Προς το περιεχόμενο

Επιλογή laptop μέχρι 400 ευρώ;

bill_viper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες,

Θέλω ν'αγοράσω ένα laptop, μάξιμουμ 400 ευρώ.

Τα θέλω μου είναι:

- multimedia

- HD ταινίες

- μουσική

- ίντερνετ

- office

- ωραίο design

Παιχνίδια δε μ'ενδιαφέρουν καθόλου.

Επειδή είμαι φαντάρος ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, και με το λίγο που έψαξα βρήκα αυτόν, Toshiba Satellite C660D-101 http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/ypologistes/notebooks/toshiba-satellite-c660d-101/prod1140935pp/

Ποια η γνώμη σας;

Ποιο μηχάνημα έχετε να μου προτείνετε;

Δεδομένου ότι είμαι εκτός Αθηνών δε μπορώ να τα δω από κοντά για να κρίνω για την παράμετρο του design.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,

Βασίλης

Δημοσ.

me 400 ευρω μονο κανα acer παιρνεις με τα minimum πανω οπως εχεις καταλαβει.θα τα κανει αυτα που θες αλλα δεν εχεις επιλογες.

Δημοσ.

πριν 2 μερες πηρα αυτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Link ;)

Onboard Intel?καλυτερα να παρει κατι με λιγα λεφτα παραπανω και να εχει καμια καλυτερη καρτα γραφικων αμα σκοπευει να παιξει και καναπαιχνιδακι.δεν το εχει γραψει στο αρχικο του Post αλλα στρατος χωρις παιχνιδια....

Δημοσ.

me 400 ευρω μονο κανα acer παιρνεις με τα minimum πανω οπως εχεις καταλαβει.θα τα κανει αυτα που θες αλλα δεν εχεις επιλογες.

Oι Αcer η αλήθεια είναι ότι δε βρίσκονται μέσα στις προτιμήσεις μου. Ωστόσο, υπάρχουν μέχρι αυτό το budget επιλογές.

Π.χ. Toshiba Satellite C660D-101 http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/ypologistes/notebooks/toshiba-satellite-c660d-101/prod1140935pp/

Σ'ευχαριστώ φίλε μου για τα links.

Μήπως έχει τύχει να τον δουλέψεις τον συγκεκριμένο Fujitsu να μου πεις τη γνώμη σου;

πριν 2 μερες πηρα αυτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Link ;)

Onboard Intel?καλυτερα να παρει κατι με λιγα λεφτα παραπανω και να εχει καμια καλυτερη καρτα γραφικων αμα σκοπευει να παιξει και καναπαιχνιδακι.δεν το εχει γραψει στο αρχικο του Post αλλα στρατος χωρις παιχνιδια....

Μμμ, υπάρχει αυτός http://www.skroutz.gr/s/298018/Dell-Inspiron-N5030-T4500-4GB-500GB.html ο οποίος όμως δεν έχει onboard κάρτα γραφικών αλλά Mobility Radeon HD 4250.

EDIT: Μόλις διάβασα σε κάτι reviews ότι η Mobility Radeon HD 4250 είναι shared κι όχι αυτόνομη. Οπότε έκανα λάθος παραπάνω. Ζητώ συγγνώμη.

Παιχνίδια πραγματικά δε μ'ενδιαφέρουν καθόλου. Multimedia και περισσότερο HD ταινίες να παίζει θέλω. :)

Δημοσ.

το Toshiba απλα εχει 2 giga μνημη που το θεωρω λιγο.Αν δεν σε νοιαζουν καθολου πραγματι τα παιχνιδια τοτε οκ θα βρεις κατι με 400 ευρω. Απλα επειδη ειδα οτι εγραψες ταινιες κτλ λεω θα θελει και να κανα παιχνιδακι. Αμα παντως ειναι να παιξεις παιχνιδια καποια στιγμη καλυτερα να δωσεις λιγα λεφτα παραπανω να παρεις με μια καλη καρτα γραφικων για να μην κλαις εντως εισαγωγικων μετα τα λεφτα σου μια που η αναβαθμιση ειναι αδυνατη.

Δημοσ.

εχω παραγγειλει αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0535061&catid=010200, αλλα δεν το εχω παρει ακομα στα χερια μου. την δευτερα θα παραληφθει, οποτε θα μπορω να σου πω λεπτομερειες.

παντως 2 στοιχεια που με εκαναν να το επιλεξω ειναι ο δισκος που εχει στις 7200, και η καρτα γραφικων που δεν ειναι η βασικη "onboard" που βαζουν συνηθως σε αυτη την κατηγορια!!

Δημοσ.

