Προς το περιεχόμενο

λαπτοπ βγαζει υγρα

pavlinara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το ειχα πανω στον καναπε και το σηκωνω και ειδα οτι λερωσε τον καναπε. εβγαλε κατι μαυρο(οχι απο την μπαταρια) σαν μελανι. τι επαθε? ζεσταθηκε πολυ κι ελιωσε κατι απο μεσα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αμάν ρε παιδί μου, μόνο εσύ θα μπορούσες να ανοίξεις "τέτοιο" thread...

Στο προκείμενο όμως τώρα : "Να έλυωσε κάτι" από...μέσα (και να συνεχίζει να δουλεύει κι όλας το μηχάνημα), όχι, δεν παίζει. Κι ας όντως παρα-θερμαίνονται τα λάπτοπ. Το...πιθανότερο θα έλεγα είναι, να ΚΟΛΛΗΣΕ κάτι από κάτω του (σοκολάτα; ) ή τεσπα να το ακούμπησες κάπου που να υπήρχε σχετικό υγρό (...κοκα-κόλα; who knows) και να έκανε τον καναπεδολεκέ.

...εκτός βέβαια κι αν όντως βλέπεις κάτι να τρέχει από συγκεκριμένο σημείο. Που χλωμό το κόβω - αλλά κι η περιγραφή σου δεν είναι αρκετά κατατοπιστική, οπότε....

σωπα ρε που μονο εγω θα ανοιγα τετοιο θεμα. εχω εδω και 5 χρονια λαπτοπ και πρωτη φορα συνεβη αυτο.

και το υγρο τρεχει απο μια εσοχη του λαπτοπ. η οποια δεν ειναι η μπαταρια. το χρωμα βγηκε απο το σημειο που δειχνω με το δαχτυλο.

λερωσε τον καναπε και φωναζει η μανα μου

και το σκουπιζω με τα δαχτυλα και βλεπω οτι ακομη βγαζει κατι.

post-162297-0-54883100-1314283623_thumb.jpg

post-162297-0-07435200-1314283687_thumb.jpg

post-162297-0-18001000-1314283717_thumb.jpg

post-162297-0-18399100-1314283734_thumb.jpg

το ειχα πανω στον καναπε και το σηκωνω και ειδα οτι λερωσε τον καναπε. εβγαλε κατι μαυρο(οχι απο την μπαταρια) σαν μελανι. τι επαθε? ζεσταθηκε πολυ κι ελιωσε κατι απο μεσα?

...Λάδια, ίσως; Μήπως στην τελευταία αλλαγή, δεν έσφιξαν καλά την τάπα;

Φίλε για ρίξε μια ματιά στην taskbar μήπως έχει ανάψει το λαμπάκι για το μεγάλο service? :confused:

Φιλέ βρε η κούκλα με το ωραίο νύχι; :shock:

...Λάδια, ίσως; Μήπως στην τελευταία αλλαγή, δεν έσφιξαν καλά την τάπα;

Παύλινα δεν νομίζω ότι ο φορητός έχει "υγρά".

Όντως ο τίτλος παραπέμπει κάπου(εφόσον υπάρχει και το μικρόβιο)

ελα ρε πως κανεις ετσι βαλε λιγο φλατζοκολλα αν δεν βρεις παντο σε κανα συνεργειο.αυτο ειναι που λενε εβγαλες το λαδι στο λαπτοπ. μηπως ξεφταει ο βακελιτης. ακομα βαζει λαδι εισαι τυχερος τυχερη τζαμπα λαδι.καιει πολλη λαδ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...