eko13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Tα γυαλια 3d θελουν και τηλεορασεις 3d... οποιος δεν εχει τσαμπα κοιταει την προσφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Απο οτι εμαθα δεν κανουν για ολες τις 3d τηλεορασεις αφορα τηλεορασεις "3d Ready" της Philips που με Firmware Update υποστηριζαν το 3D και απλα επρεπε να αγορασεις το συγκεκριμενο κιτακι εξτρα. Εδω σε Samsung 3D τηλεορασεις χρειαζεσαι συγκεκριμενα γυαλια.για να παιξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Αν η τηλεόραση είναι 120hz τρέχει 3d όχι πως αξιζει να ασχοληθεί κανείς αλλα λέμε τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 δεν πρόκειται για λάθος παιδιά.. τα αγόρασα πριν 1,5 μήνα σχεδόν.. αν ήταν λάθος θα την είχαν διορθώσει την τιμή.. κρίμα που το 3d της philips είναι άθλιο όμως.. οπότε τζάμπα λεφτά.. δοκίμασα και κάτι αρχεία με Half SBS δεν μπορούσε να τα παίξει σωστά 3d.. τώρα για λάθος προσφορές στον κωτσόβολο.. είναι το μόνο κατάστημα που είμαι σίγουρος 10000% ότι και λάθος τιμή να βάλουν, άμα προλάβεις και το παραγγείλεις, είναι τελειωμένη υπόθεση.. δεν υπάρχουν δικαιολογίες ότι "κάναμε λάθος".. θα σου το στείλουν.. +1 Kι εγω αρχες Ιουλιου τα πηρα και παρα το "κατοπιν παραγγελιας" σε λιγοτερο απο 2 μερες μου τα ειχαν φερει σπιτι. Μου κανει τρομερη εντυπωση που τοσο καιρο και ακομα ισχυει η τιμη. Παιζουν μονο (εκτος αν εχασα κατι!?!) σε philips 3D TV (σειρες 8ΧΧΧ και 9ΧΧΧ) οι οποιες (τουλαχιστον οι 8ΧΧΧ) ειναι δυστυχως μακραν οι χειροτερες 3D tv's (θα ελεγα με βεβαιοτητα οτι δεν ειναι καν 3D, με απειροελαχιστες εξαιρεσεις σε συγκεκριμενες 3D ταινιες --> smirnoff δοκιμασε το green hornet 3D, εγω την δικια μου την εστειλα παντως στο σερβις και θα κυνηγησω απο αλλαγη με νεοτερη πλακετα (οποτε ισως δουλευει καλυτερα) μεχρι επιστροφη χρηματων λογω ελαττωματος). ΥΓ. Κατι τετοια κανει παντως ο Κωτσος και εχει γινει το αγαπημενο μου μαγαζακι... (με εξαιρεσεις ... μια στις 100 οπως προσφατα με το slim usb dvdrw των 15 ευρω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntouzieras Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εισαι σιγουρος; Σε οποιο site και αν κοιταξα λεει οτι θελει απαραιτητα Philips 3D TV για να λειτουργησει.Εγω εχω μια Samsung (απλη οχι 3D) και ενα blueray player που μπορει να παιξει 3D ταινιες.Θα μπορω να δω 3D με αυτα τα γυαλια; υπαρχει ειδικη θυρα 3d στην οποια μπαινει ο πομπος, οποτε αν δεν εχεις 3d tv δεν εχεις και αυτη τη θυρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.