maparios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα.. θα ήθελα ενα σχετικά γρήγορο ( υπολογιστή ή λαπτοπ 90% ηχογράφηση,μιξάρισμα και γενικά σαν home studio και 10% γενική χρήση,σοφάρισμα κλπ..ποντίκι έχω,πληκτρολόγιο έχω,οθόνη έχω,23άρα lg pc-monitor,και σκληρο δισκο έχω,και ραμ ddr2 2x1gb έχω..οποτε όλα αυτά δεν τα χρειάζομαι. το pc το θέλω απο ελληνικό μαγαζί,στην πόλη μου έχω: you,e-shop,multirama,getitnow. προπάντων, οτι και να είναι θελω να ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αθόρυβο,λόγω της ηχογράφησης απο πυκνωτικό μικρόφωνο..αν είναι εφικτό με 400 ευρό θα σας ευγνωμονούσα,ευχαριστώ εκ των προτέρων!
trelomhxmhx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 αν υποθέσουμε ότι κρατάς όλα αυτά προφανώς πας για desktop και όχι laptop θα πρέπει να ξεκινήσεις με μητρική για ddr2 καλό είναι να έχει 4 θέσεις για να προσθέσεις και από κει κοιτάς για επεξεργαστή η μάλλον θα μπορούσες να κρατήσεις και την υπάρχουσα μητρική απ ότι κατάλαβα το πρόβλημά σου είναι ο θόρυβος το οποίο λύνεται με μια καλή ψύκτρα και ένα καλό τροφοδοτικό δεν νομίζω ότι δεν σου φτάνει το σύστημά σου για ηχογραφήσεις
stm00192 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ο σκληρός που έχεις είναι IDE η SATA; ποιος ακριβώς είναι και πόσων ετών είναι; Τις μνήμες σου ξεχνά τες.... δυστυχώς όλες η σύγχρονες πλατφόρμες υποστηρίζουν ddr3 και όχι ddr2! Μονο κάποιες λίγες μητρικες για amd τις υποστηρίζουν και δεν αξίζει να πας σε κάποια τέτοια γιατί θα χάσεις οποιαδήποτε δυνατότητα μελλοντικής αναβαθμισης!
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτά από μένα εάν μπορείς να δώσεις ενα 100αρι ευρώ παραπάνω . σύνολο : 513,24 €
maparios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ο δισκος μου είναι sataII! για την ακριβια έχω 2,εναν samsung 1tb και εναν seagate 250gb.. o samsung ειναι 6μηνου και ο seagate..απο το 07!
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραία οπότε βγάλε από την σύνθεση μου τον σκληρό δίσκο και βγαίνει σύνολο 465.24€ .
proalless Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 εγω θα ελεγα να βγαλει και την ψυκτρα μάλλον δεν έχεις ακούσει πως κάνει η ψήκτρα της amd για την δουλειά που θέλει να κάνει και να ασχοληθεί με ήχο (90% ηχογράφηση,μιξάρισμα και γενικά σαν home studio) η αθόρυβη ψήκτρα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και μάλλον έχει κάποια λάθη η φωτο γιατί έχει το τροφοδοτικό στα 59 ευρώ ενώ είναι 49 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Builder-Series-CX430-V2-430W-PSU-80-CMPSU-430CXV2EU.htm αλλά προφανώς και δεν φταίει ο rafail για αυτό το λάθος
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Όπως τα είπε ο proalless για την ψήκτρα τώρα το καλοκαίρι δεν παλεύεται με τίποτε εαν το αφήσεις στο auto .Τον χειμώνα κάτι γίνεται .. Όντως αμάν αυτό το πλαίσιο . Μετά την διόρθωση του proalless το pc βγαίνει στα 456,23Ε
ntouzieras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 μάλλον δεν έχεις ακούσει πως κάνει η ψήκτρα της amd για την δουλειά που θέλει να κάνει και να ασχοληθεί με ήχο (90% ηχογράφηση,μιξάρισμα και γενικά σαν home studio) η αθόρυβη ψήκτρα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και αφου θασχοληθει με ηχο, θα μεινει με την onboard καρτα ηχου?
maparios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 παιδιά συγνώμη ξέχασα να το αναφέρω,έχω την εξωτερική κάρτα m-audio fast track mk II!
ntouzieras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 κομπλε! παρε το συστημα που πρωτεινε ο rafail και εισαι αρχηγος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.