poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 It was a test τι ειναι αυτη η πρωτη φωτο??
eu@ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 τι ειναι αυτη η πρωτη φωτο?? μαλλον ειχε βρεξει
funbreaker Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Έγινε μια ερώτηση, δόθηκαν καμιά 20ρια απαντήσεις, όλες άσχετες κι εγώ ακόμα δεν κατάλαβα τι είναι οι κουκίδες. (Από το λινκ της μοναδικής απάντησης δεν κατάλαβα)
parsifal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Σε διάφορα forum software, η αύξηση του μετρητή μηνυμάτων ενός μέλους μπορεί να παρουσιάζεται και με έναν πιο "fancy" τρόπο: αστεράκια, pips, badges, κανονικά διακριτικά στρατιωτικών βαθμών (ειδικά σε online κοινότητες με θέμα στρατιωτικά παιχνίδια/εξομοιωτές) και άλλες τέτοιες χαζομαρίτσες. Στο Insomnia, οι κουκκίδες βγαίνουν έτσι από τη default εγκατάσταση του IP.Board ή οποία δεν έχει πειραχθεί επί τούτου, απ' όσο ξέρω.
funbreaker Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Σε διάφορα forum software, η αύξηση του μετρητή μηνυμάτων ενός μέλους μπορεί να παρουσιάζεται και με έναν πιο "fancy" τρόπο: αστεράκια, pips, badges, κανονικά διακριτικά στρατιωτικών βαθμών (ειδικά σε online κοινότητες με θέμα στρατιωτικά παιχνίδια/εξομοιωτές) και άλλες τέτοιες χαζομαρίτσες. Στο Insomnia, οι κουκκίδες βγαίνουν έτσι από τη default εγκατάσταση του IP.Board ή οποία δεν έχει πειραχθεί επί τούτου, απ' όσο ξέρω. Μάλιστα... θενκς
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 αφου το παιδι με το Link που εβαλε ηταν κατατοπιστηκοτατος.ανα rank και παραπανω τελιτσες. μαλλον ειχε βρεξει nai alla Που ειναι τραβηγμενη και τι ειναι
funbreaker Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 αφου το παιδι με το Link που εβαλε ηταν κατατοπιστηκοτατος.ανα rank και παραπανω τελιτσες. ναι οκ, εγώ δεν το πιασα.
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 στο αλλο τοπικ ειχε σηκωσει ο parsifal μια εικονα που δειχνει τι ισχυει για καθε rank:D
funbreaker Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 στο αλλο τοπικ ειχε σηκωσει ο parsifal μια εικονα που δειχνει τι ισχυει για καθε rank:D Είχα δει μόνο το ποστ 7 που ανέφερε το παιδί. Τώρα ναι είναι κατατοπιστικότατο, θενκς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.