Προς το περιεχόμενο

Δεν bootαρει ο ssd μου σε ahci mode!

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους,πριν απο καποιο καιρο αγορασα ενα OCZ VERTEX 2 120GB..ειχα κανει ολα τα tweaks και τον ειχα βαλει σε AHCI MODE οπως με ειχατε συμβουλεψει για μεγαλυτερη ταχυτητα..και ολα ηταν κομπλε!!χτες μετα απο καποια αποσυνδεση της μοναδας δεν εμπαινε στα windows,σταματουσε αμεσως μετα απ' οταν εδειχνε τους δισκους δειχνοντας μια μαυρη οθονη και μια παυλα που τρεμοπαιζε πανω αριστερα!ετσι αποφασισα να τα βαλω ολα στα default settings του bios..και μου ανοιξε!μολις το γυρισα παλι σε ahci εγινε παλι το ιδιο!!τι μπορει να συμβαινει!!?ευχαριστω.

Δημοσ.

Όταν λές αποσύνδεση μονάδας εννοείς ότι έβγαλες τον SSD από το PC ? Έχεις δοκιμάσει να bootaρεις με άλλο δίσκο και τον SSD να τον βάλεις ως δεύτερο για να δείς αν μπαίνει σε αυτόν ?

Δημοσ.

αποσυνδεση ολης της μοναδας εννοω οχι μονο του ssd...δεν εχω σε αλλο δισκο λειτουργικο!!αρα πως να το δοκιμασω!!bootαρει κανονικα ο ssd..αλλα δεν μπουταρει σε ahci mode!!

Δημοσ.

1. Startup "Regedit"

2. Open HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlset / Services

3. Open msahci

4. In the right field left click on "start" and go to Modify

5. In the value Data field enter "0" and click "ok"

6. exit "Regedit"

7. Reboot Rig and enter BIOS (typically hold "Delete" key while Booting)

In your BIOS select "Integrated Peripherals" and OnChip PATA/SATA Devices. Now change SATA Mode from IDE to AHCI.

You now boot into windows 7 or Vista, and the OS will recognize AHCI and install the devices. Now the system needs one more reboot and voilla .. enjoy the improved SSD performance.

Δοκίμασε και αυτό και πές μας!

Δημοσ.

επειδη τωρα ειμαι στο γραφειο θα το κοιταξω και θα σας πω!!ευχαριστω μανο...

ok Παναγιώτη περιμένω αποτέλεσμα!

Δημοσ.

ελα μανο πριν λιγο μπηκα σπιτι!!ναι το δοκιμασα και ειναι κομπλε!!!ευχαριστω πολυ....

Όμορφααααα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...