Sthol Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αγόρασα το xperia arc πριν λίγες μέρες αλλά δεν μπορώ να μπω στο Android Market!Βάζω κανονικά τον λογαριασμό gmail μου και τον κωδικό και παρόλα αυτά μου λέει: ''Δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένων σε αυτόν το διακομιστή.Αυτό ενδέχεται να είναι ένα προσωρινό πρόβλημα ή το τηλέφωνο σας ενδεχομένως να μην υποστηρίζει υπηρεσίες δεδομένων.Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί,επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών...'' Μήπως ξέρει κάποιος πως λύνεται το πρόβλημα;; Ευχαριστώ προκαταβολικά...
momotis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 To επαθα και εγω με htc desire s. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και οταν εγινε το 1ο boot καταχωρησα αμεσως το gmail και το δεχθηκε.
arxaggelos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Νομίζω ότι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναικάπως δραστική λύση. Δοκίμασε αρχικά Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Διαχείριση Εφαρμογών>Μάρκετ και κάνε διαγραφή δεδομένων. Το path είναι για Galaxy S αλλά δεν νομίζω να διαφέρει πολύ σε Arc.
Sthol Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ και τους δύο για την απάντηση σας. Αρχάγγελε πήγα στο μάρκετ αλλά δεν η επιλογή διαγραφή δεδομένων δεν είναι ενεργοποιημένη...Οπότε μάλλον θα το επαναφέρω σε εργοστασιακή κατάσταση...
arxaggelos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Περίεργα κλειδώματα βάζει αυτή η SE στα κινητά της ρε @@@στη μου, και μετά ελπίζω να μην αναρωτιούνται γιατί η Samsung και η HTC τους έχουν πάρει φαλάγγι. Τεσπα, αν δεν έχεις τίποτε σοβαρό να χάσεις ΟΚ, κάνε το, αλλά αν δεν σε πειράζει να περιμένεις ίσως αύριο να δει το θέμα κάποιος με καμιά λύση ακόμη.
Sthol Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Θα περιμένω άμα είναι μήπως βρεθεί καμία άλλη λύση αλλιώς θα κάνω αυτό...Ευχαριστώ φίλε μου..
Sthol Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Παιδιά χίλια ευχαριστώ!Λύθηκε το πρόβλημα!
Sthol Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Πες μας και πως αν θες. Πήγα και συγχρόνισα τον λογαριασμό gmail από τις ρυθμίσεις και έφτιαξε...μπορεί το πρόβλημα να ήταν της στιγμής τελικά..
harrys13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα στην παρεα. Εχω ενα κινητο Android το οποιο δεν εχει προεγκατεστημενο το Android Market ή το Play Store. Πως μπορω να το κανω εγκατασταση?Εχω δοκιμασει το SnapPea αλλα δεν το εχω καταφερει να λειτουργησει. Το εμφανιζει σαν εικονιδιο με αφηνει να κανω 2-3 πραγματα αλλα μετα κλεινει με σφαλμα και υστερα αν παω να ξαναμπω μου πεταει αμεσως το μηνυμα χωρις να προλαβω να δω τα εικονιδια του Android Market. Και ενα δευτερο ερωτημα Γινεται σε κινητο Android που δεν εχει εγκατεστημενη γλωσσα τα Ελληνικα να κανουμε εγκατασταση την ελληνικη γλωσσα??Ιδου το ερωτημα.....Πιστευω οτι το συγκεκριμενο ερωτημα θα βοηθησει αρκετα παιδια....εαν καποιος γνωρισει ας μας δωσει τα φωτα του.
tromerix Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ενα android κινητό και συγκεκριμενα το samsung s4 GT-I9505 το πρόβλημα που αντιμετώπιση είναι οτι πάω να βάλω τον λογαριασμό του gmail και μου βγάζει ( δεν είναι δυνατή η δημιουργια αξιοπηστης σύνδεσης με τον διακομιστή ) προσπάθησα σαν πρωτη φορά να κάνω συγχρονισμό και δεν έγινε κάτι και τελικά εκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και δυστυχώς παλι δεν βοηθησε . Προσπαθώ τώρα να βάλω των λογαριασμό μου και μου βγάζει ι συνέχεια αυτό το μύνημα. Αν κάποιος ξέρει τι φταίει και να με βοηθήσει να το φτιαξω Θα ήμουν υποχρεως. Ευχαριστώ εκ των πρωτερων.
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Ημερολογιο και μυαλο χρειαζεσαι για αρχη!
iTechBlogGr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 μιας και αντιμετοπίζω ένα παρόμοιο πρόβλημα έκανα factory reset διαγραφή data και από sd card και από το κινητό αλλά τίποτα το ίδιο μήνυμα .....τώρα που μπήκα από ένα εικονικό τηλέφωνο που έχω για να παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή είχα αυτόν τον λογαριασμό και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.. αν λυθεί με την διαγραφή εκείνου του προγράμματος θα σας ενημερώσω αν όχι έχω μιλήσει ήδη με την samsung περιμένω αύριο να με καλέσουν ώστε να μου πούνε τι μπορώ να κάνω.
saruman123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Για τον harrys13 Και στις 2 περιπτοσης που θες πρεπει να εισαι root. Το μονο που μπορω να σου πω αν δεν θες root ειναι να βαλεις το 1market η το aptoide. Και τελος αν βρεις μια ευροπαικη rom για το κινητο σου και την περασης μονο τοτε θα εχεις ελληνικα. Δες εδω για το Play Store http://forum.osarena.net/threads/%CE%A0%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%83%CE%B5-play-store.3998/ Και εδω για την γλωσσα Language Enabler MoreLocale 2 Δεν ειναι παντα σιγουρο οτι πιανουν σε ολα τα κινητα. Tromerix δες εδω: https://support.google.com/accounts/troubleshooter/2402620?hl=el
magdalhnh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Για τον harrys13 Και στις 2 περιπτοσης που θες πρεπει να εισαι root. Το μονο που μπορω να σου πω αν δεν θες root ειναι να βαλεις το 1market η το aptoide. Και τελος αν βρεις μια ευροπαικη rom για το κινητο σου και την περασης μονο τοτε θα εχεις ελληνικα. Δες εδω για το Play Store http://forum.osarena.net/threads/%CE%A0%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%83%CE%B5-play-store.3998/ Και εδω για την γλωσσα Language Enabler MoreLocale 2 Δεν ειναι παντα σιγουρο οτι πιανουν σε ολα τα κινητα. Tromerix δες εδω: https://support.google.com/accounts/troubleshooter/2402620?hl=el Ρε συ saruman, δες, λες στον ένα, δες, λες στον άλλον. Εσύ όμως δεν είδες τις ημερομηνίες των δημοσιεύσεων. Ειδικά ο harrys από το 2013 θα έχει αλλάξει, μην σου πω και δυο συσκευές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα