Προς το περιεχόμενο

Nexus S Fan Club

dbzakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 468
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν τα μετακινησεις στην sdcard απλα δεν θα υποστηριζονται πια ορισμενα widgets..

Για να δεις αν εισαι root πρεπει εσυ απλα να εχεις κανει ολη την διαδικασια του rooting,μονο του η χωρις να το πηρες χαμπαρι αποκλειεται να εγινε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπόν, πριν κανά 10λεπτο εγκατέστησα την 4.0.3. Καταρχας να πω οτι παραμενουν ολες οι ρυθμισεις σου, οι εφαρμογες σου, τα μυνηματα σου, οι επαφες σου, το φοντο σου κτλ...

περιττό να πω οτι παει με ταχυτητα φωτος. δοκιμαστε το...

Ναι, έχει διαφορές από τις Custom Rom's, είναι πολύ πιο γρήγορη και λίγο πιο προσεγμένο το UI στα χρώματα. Άμα είσαι με custom CM9 alpha 12 που ήμουν πριν εγώ αξίζει να το περάσεις σίγουρα. Σε μερικούς διάβασα ότι δεν έκατσε καλά και ήταν αργή αλλά με ένα Factory Reset έστρωσε σε όλους.

Επίσης σε σχέση με τις Custom λείπει και το Face Unlock τώρα αυτό κακό καλό είναι; Ανάλογα με τα γούστα.

σε σχεση με τις custom που ειχαν βγει εννοειτε οτι η επισημη τωρα ειναι πολυ καλυτερα και πιο γρηγορη γιατι εχει τον καινουριο κερνελ.οι προηγουμενες custom ειχαν κερνελ gingerbread.απλα οποιος θελει να μην χασει root βαζωντας την επισημη μπορουν να περιμενουν 4-5 μερες που θα εχουν βγαλει ολη custom σοβαρη.γιαυτο εμπίστευομαστε google για του δινει εργαλειο που αντεχει στο χρονο και να ειστε σιγουροι οτι θα παρει και αλλες επισημες αναβαθμισεις πανω στην ics.

Δεν ξέρω αλλά ίσως ο kernel να έχει ένα αρνητικό μαζί με όλα τα θετικά του. Λίγο με την διαχείρηση ενέργειας γιατί και το Galaxy Nexus (απ' ότι διαβάζω) έχει πρόβλημα με την αυτονομία και το Nexus S μου μειώθηκε λιγάκι σε σχέση με τις Gingerbread ROM που είχα πριν.

Εν αναμονή να δούμε τις εξελίξεις και με custom kernels φυσικά.

σε σχεση με τις custom που ειχαν βγει εννοειτε οτι η επισημη τωρα ειναι πολυ καλυτερα και πιο γρηγορη γιατι εχει τον καινουριο κερνελ.οι προηγουμενες custom ειχαν κερνελ gingerbread.απλα οποιος θελει να μην χασει root βαζωντας την επισημη μπορουν να περιμενουν 4-5 μερες που θα εχουν βγαλει ολη custom σοβαρη.γιαυτο εμπίστευομαστε google για του δινει εργαλειο που αντεχει στο χρονο και να ειστε σιγουροι οτι θα παρει και αλλες επισημες αναβαθμισεις πανω στην ics.

Δεν πρόκειται να πάρει αναβάθμιση μετά την ICS 4.x.x.

Δεν ξέρω αλλά ίσως ο kernel να έχει ένα αρνητικό μαζί με όλα τα θετικά του. Λίγο με την διαχείρηση ενέργειας γιατί και το Galaxy Nexus (απ' ότι διαβάζω) έχει πρόβλημα με την αυτονομία και το Nexus S μου μειώθηκε λιγάκι σε σχέση με τις Gingerbread ROM που είχα πριν.Εν αναμονή να δούμε τις εξελίξεις και με custom kernels φυσικά.

μπα, σε εμενα περισσοτερο κραταει τωρα πια...

Δεν πρόκειται να πάρει αναβάθμιση μετά την ICS 4.x.x.

αν και πιστευω οτι θα παρει, απο τη στιγμη που εχουμε επισημη 4.χ.χ τι αλλο θελουμε;

μπα, σε εμενα περισσοτερο κραταει τωρα πια...

αν και πιστευω οτι θα παρει, απο τη στιγμη που εχουμε επισημη 4.χ.χ τι αλλο θελουμε;

ICS updates ναι.

Για την Jelly bean αναφέρομαι πως δεν.

στην ICS υπάρχει επιλογή για το wifi όταν κλειδώνεις το κινητό να απενεργοποιείται και όταν το ξεκλειδώνεις να ξανά ανοίγει? όπως γινόταν στην Gingerbread?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...