john654321 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Καλησπερα σας... Λοιπον.... Ξαφνικα χτες σταματησε να λειτουργει το touchpad στο λατποπ μου χωρις να πειραξω τιποτα(ρυθμισεις,drivers,bios,κ.α.) Διεγραψε τους drivers τους ξαναπερασα(απο το ιντερνετ) αλλα τιποτα..Κοιταξα αμα πατιθηκε κανενα κουμπακι που να το κλεινει αλλα δεν βρηκα τιποτα...Μπηκα με boot linux-backtrack αλλα και παλι δεν δουλευε... στην διαχειρηση συσκευων δεν μου εβγαζε οτι ειχε προβλημμα...πφφφφ :@ To λαπτοπ ειναι hp compaq 610 ,to touchpad synaptics!! Τωρα εχει χαλασει το touchpad ή ειναι software το προβλημμα ?? Ευχαριστω εκ των προτερων...
SPANK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Το περίεργο ειναι οτι δεν σου δουλεύει και στο linux... δοκίμασε ενα ubumtu live cd αν μπορείς μήπως το backtrack επειδή ειναι για αλλη δουλειά δεν εχει drivers
rafail1994 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ποιο είναι το laptop σου ; Γενικά μετά απο χρόνια και εάν το χρησιμοποιείς και αρκετά τον υπολογιστή αρχίζουν να τα παίζουν
D4rkst3EL Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Έχω και εγώ ενα hp laptop και κάποια στιγμή σταμάτησαν να δουλεύουν όλα τα κουμπιά αφής. Δε ξέρω αν θα λύσεις το πρόβλημά σου αλλά δε χάνεις και τπτ. Βγάλε την μπαταρία(ενω είναι κλειστό το laptop) και πάτα το on/off για κανα 30 δευτερόλεπτα(λιγότερο μου φαίνεται χρειάζεται αλλά πάτα εκεί να σαι σίγουρος )
keeper Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μάλλον το κλειδωσες κατα λαθος. http://www.ask.com/faqcentral/COMPAQ_610.html#12 και ποιο συγκεκριμενα: How to lock touchpad at COMPAQ notebook 610? Just press the button with a blue light indicator on the upside of touch pad...it will change to green...press again to unlock.
alexzzz Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καλησπερα σας... Λοιπον.... Ξαφνικα χτες σταματησε να λειτουργει το touchpad στο λατποπ μου χωρις να πειραξω τιποτα(ρυθμισεις,drivers,bios,κ.α.) Διεγραψε τους drivers τους ξαναπερασα(απο το ιντερνετ) αλλα τιποτα..Κοιταξα αμα πατιθηκε κανενα κουμπακι που να το κλεινει αλλα δεν βρηκα τιποτα...Μπηκα με boot linux-backtrack αλλα και παλι δεν δουλευε... στην διαχειρηση συσκευων δεν μου εβγαζε οτι ειχε προβλημμα...πφφφφ :@ To λαπτοπ ειναι hp compaq 610 ,to touchpad synaptics!! Τωρα εχει χαλασει το touchpad ή ειναι software το προβλημμα ?? Ευχαριστω εκ των προτερων... τυχερέ ...
john654321 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μάλλον το κλειδωσες κατα λαθος. http://www.ask.com/faqcentral/COMPAQ_610.html#12 και ποιο συγκεκριμενα: How to lock touchpad at COMPAQ notebook 610? Just press the button with a blue light indicator on the upside of touch pad...it will change to green...press again to unlock. δεν το καταλαβα :S Ποιο είναι το laptop σου ; Γενικά μετά απο χρόνια και εάν το χρησιμοποιείς και αρκετά τον υπολογιστή αρχίζουν να τα παίζουν το hp compaq 610 ενα-μιση χρονο το χω.. Το περίεργο ειναι οτι δεν σου δουλεύει και στο linux... δοκίμασε ενα ubumtu live cd αν μπορείς μήπως το backtrack επειδή ειναι για αλλη δουλειά δεν εχει drivers τα χω βαλει να κατεβαινουν...!! Έχω και εγώ ενα hp laptop και κάποια στιγμή σταμάτησαν να δουλεύουν όλα τα κουμπιά αφής. Δε ξέρω αν θα λύσεις το πρόβλημά σου αλλά δε χάνεις και τπτ. Βγάλε την μπαταρία(ενω είναι κλειστό το laptop) και πάτα το on/off για κανα 30 δευτερόλεπτα(λιγότερο μου φαίνεται χρειάζεται αλλά πάτα εκεί να σαι σίγουρος ) το δοκιμασα αλλα τιποτα...
keeper Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 δεν το καταλαβα :S Βαση του service manual το λαπτοπ σου πρεπει να εχει κουμπακι ενεργοποιησης/απενεργοποιησης του touchpad Και για του λογου το αλιθες 538447-001 Top cover (includes TouchPad on/off board and cable, TouchPad button board and cable, and TouchPad board and cable) http://tim.id.au/laptops/hp/compaq%20610%20615.pdf
john654321 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Βαση του service manual το λαπτοπ σου πρεπει να εχει κουμπακι ενεργοποιησης/απενεργοποιησης του touchpad Και για του λογου το αλιθες 538447-001 Top cover (includes TouchPad on/off board and cable, TouchPad button board and cable, and TouchPad board and cable) http://tim.id.au/laptops/hp/compaq%20610%20615.pdf το δικο μου δεν εχει...και στο manual δεν δειχνει πουθενα αυτο το κουμπακι στην αρχη....
washcloud Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Γιατί δεν προτείνεις στον alexzzz ν' αλλάξετε laptops;
john654321 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Το περίεργο ειναι οτι δεν σου δουλεύει και στο linux... δοκίμασε ενα ubumtu live cd αν μπορείς μήπως το backtrack επειδή ειναι για αλλη δουλειά δεν εχει drivers το δοκιμασα και αυτο αλλα τιποτα ..... τωρα τι να κανω να το παω στην hp ή δεν συμφερει ?(δεν εχει εγγυηση)
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Νομίζω πως αν μπορείς να το θυσιάσεις για ενα μικρό mouse δεν αξίζει να το πας στην HP γιατί και για τον έλεγχο θα σου πάρουν καα 30euro σίγουρα. Αν ειναι μητρική η κατι παρεμφερές θα ανέβεις αρκετά το κόστος. Αυτο που δεν ξέρω συγκεκριμένα για το touchpad ειναι αν πάει μαζι με την μητρική η ειναι ξεχωριστό οπότε ίσως βρείς καποιο ανταλλάκτικο στο ebay
luminociter Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Είναι ξεχωριστό. Σίγουρα πουλιέται στο e-bay, αλλά για να το αλλάξεις πρέπει να κάνεις τον φορητό κομμάτια. Αν φοβάσαι ή δεν το έχεις ξανακάνει μην το κάνεις. Αν πάλι θες να το επιχειρήσεις να κατέβάσεςι το service manual που λέει βήμα βήμα τί πρέπει να κάνεις.
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Αν βρείς το ανταλλάκτικο εγώ λεω να το επιχειρήσεις με προσοχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.