Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Φυσικα, ολοι ισοι ειμαστε στην χαρα/ευχαριστηση κλπ Αλλα για μερικα ατομα το να ειμαι ισος σημαινει οτι θα μειωσω το αλλο φυλο. Πουτανες γυναικες, γουρουνια αντρες και αλλα κομπλεξικα
Jimmy_BlinD Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 να αλλαξουν οι ρόλοι πως? να εκανε η κοπέλα την λαδιά? Βεβαίως, γιατι οχι. Απλα αυτη δεν θα πηγαινε τον αλλον στο σπιτι τους. ναι αυτό εννοώ με το να αλλάξουν οι ρόλοι. Καλα τώρα αυτό το ότι δεν θα πηγαινε τον άλλον σπίτι τους, υποκειμενικό είναι. Το ζήτημα είναι ότι όταν κράζεις κάτι το βλέπεις και απ τις δύο μεριές. Απλά όταν γίνεται λαδιά, δεν υπάρχουν περιθώρια για δικαιολογίες, το αντίθετο δηλαδή απ'ότι προβάλλουν τα US tv-series που λένε, ''ένα φιλί ήταν μόνο'' ''θα χαλάσουμε την σχέση μας για ένα φιλί?'' ή το άλλο ''μια κακή στιγμή δεν σε κάνει κακό άνθρωπο'' αυτά είναι τα μηνύματα που εχουν δυστυχώς περάσει σε πολλά μυαλά οι βαρώνοι των media και πολλλά άλλα
evabb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ακόμα κι εσύ πάντως, τότε στο thread των ειδήσεων με την παρτόλα που είχα ποστάρει σου είχε φανεί περίεργο πως μία είχε πάρει τόσους πολλούς και την έβγαζες ανοργασμική και παράξενη. Αντιθέτως ένας άντρας ξέρω γω, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Άρα φάσκεις κι αντιφάσκεις, λίγο. λες εκεινη με τους 5000 αντρες; συγνωμη αλλα οπως και να το κανεις το 5000 δεν ειναι λογικο νουμερο για μη εκπορνευομενη γυναικα ουτε και αντρα. Υ.Γ Ευα καποια στιγμη θα ωριμασεις και θα δεις πως δεν ειναι οπως τα πιστευεις οτι δεν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες μεταξυ των φυλων; ισως να εχεις δικιο Όταν λες πηδάτε πως το εννοείς? Χρησιμοποιείτε strap on και μας τον φοράτε? Γιατί στο σύνηθες sex αγαπητή μου ο μόνος που πηδάει είναι ο ΆΝΤΡΑΣ!!! Τα παίρνω στην κράνα όταν μου λέει μια γκόμενα "πήδηξα τον τάδε".....ίσα μωρή που πήδηξες κιόλας αμα ειναι η γυναικα απο πανω πιο πηδαει; στην κυριολεξια κιολας :P Συναρσενικά. Ψαρώσατε με το "πηδάω", το οποίο είναι μια γιούνισεξ άχρωμη λέξη όπως είπε και ο νικ παραπάνω. Σας διαφεύγει το γεγονός όμως οτι, 500 ΟΛΑ τα ρήματα που περιγράφουν τη συνουσία, έχουν καθαρά ανδρικό (ή ουδέτερο) προσδιορισμό. Βρείτε μου ένα υπαρκτό στην καθομιλουμένη ρήμα το οποίο να περιγράφει το ΜΠΙΦΤΕΚΩΜΑ θεωρώντας το ως μια πράξη στην οποία αποκλειστικά η γυναίκα έχει το πάνω χέρι. Μια πράξη στην οποία δεν είναι το πέος που μπαίνει στο αιδοίο, αλλά το αιδοίο που τυλίγεται γύρω από το πέος. Π.χ. ένας άντρας θα πεί "την παλούκωσα", "την κάρφωσα", "την έσκισα". Μια γυναίκα τι θα πεί; Σας προκαλώ. Ένα μόνο. Εύα; τον μουσκεψα
pavlinara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ουαου. τελικα εχετε τοσα πολλα να πειτε για αυτο το θεμα ετσι? λες και ολη η ζωη περιστρεφεται γυρω απο αυτο. και ολοι εχουν κατι πολυ σοβαρο να πουν για το ποιος πηδαει ποιον. λες κι εχει σημασια.
Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Παυλινα, σταματα να ενοχοποιεις το σεξ ρε παιδι μου. Σαν γεροντοκορη κανεις
pavlinara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 οχι θα καθομαι να μιλαω για αυτο λες και ειναι τοσο σημαντικο. γιατι το εχετε θεοποιησει ετσι?και οποιος πηδιεται πολυ θεωρει τον εαυτο του σπουδαιο? δεν το καταλαβαινω αυτο.
Erwdios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Όποιος πηδιέται μπορεί να είναι και σπουδαίος. Όποιος δεν πηδιέται όμως, σίγουρα δεν είναι σπουδαίος.
pavlinara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 γιατι οποιος δεν πηδιεται δεν ειναι σπουδαιος δηλαδη? βρε αιντε που θα με πεις μιξοπαρθενα ρε μιξα
tritonas00 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 (screenshot capture --> done copying to /insomnia/epic_posts folder ---> done)
pavlinara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 http://blog.koldcast.tv/2010/koldcast-news/12-famous-people-who-were-proud-of-their-virginity/
Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Παυλινα, συμφωνω με την ιδεα που εχεις, αλλα με το να αντιδρας ετσι δεν ειναι για μενα σωστο. Οπως εχω πει, δεν αντεχω τους μουνοδουλους και τις πουτσοδουλες και εχω γνωρισει και απο τα 2 στην ζωη μου. Αλλα η αντιδραση σου δεν ειναι και η καλυτερη, θα ελεγα το ιδιο ενοχλητική με μιας πεοδουλας. Επισης η britney, ηταν μεγαλη σκλαβα της τσουτσους του justin Επισης... jessica simpson? ελεος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.