Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι! καταρχας θα ηθελα να πω πως εχω διαβασει πολλα παρομοια θεματα αλλα καποιες αποριες που ειχα δεν μου εχουν απαντηθει οποτε ανοιξα αυτο το τοπικ...

Λοιπον ας μπουμε στο ψητο! θελω να αγορασω αυτο και εχω καποιες αποριες:

1) μπορω να αγορασω απο το Amazon με paysafe card απο το περίπτερο;

2) λεει Fulfilled by Amazon οποτε θα εχει δωρεαν μεταφορικα για την ελλαδα; αν οχι ξερουμε περιπου ποσο θα ειναι;

3) η παραλαβη θα γινει απο το ταχυδρομείο ή θα ερθει με κουριερ;

4) για να το αγορασω θα κανω paypal account με τον κωδικο της paysafe;

5) ποσο καιρο παιρνει για να ερθει;

6) αν τυχει και λειπουν καποια κομμάτια ή ειναι ελαττωματικό μπορω να το επιστρεψω και να μου στειλουν αλλο ή να παρω τα χρηματα μου πισω; αν ναι πως;

αυτα μεχρι στιγμης! ελπιζω να μην κουρασα αλλα (θα) ειναι η πρωτη μου αγορα απο το εξωτερικο ή γενικα χωρις αντικαταβολη οποτε θελω να μαθω λιγα πραγματα! :-D

ευχαριστω εκ των προτέρων

• Like 1
  • Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1)Όχι

2)Τζάμπα

3)Λογικά θα τα στείλουν σπίτι σου κανονικά

4)Νομίζω γίνεται και χωρίς paypal account

5)Στην Ελλάδα παίρνει περισσότερο συνήθως.Σε εμένα κάποια πράγματα που πείρα έκαναν 1 βδομάδα αν θυμάμαι καλά

6)Γι' αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω.Μάλλον μπορείς να το επιστρέψεις πίσω αλλά για επιστροφές χρημάτων δεν ξέρω

Δημοσ.

1)Όχι

2)Τζάμπα

3)Λογικά θα τα στείλουν σπίτι σου κανονικά

4)Νομίζω γίνεται και χωρίς paypal account

5)Στην Ελλάδα παίρνει περισσότερο συνήθως.Σε εμένα κάποια πράγματα που πείρα έκαναν 1 βδομάδα αν θυμάμαι καλά

6)Γι' αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω.Μάλλον μπορείς να το επιστρέψεις πίσω αλλά για επιστροφές χρημάτων δεν ξέρω

1) δλδ πρεπει να παω στη τραπεζα να βγαλω καρτα; τρέχα-γύρευε δηλαδη!

2) οκ

3) ναι αλλα για τον κουριερ δεν θα πρεπει να πληρωσω μεταφορικα; διοτι νομιζω μονο η διαδρομη αγγλια - ελλαδα ειναι δωρεαν, οχι ο κουριερ! και αν ειναι με κουριερ μπορω να πληρωσω αντικαταβολη; (<-- ηλίθια ερωτηση)

4) οκ

5) οκ

6) οκ απο οτι ξερω ειναι αναλογως τον πωλητη!

Δημοσ.

Κοίτα με paysafe δεν γίνεται 100%.Μπορείς με πιστωτική ή με κάρτα από τράπεζα.

Το τελικό ποσό στο γράφει πριν κάνεις το confirm/checkout ή κάπως έτσι οπότε μπορείς να το ελέγξεις και μόνος σου.Αφού πληρώσεις αυτό το ποσό μετά δεν δίνεις σεντ παραπάνω

Δημοσ.

Επειδή το δεματάκι το βλέπω λίγο μεγάλο (εκτός αν με ξεγελάει η φωτό) το πιθανότερο είναι να σου έρθει ειδοποίηση να το παραλάβεις εσύ.

Επίσης, το amazon δέχεται τα στοιχεία της προπληρωμένης κάρτας, δεν έχει πάρε-δώσε με PayPal

(κακώς βέβαια..)

Δημοσ.
Επίσης, το amazon δέχεται τα στοιχεία της προπληρωμένης κάρτας

ωραια, η προπληρωμενη καρτα δεν ειναι κατι σαν pay-safe; δλδ με την έννοια του οτι πληρωνεις π.χ. 50€ και σου δινουν μια καρτα των 50€ (κατι σαν την καρτοκινητη για τα κινητα) για αγορες στο ιντερνετ!

Δημοσ.

