Oscar_Mike Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 μου έφτιαξε ένας γνωστός μια φόρμα καταχώρησης στο Excel με VB και αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα, όταν προσπαθώ να το τρέξω αρχικά μου πετάει το εξής μήνυμα και μετά αυτό μου είπε ο γνωστός μου ότι λείπει το "microsoft common dialog control" από που το κατεβάζω για να το προσθέσω στη VB??? είναι .dll ή .ocx ή κάτι άλλο, και που το "πετάω" όταν το κατεβάσω? στο Windows/System32??? Help! ----EDIT---- δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλα το pc που παρουσιάζει το πρόβλημα τρέχει Vista 32bitα με SP2
hawkpilot Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Νομίζω ότι χρειάζεται να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το visual basic 6.0 SP6 runtime (θα το βρείς στο download center της M$). Επίσης, δες εδώ.
Oscar_Mike Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Φιλε hawkpilot τελικά το έλυσα το πρόβλημα ψάχνοντας στο google, ευτυχώς καμια ώρα μετά από το ποσταρισαμα μου (γιατί διαφορετικά δεν μπορούσα να δουλέψω!!) Η λύση σε περίπτωση που αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα είναι: κατέβασμα του αρχείου Comdlg32.ocx και επικόλληση του στον φάκελο Windows->System32. Στη συνεχεια πάμε έναρξη->γραμμή εντολών και πληκτρολογούμε την εντολή regsvr32 %Systemroot%\System32\comdlg32.ocx βουαλά! Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου! Εριξα μια ματια στο link που παραθέτεις και είναι αναλυτικότατο για τέτοιου είδους προβλήματα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.