Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για πρόγραμμα backup σκληρού

rukavina13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθειά σας πάνω στο εξής θέμα: Επειδή έχω βαρεθεί να κάνω format και να στήνω από την αρχή το pc θα μπορούσατε να μου προτείνεται ένα εύχρηστο πρόγραμμα backup/cloning ώστε να αποφεύγω όλη αυτή την διαδικασία;; Να τονίσω ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά κάτι ανάλογο οπότε ίσως χρειαστεί να μου δώσετε και λίγα tip

Δημοσ.

free δεν είναι άλλα με την trial version μπορείς να κανείς την δουλεία σου .

Υπάρχουν και άλλα προγράμματα άλλα είναι ποιο περίπλοκα και όχι σε γραφικό περιβάλλον

Δημοσ.

btw, επειδη κι εγω θελω να κανω backup κι εχω μια απορια, την καταθετω εδω...

Αν κανο image τον δισκο, μπορω να τον βαλω σε αλλο μηχανημα (με διαφορετικο hardware);

Δημοσ.

Σε αυτή την περίπτωση ίσως να χρειαστεί να μπεις σε safe mode και να βγάλεις ότι drivers έχουν μείνει από το προηγούμενο μηχάνημα.

Σε XP με αλλαγή μητρικής έτσι έκανα, χωρίς προβλήματα.

Τα νεότερα λειτουργικά είναι πιο δεκτικά σε τέτοιες αλλαγές.

Στο Acronis, είναι χρήσιμα και τα cd εκκίνησης(rescue disks).Μην τα παραβλέπετε.

Δημοσ.

Το acronis bootable cd που υπάρχει ή μπορώ να το φτιάξω?

Πάντως ένα που έκανα από το ίδιο πρόγραμμα δεν τρέχει πάντα σωστά δλδ ενώ πάει να φορτώσει μπαίνει στα windows και όχι στο cd

Δημοσ.

Tα φτιάχνεις εσύ (είναι δύο, full και safe)

Την τελευταία φορά που πήγα να κάνω clone το δίσκο που έχω τα XP (μέσα από τα XP) αρνιόταν.

Κάνω boot με το Acronis Full disk, και μου έβγαζε μήνυμα πως δεν υπάρχουν δίσκοι :/

Ξανακάνω boot με την Safe disk, και ευτυχώς έκανα την δουλειά μου.

Βέβαια, έχω παλιά έκδοση (8.0)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...