τα μονα ασχημα με τα hp ειναι α.οτι ειναι Hp και οτι πληρωνεις παιρνεις και το δευτερο κακο 1 χρονο εγγυηση μονο.καλυτερα δωσε καμια διαφορα να αγορασεις κανα 1-2 χρονια εγγυηση παραπανω να εισαι καβατζωμενος αμα σκοπευεις να το κρατησεις παραπανω απο 1 χρονο.γιατι οτι και να χαλασει μετα θα ερθει πιο ακριβα απο οτι κανει η εγγυηση.απορω πως επιτρεπουν στην ευρωπη ενα χρονο εγγυηηση που κανονικα πρεπει να ειναι 2.

ο δισκος ειναι λιγο μικρος αλλα ναι πραγματι ειναι 7200.απλα λιγο παραπανω θερμοκρασια και λιγο μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας.

Δημοσ.

οντως για παιχνιδια δεν κανει, ελεεινη καρτα γραφικων.

Δημοσ.

ε ναι ειναι για τιποτα απλα παιχνιδακια μονο κανα adventure και ετσι.δεν ειναιγια πολλα πολλα.οκ κανει για hd ταινιες κτλ αλλα για games οχι η καλυτερη επιλογη εκτος αν παιζει μονο κανα sims.:P

Δημοσ.

τα μονα ασχημα με τα hp ειναι α.οτι ειναι Hp και οτι πληρωνεις παιρνεις και το δευτερο κακο 1 χρονο εγγυηση μονο.καλυτερα δωσε καμια διαφορα να αγορασεις κανα 1-2 χρονια εγγυηση παραπανω να εισαι καβατζωμενος αμα σκοπευεις να το κρατησεις παραπανω απο 1 χρονο.γιατι οτι και να χαλασει μετα θα ερθει πιο ακριβα απο οτι κανει η εγγυηση.απορω πως επιτρεπουν στην ευρωπη ενα χρονο εγγυηηση που κανονικα πρεπει να ειναι 2.

ο δισκος ειναι λιγο μικρος αλλα ναι πραγματι ειναι 7200.απλα λιγο παραπανω θερμοκρασια και λιγο μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας.

επειδη το ρωτησα αυτο στα multi, μου ειπαν οτι η εγγυηση ειναι 24 μηνες και οχι 12 που αναγραφεται στο site. μια υπηρεσια που εχουν τα multi ονοματι "fix me" με 3 χρονια διαρκεια, ζητανε €99.

εεε, με τοσα παραπανω επαιρνα πολυ καλυτερο λαπτοπ!!

Δημοσ.

Παίζει και αυτό βέβαια στα ίδια χαρακτηριστικά και στα 329 από MediaMarkt:

http://www.insomnia.gr/topic/417457-notebook-hp-g62-b50sv-%CF%83%CF%84%CE%B1-media-markt-%CF%81%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%82-329-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/

Προσωπικά θα προτιμούσα τα Lifebook για λόγους εγγύησης και ποιότητας κατασκευής, σε σχέση με τα HP.

Δημοσ.

επειδη το ρωτησα αυτο στα multi, μου ειπαν οτι η εγγυηση ειναι 24 μηνες και οχι 12 που αναγραφεται στο site. μια υπηρεσια που εχουν τα multi ονοματι "fix me" με 3 χρονια διαρκεια, ζητανε €99.

εεε, με τοσα παραπανω επαιρνα πολυ καλυτερο λαπτοπ!!

γενικως οι περισσοτερες εταιρειες πουλανε εξτρα εγγυηση.τωρα αυτην τον Multirama δεν ξερω αν ειναι δικη τους η αν ειναι Official παντως και 99 ευρω να ειναι ψιλο αξιζει.το λεω διοτι αμα παθει κατι το laptop και ειναι Hp οχι κανα sony vaio αν ειναι εκτος εγγυηησης καλυτερα πεταξε το αμα δεν ειναι μνημη ή δισκος.εκτος αν σκοπευεις να μην το κρατησεις παραπανω απο ενα χρονο.σιγουρα με 100 ευρω παιρνεις κατι καλυτερο αλλα επειδη δενειναι desktop χαλαει κατι και το αλλαζουμε για αυτο το ειπα.απλα με παραξευνευει που λες οτι το λεει fix me.συνηθως τις εγγυησεις τις δινει ο κατασκευαστης σε πακετακι που βαζεις Online την εξτρα εγγυηση.ετσι ηταν με sony vaio που ειχα τουλαχιστον.

Παίζει και αυτό βέβαια στα ίδια χαρακτηριστικά και στα 329 από MediaMarkt:

http://www.insomnia....85%CF%81%CF%8E/

Προσωπικά θα προτιμούσα τα Lifebook για λόγους εγγύησης και ποιότητας κατασκευής, σε σχέση με τα HP.

+1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...