7200 Μα το λειτουργικό δε θα το έχεις στους black αλλά στον ssdako. Οι δίσκοι που σου έβαλε ο ράφ είναι για αποθήκη. Όπως κ ο black που λες. Δε νομίζω να αξίζει να βάλεις black για αποθήκη. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
terry308 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορείς να κερδίσεις 30+Ευρώ(την έξτρα ψύκτρα) αλλάζοντας τις μνήμες ... 2Χ Kingston Hyper X 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ή τις απλές 4Χ Kingston Value 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz (4 Χ 20,84Ε)
martinoff Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μα το λειτουργικό δε θα το έχεις στους black αλλά στον ssdako. Οι δίσκοι που σου έβαλε ο ράφ είναι για αποθήκη. Όπως κ ο black που λες. Δε νομίζω να αξίζει να βάλεις black για αποθήκη. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk καλο στον ssdako θα μπουν δυο λειτουργικά και στον έναν από τους black τρίτο λειτουργικό ο άλλος black πρέπει να είναι γρήγορος γιατί θα αποθηκεύω τα project,οπότε θα γράφει συνεχεία η τελική σύνθεση ήταν αυτή και έφυγε μόλις έρθουν και το στίσω θα σας πω νέα σας ευχαριστώ πολύ όλους ευχαριστώ επίσης το vision studio (έκανε καλύτερες τιμές και άμεση απάντηση, ελπίζω να είναι όλα ok και στην παράδοση ) και Μsystems για την Dell case coolermaster haf 922 mobo gigabyte ga-z68xp-ud4 cpu intel i7 2600k corsair vegeance 16G cl9 vga asus gtx-560Ti ssd crucial 128GB hdd WD black X2 screen Dell ultra sharp 27
karmen1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ε και που να τα ξέρω τα τριπλά boot Καλορίζικο
Arctic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μητρική πάρε κάποια άλλη. Πχ αυτή ή αυτή που σου έβαλε ο Ραφαήλ Οι περισσότερες Gigabyte Z68 δεν υποστιρίζουν τα γραφικά του επεξεργαστή
martinoff Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μητρική πάρε κάποια άλλη. Πχ αυτή ή αυτή που σου έβαλε ο Ραφαήλ Οι περισσότερες Gigabyte Z68 δεν υποστιρίζουν τα γραφικά του επεξεργαστή η διαφορά του ga-z68x-ud4 με ga-z68xp-ud4 είναι ότι έχει vga switch και μπορείς σε συνδυασμό με cuda να βάλεις και την onbord vga πάνω του σε rendering lusidlogix Virtu
RottenLungs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 καλο στον ssdako θα μπουν δυο λειτουργικά και στον έναν από τους black τρίτο λειτουργικό ο άλλος black πρέπει να είναι γρήγορος γιατί θα αποθηκεύω τα project,οπότε θα γράφει συνεχεία η τελική σύνθεση ήταν αυτή και έφυγε μόλις έρθουν και το στίσω θα σας πω νέα σας ευχαριστώ πολύ όλους ευχαριστώ επίσης το vision studio (έκανε καλύτερες τιμές και άμεση απάντηση, ελπίζω να είναι όλα ok και στην παράδοση ) και Μsystems για την Dell case coolermaster haf 922 mobo gigabyte ga-z68xp-ud4 cpu intel i7 2600k corsair vegeance 16G cl9 vga asus gtx-560Ti ssd crucial 128GB hdd WD black X2 screen Dell ultra sharp 27 Όταν λές καλύτερη τιμή, τι εννοείς; Στα πόσα, πόσα κόψανε;;;;;;; Γιατι εμένα δεν μου έκοψαν τπτ και μου είπαν οτι απο 1500 Euro και πάνω κόβουν. Με πιάσανε μ@λάκα οι θεσσαλονικείς;;; :mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα