Προς το περιεχόμενο

3D γυαλια ζευγαρι Philips PTA02 3D Upgrade Kit 46.74 ευρω

logitech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω... Αυτό το διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.. + Η διαφορά σε skroutz και ebay,,, με κάνουν να είμαι συγκρατημένη...

Μακάρι να είναι σωστό και να μην λείπει κανένα 2πλο από μπροστά :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αραγε τα γυαλια κανουν και για σονυ τηλεοραση?

Τα 3D γυαλιά, είναι όπως το bluetooth. "Κάνει" παντού. Αναρωτιέμαι όμως, αν τα αγοράσω, θα μετατρέψουν τη 2D τηλεόρασή μου σε 3D ;;;;;;; :confused:

Τα 3D γυαλιά, είναι όπως το bluetooth. "Κάνει" παντού. Αναρωτιέμαι όμως, αν τα αγοράσω, θα μετατρέψουν τη 2D τηλεόρασή μου σε 3D ;;;;;;; :confused:

Πρεπει να χει νομιζω και την καταλληλη λειτουργια για κατι τετοιο..

Εισαι σιγουρος; Σε οποιο site και αν κοιταξα λεει οτι θελει απαραιτητα Philips 3D TV για να λειτουργησει.Εγω εχω μια Samsung (απλη οχι 3D) και ενα blueray player που μπορει να παιξει 3D ταινιες.Θα μπορω να δω 3D με αυτα τα γυαλια;

Εισαι σιγουρος; Σε οποιο site και αν κοιταξα λεει οτι θελει απαραιτητα Philips 3D TV για να λειτουργησει.Εγω εχω μια Samsung (απλη οχι 3D) και ενα blueray player που μπορει να παιξει 3D ταινιες.Θα μπορω να δω 3D με αυτα τα γυαλια;

Αν παίζει κάτι τέτοιο, θα είναι ΜΕΓΑ FAIL από μεριά της Philips. Ο αδελφός μου έχει Sony TV και, λόγω κόστους, γυαλιά Samsung. Μια χαρά βλέπουν !!!!

παιδια χρειαζονται 3D TV, πηγη 3D(πχ BLUERAY) και ταινια 3D.KAi tα τρια.Αν λειπει κατι ειναι αχρηστα οποτε ειναι αχρηστα για ολους εμας που δεν εχουμε κατι απο τα προαναφερθεντα.

Αν παίζει κάτι τέτοιο, θα είναι ΜΕΓΑ FAIL από μεριά της Philips. Ο αδελφός μου έχει Sony TV και, λόγω κόστους, γυαλιά Samsung. Μια χαρά βλέπουν !!!!

Μηπως τα φοραει αναποδα τα γυαλια ο αδελφος σου; :-D

http://gizmodo.com/5530434/samsung-3d-glasses-compatible-with-other-tvs-when-worn-upside-down

Ο Κωτσόβολος και το electroworld δεν μας έχουν συνηθίσει σε λάθος προσφορές...οπότε αν στραβώσει κάτι εσύ θα φταίς :P

δεν πρόκειται για λάθος παιδιά.. τα αγόρασα πριν 1,5 μήνα σχεδόν.. αν ήταν λάθος θα την είχαν διορθώσει την τιμή..

κρίμα που το 3d της philips είναι άθλιο όμως.. οπότε τζάμπα λεφτά.. δοκίμασα και κάτι αρχεία με Half SBS δεν μπορούσε να τα παίξει σωστά 3d..

τώρα για λάθος προσφορές στον κωτσόβολο.. είναι το μόνο κατάστημα που είμαι σίγουρος 10000% ότι και λάθος τιμή να βάλουν, άμα προλάβεις και το παραγγείλεις, είναι τελειωμένη υπόθεση.. δεν υπάρχουν δικαιολογίες ότι "κάναμε λάθος".. θα σου το στείλουν..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...