Προς το περιεχόμενο

αριθμός μηνυμάτων. τι σημαίνει;

haris_216

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έγινε μια ερώτηση, δόθηκαν καμιά 20ρια απαντήσεις, όλες άσχετες κι εγώ ακόμα δεν κατάλαβα τι είναι οι κουκίδες.

(Από το λινκ της μοναδικής απάντησης δεν κατάλαβα)

Δημοσ.

Σε διάφορα forum software, η αύξηση του μετρητή μηνυμάτων ενός μέλους μπορεί να παρουσιάζεται και με έναν πιο "fancy" τρόπο: αστεράκια, pips, badges, κανονικά διακριτικά στρατιωτικών βαθμών (ειδικά σε online κοινότητες με θέμα στρατιωτικά παιχνίδια/εξομοιωτές) και άλλες τέτοιες χαζομαρίτσες. Στο Insomnia, οι κουκκίδες βγαίνουν έτσι από τη default εγκατάσταση του IP.Board ή οποία δεν έχει πειραχθεί επί τούτου, απ' όσο ξέρω.

Δημοσ.

Σε διάφορα forum software, η αύξηση του μετρητή μηνυμάτων ενός μέλους μπορεί να παρουσιάζεται και με έναν πιο "fancy" τρόπο: αστεράκια, pips, badges, κανονικά διακριτικά στρατιωτικών βαθμών (ειδικά σε online κοινότητες με θέμα στρατιωτικά παιχνίδια/εξομοιωτές) και άλλες τέτοιες χαζομαρίτσες. Στο Insomnia, οι κουκκίδες βγαίνουν έτσι από τη default εγκατάσταση του IP.Board ή οποία δεν έχει πειραχθεί επί τούτου, απ' όσο ξέρω.

Μάλιστα...

θενκς

Δημοσ.

αφου το παιδι με το Link που εβαλε ηταν κατατοπιστηκοτατος.ανα rank και παραπανω τελιτσες.

μαλλον ειχε βρεξει :P

nai alla Που ειναι τραβηγμενη και τι ειναι

Δημοσ.

στο αλλο τοπικ ειχε σηκωσει ο parsifal μια εικονα που δειχνει τι ισχυει για καθε rank:D

Είχα δει μόνο το ποστ 7 που ανέφερε το παιδί. Τώρα ναι είναι κατατοπιστικότατο, θενκς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...