Δεν μπορεις ναξερεις.Εχω παραλαβες σχεδον καθε εβδομαδα αλλα ερχονται με κουριερ στην πορτα μου (δωρεαν εννοειται ) και αλλα τα παιρνω απο το ταχυρομειο.Δεν εχει να κανει με το κοστος.Παραγγελια 150 ευρω την παρελαβα απο το ταχυδρομειο παραγγελια 3 ευρω μου ηρθε χθες με κουριερ (ups παρακαλω).Με κουριερ υπολογιζε 5-6 εργασιμες με ταχυδρομειο γθρω στις 10-15 (εργασιμες παντα).Για επιστροφες αν φταει το προιον το επιστρεφεις και σου πληρωνουν τα εξοδα αποστολης.Στη συνεχεια μολις το παραλαβουν και το ελεγξουν σου πιστωνουν το ποσο.Αν θες να το επιστρεψεις για οποιοδηποτε λογο εντος 10ημερου η ιδια διαδικασια απλως πληρωνεις εσυ τα εξοδα αποσττολης.Κανονικο ταχυδρομειο παντα και ασφαλισμενο.

Δημοσ.

ωραια, η προπληρωμενη καρτα δεν ειναι κατι σαν pay-safe; δλδ με την έννοια του οτι πληρωνεις π.χ. 50€ και σου δινουν μια καρτα των 50€ (κατι σαν την καρτοκινητη για τα κινητα) για αγορες στο ιντερνετ!

Ναι, είναι, απλά στο PayPal αν πέσεις σε απατεώνα πωλητή μπορείς να κάνεις dispute, και να πάρεις τα λεφτά πίσω.

Είναι μια έξτρα εξασφάλιση.

Δημοσ.

Δεν μπορεις ναξερεις.Εχω παραλαβες σχεδον καθε εβδομαδα αλλα ερχονται με κουριερ στην πορτα μου (δωρεαν εννοειται ) και αλλα τα παιρνω απο το ταχυρομειο.Δεν εχει να κανει με το κοστος.Παραγγελια 150 ευρω την παρελαβα απο το ταχυδρομειο παραγγελια 3 ευρω μου ηρθε χθες με κουριερ (ups παρακαλω).Με κουριερ υπολογιζε 5-6 εργασιμες με ταχυδρομειο γθρω στις 10-15 (εργασιμες παντα).Για επιστροφες αν φταει το προιον το επιστρεφεις και σου πληρωνουν τα εξοδα αποστολης.Στη συνεχεια μολις το παραλαβουν και το ελεγξουν σου πιστωνουν το ποσο.Αν θες να το επιστρεψεις για οποιοδηποτε λογο εντος 10ημερου η ιδια διαδικασια απλως πληρωνεις εσυ τα εξοδα αποσττολης.Κανονικο ταχυδρομειο παντα και ασφαλισμενο.

ευχαριστω πολυ!

Ναι, είναι, απλά στο PayPal αν πέσεις σε απατεώνα πωλητή μπορείς να κάνεις dispute, και να πάρεις τα λεφτά πίσω.

Είναι μια έξτρα εξασφάλιση.

ωραια αν και για να λεει Fulfilled by Amazon δεν νομιζω να ειναι τοσο απατεώνες!

Δημοσ.

Η paysafe είναι μιας χρήσης.Την άλλη τη "γεμίζεις" όποτε θες.

good! για να βγαλεις προ-πληρωμένη καρτα πρεπει να πας στη τραπεζα οπου εχεις ηδη λογαριασμο ή μπορεις να πας σε μια οποιαδήποτε;

Δημοσ.

όχι η προπληρωμένη είναι συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό και συνεπώς διασφαλίζει την εγκυρότητα των στοιχείων αντιθέτως με την paysafe.

Επίσης η προπληρωμένη λειτουργεί και σαν κάρτα ανάληψης.

Δημοσ.

good! για να βγαλεις προ-πληρωμένη καρτα πρεπει να πας στη τραπεζα οπου εχεις ηδη λογαριασμο ή μπορεις να πας σε μια οποιαδήποτε;

Προπληρωμένη είναι η paysafe.Χρεωστική νομίζω λέγεται η άλλη αλλά εγώ τη λέω απλά κάρτα τραπέζης.Και μπορείς να πας σε οποιαδήποτε τράπεζα.

Δες εδώ Link

Δημοσ.

Προπληρωμένη είναι η paysafe.Χρεωστική νομίζω λέγεται η άλλη αλλά εγώ τη λέω απλά κάρτα τραπέζης.Και μπορείς να πας σε οποιαδήποτε τράπεζα.

προπληρωμένη δεν είναι η paysafe την οποια αγοράζεις απο το περίπτερο αλλά μια κάρτα μόνο απο τράπεζα και συνδεδεμένη με λογαριασμό.

Εχει άλλα χαρακτηριστικά απο την paysafe!

Δημοσ.

προπληρωμένη δεν είναι η paysafe την οποια αγοράζεις απο το περίπτερο αλλά μια κάρτα μόνο απο τράπεζα και συνδεδεμένη με λογαριασμό.

Εχει άλλα χαρακτηριστικά απο την paysafe!

Στη σελίδα της paysafe λέει ότι είναι προπληρωμένη όμως.Sorry αν κάνω λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...