ColdFusion Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Εχω ενα Acer 5920g. Πριν κανενα χρονο ειχε καει η καρτα γραφικων(nvidia 8600 gt) στην αρχη ειχα αποφασισα να παω σε ati αλλα την τελευταια στιγμη αποφασισα να αγορασω απο το eBay μια μεταχειρισμενη 8600gt. Eνα χρονο μετα και αφου τα επεξε και η δευτερη καρτα αγορασα μια ati 3650 με Acer BIOS και την εβαλα στο λαπτοπ. Η θερμοκρασιες που εχει ειναι πολυ καλες το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να την κανω να δουλεψει σε windows. Πριν κανω install καποιο driver για την vga το λαπτοπ δουλευει μια χαρα με την εγκατασταση μου βγαζει κατι γραμμες στην οθονη και μου πως το προγραμμα οδηγησης της καρτας γραφικων σταματησε να λειτουργει και εγινε επαναφορα. Σε windows 7 ηταν χειροτερη η κατασταση σε σχεση με τα vista. Σε Ubuntu 11.04 οταν κατεβασε απο μονο τους τους drivers ειχα το ιδιο προβλημα. Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα υπαρχει καμια λυση ή η καρτα ειναι χαλασμενη και κουραζομαι αδικα?
stm00192 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Η καρτα είνια χαλασμένη και κουράζεσαι άδικα!! Κλασσικό προβλήματα ημι-καμενης κάρτας κατά την εγκατάσταση drivers!!
ColdFusion Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 για δωσε παραπανω λεπτομερειες για το ορισμο "ἡμι-καμενης καρτας" σου εχει ξανατυχει παρομοια περιπτωση? Απο μια ερευνα που εκανα ειδα οτι πολλοι ειχαν προβλημα με τους drivers ... Αν δεν βρω κατι αλλο θα την στειλω πισω.. Thanks
stm00192 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Ημι καμένη κάρτα είναι η κάρτα η οποία ναι μεν μπορει να δώσει σήμα στην όθονη και να δουλεψει με τους απλούς vga driver της ms αλλά με το πουενεργοποιηθούν όλες οι λειτουργείς λόγο εγκατστασης drivers εμφανίζουν πρόβλημα!!
ColdFusion Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Οκ θα την στειλω πισω ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα γιατι την πηρα απο eBay..
chris333333 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκιμασε το παρακάτω, στο φουρνο στους 200 c για 10 λεπτα
ors_86 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω ενα Acer 5920g. Πριν κανενα χρονο ειχε καει η καρτα γραφικων(nvidia 8600 gt) στην αρχη ειχα αποφασισα να παω σε ati αλλα την τελευταια στιγμη αποφασισα να αγορασω απο το eBay μια μεταχειρισμενη 8600gt. Eνα χρονο μετα και αφου τα επεξε και η δευτερη καρτα αγορασα μια ati 3650 με Acer BIOS και την εβαλα στο λαπτοπ. Η θερμοκρασιες που εχει ειναι πολυ καλες το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να την κανω να δουλεψει σε windows. Πριν κανω install καποιο driver για την vga το λαπτοπ δουλευει μια χαρα με την εγκατασταση μου βγαζει κατι γραμμες στην οθονη και μου πως το προγραμμα οδηγησης της καρτας γραφικων σταματησε να λειτουργει και εγινε επαναφορα. Σε windows 7 ηταν χειροτερη η κατασταση σε σχεση με τα vista. Σε Ubuntu 11.04 οταν κατεβασε απο μονο τους τους drivers ειχα το ιδιο προβλημα. Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα υπαρχει καμια λυση ή η καρτα ειναι χαλασμενη και κουραζομαι αδικα? Για να παίξει η 3650 στο συγκεκριμένο Acer, εκτός απο Acer Βios update, έχει και ειδική έκδοση Driver. Μπορώ να τους ανεβάσω και να σου δώσω σύνδεσμο την Δευτέρα για να τους κατεβάσεις.
ColdFusion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικα την εστειλα πισω γιατι οτι και να εκανα δεν μπορεσα να την κανω να δουλεψει. Αν μπορεις στηλε το λινκ να τους κατεβασω!
ors_86 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Αν μπορεις στηλε το λινκ να τους κατεβασω! Μπρορείς να καταβάσεις τους "ειδικούς driver" και "custom έκδοση bios" απο εδώ. Το "acer3560.rom" είναι η ειδική έκδοση bios, η οποία είναι συμβατή με την HD3650. Έχει δοκιμαστεί και στο Acer 5920 με επιτυχεία.
ColdFusion Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μπρορείς να καταβάσεις τους "ειδικούς driver" και "custom έκδοση bios" απο εδώ. Το "acer3560.rom" είναι η ειδική έκδοση bios, η οποία είναι συμβατή με την HD3650. Έχει δοκιμαστεί και στο Acer 5920 με επιτυχεία. Ευχαριστω ... !! Σημερα μου εστειλε ο τυπος απο το ebay την καινουργια καρτα ελπιζω εντος της εβδομαδος να την παραλαβω . Το αρχειο acer3650.rom ειναι αυτο που πρεπει να φλασαρω τη μητρικη απο οτι καταλαβα..... Δοκιμασε το παρακάτω, στο φουρνο στους 200 c για 10 λεπτα αυτο με το φουρνο το εκανα στην πρωτη καρτα και δεν μου δουλεψε .... ενω με το πιστολακι μαλλιων που το δοκιμασα πριν την φουρνισω επεζε κανονικα .. Μπορει να εκανα βλακεια δεν ξερω ...
ors_86 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω ... !! Σημερα μου εστειλε ο τυπος απο το ebay την καινουργια καρτα ελπιζω εντος της εβδομαδος να την παραλαβω . Το αρχειο acer3650.rom ειναι αυτο που πρεπει να φλασαρω τη μητρικη απο οτι καταλαβα..... Ναι σωστά, το acer3650.rom είναι το αρχείο με την custom έκδοση bios ώστε να είναι συμβατό με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών.
ColdFusion Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 οκ ευχαριστω .Θα ενημερωσω πως πηγε η κατασταση ....
ColdFusion Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 σημερα παρελαβα την καρτα δεν χρειαστηκε να κανω update το bios της μητρικης δουλευει τελεια . Τελος καλο ολα καλα το μονο μειονεκτημα ειναι οτι εδωσα 600 ευρω και πηρα πριν ενα μηνα καινουργιο laptop.
ors_86 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Όμορφα, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Όντως σε μερικές εκδόσης δεν χρειάζεται update το bios.
TheDevilMayCare Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 σημερα παρελαβα την καρτα δεν χρειαστηκε να κανω update το bios της μητρικης δουλευει τελεια. Δωσε μας & τα στοιχεια του πωλητη, αν τον εμπιστευεσαι [οτι σου εστειλε 2η vga - αντικατεστησε ειναι καλο σημαδι] Thanx! Επισης -αν δεν ειναι μεγαλη ταλαιπωρια!- τρεξε 3DMark03 (και 3DMark05) και δωσε μας αποτελεσματα/scores, σε 1024Χ768 & 1280Χ1024 [no filters] Για να υπαρχει ενα μετρο συγκρισης (βασικα με αλλες Ati Μobility vgas*)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.