Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα αν δεις και τη δικια μου καρτα την θαβουν εδω http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6755G2.57278.0.html . Αλλα εγω δεν παρατηρησα καποιο προβλημα. Απο τοτε που το ρυθμισα να παιζουν και δυο καρτες μαζι παιζει τα παιχνιδια πολυ πιο καλα απο την hd4850 που εχω στο desktop, αλλα εκεινη ειναι και καρτα τριετιας.

Δηλαδη εσυ θεωρεις ως συνολο ττον δικο μου καλυτερο απο τον asus?

Δημοσ.

Το Hp εχει καλυτερη κατασκευη απο τον asus.

Κοιτα, ειναι αναλογως τις αναγκες του καθενος.

Αν θες πχ να παιζεις παιχνιδια, τοτε πας υποχρεωτικα στον Hp.

Αν θες να κανεις encoding (γενικοτερα ασχολεισαι με μετατροπες και θες επεξεργαστικη ισχυ), αλλα δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια,

τοτε πας υποχρεωτικα στον asus.

Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι υπάρχει turbo mode γι αυτό το laptop και οι επεξεργαστές του φτάνουν στο 2.3 ghz. Επειδή μόλις το αγόρασα ξέρει κανείς πως μπορώ να το καταφέρω αυτό?

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει κι εγώ τον HP και τον περιμένω την Δευτέρα.

Ελπίζω να έχω τις ίδιες θετικές γνώμες που άκουσα μέχρι τώρα και θα σας πω κι εγώ μόλις τον πάρω στα χέρια μου!

Δημοσ.

Εγω εχω μια απορια που μαλλον εχει να κανει με τα windows 7 και οχι το λαπτοπ. Εχω αναλυση 1366*768 και κατεβασα μερικα wallpaper στην ιδια αναλυση, αλλα παρατηρησα οτι στο αριστερο μερος της οθονης εμφανιζεται μια λευκη λεπτη γραμμη απο πανω μεχρι κατω(καθετη). Τα wallpaper του λαπτοπ που ειναι στην ιδια αναλυση ομως δε μου βγαζουν αυτη τη γραμμη. Οπως και σε wallpaper αναλυσης 1360*768. Ξερει κανεις τι παιζει?

Δημοσ.

Ενώ το notebookcheck λέει οτι οι καρτες γραφικων τρεχουν το starcraft 2 σε low settings το ετρεξα σε high χωρις κανενα προβλημα και με μεγαλους στρατους να συγκρουονται στην οθονη.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ με το laptop ακόμα πολύ οπότε δεν μπορώ να πω κάτι σχετικά με τις κάρτες γραφικών του.

Αυτό που μου έκανε θετική εντύπωση πάντως χθες ήταν ότι με τη μπαταρία που ψιλοσερφάριζα και έκανα κάτι χαλαρές εργασίες μετά από 3,5 ώρες που τον έκλεισα η μπαταρία είχε πέσει στο 20% (και είχε ακόμα 1+ ώρα ζωής).

Αυτά! :)

Δημοσ.

Ενώ το notebookcheck λέει οτι οι καρτες γραφικων τρεχουν το starcraft 2 σε low settings το ετρεξα σε high χωρις κανενα προβλημα και με μεγαλους στρατους να συγκρουονται στην οθονη.

Και μενα μου κανει εντυπωση αυτο που λες. Ενω την 6755G ως συνολο την θαβουν κανονικα, για την 6750 γραφουν πολυ καλα λογια. Το amd crossfire βολευει απιστευτα καθως οταν το απενεργοποιεις η μπαταρια κραταει 4 ωρες περιπου.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας παιδια.να ρωτησω επειδη ενδιαφερομαι κ εγω για τον λαπτοπ αυτο απο gaming επιδοσεις και multitasking,video encode τι γνωμη εχετε?

World of warcraft με ενδιαφερει κυριως σαν παιχνδι.

EDIT:το αγορασα και μπορω να πω οτι για τα χρηματα του ειναι αψογο.

πολυ καλη κατασκευη και πολυ δυνατο.με ενα overclock cpu/gpu πραγματικα πεταει.

Skyrim & WoW τα παιζει αψογα.προσωπικα το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Επεξ/σία από jimpsar
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια..είχα ενα hp pavilion dv9700 το οποιο είχα αγορασει το 2008 αλλα έπειτα απο τοσα χρονια δεν αντεξε αλλο και κατεληξε χεχεχε..είμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση του και τωρα σκεφτομαι να αγορασω αυτο το λαπτοπ και θα ηθελα να ρωτησω ορισμενα πραγματα..τα ηχεια του ειναι καλα; εξωτερικα το λαπτοπ μοιαζει σαν αυτό http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=6E752A05C7CB51428DAEC9C3A24266F3&pa=3F7E42FC1805F543B9797CDFC145C1DB ή σαν αυτο http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/notebooks/hp-pavilion-dv6-6100ev/prod1320245pp/ ; επίσης στο touchpad το αριστερο και δεξι κλιλ είναι κουμπια ή ειναι επιφάνεια αφής ; αυτες τις μερες εχω δει ενα σωρο λαπτοπ και θα με βοηθησει πολυ οποιος απαντησει, στην αποφαση μου..εχουν περασει τοσες μερες και ακομα να καταληξω σ ενα..

Δημοσ.

Τα λαπτοπ που εχεις βαλει εχουν ιδια χαρακτηριστικα αλλα διαφορετικο χρωμα.

Ο,τι θελεις παιρνεις.

Παντως υπαρχει και αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-DV6-6b07ev.htm

στα 599ευρω σε προσφορα απο το Πλαισιο. Το συγκεκριμενο εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με ολα τα υπολοιπα + οτι εχει bluray player.

Τα ηχεια του ειναι πολυ καλα και βγαζουν πολυ καλο και καθαρο ηχο.

Δημοσ.

να εισαι καλα φιλε μου..δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα να αγορασω απο το πλαισιο..τελικα θα παω να παρω το dv6-6100..πιστευω να αντεξει αρκετα χρονια οπως και το προηγουμενο που ειχα και να μεινω ευχαριστημενος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...