Προς το περιεχόμενο

Sleeving Corsair AX850 gold πονοκέφαλος :p

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεπόν τέκνα μου...

Σήμερα είπα να sleevaro όλο το Psu η τρελή...

Οσο Sleevara extensions με αυτό το εργαλείο http://en.mdpc-x.com/mdpc-sleeve/sleeve-kits-+-tools/sleeve-tools/pin-remover-by-molex-the-original.htm τσακ μπαμ βγαίνανε τα Pins, περνούσα το Sleevoκαλώδιο και όλα κούκλα...

Όμως τα Pins του psu αρνούνται πεισματικά να βγουν έξω και να ντυθούν στα χρώματα που θέλω :eek:

Μπας και δεν του αρέσουν οι συνδυασμοί χρωμάτων; <_< Δε ξέρει καρντιά μου... -_-

Εχει κανεις το συγκεκριμένο Psu να πει καμιά ιδέα πως στα κομμάτια θα τα βγάλω;

θενκ γιου βερι βερι ματσ

Δημοσ.

Αφου βλέπεις το τροφοδοτικο προσπαθει απεγνωσμένα να μην γίνει καρναβαλακι!!! Αστο το καημένο στην ησυχία του!!! :P :P :P :P

Δημοσ.

Αφου βλέπεις το τροφοδοτικο προσπαθει απεγνωσμένα να μην γίνει καρναβαλακι!!! Αστο το καημένο στην ησυχία του!!! :P :P :P :P

χαχαχα ρε δε μπορώ με τίποτα να τα βγάλω του τροφοδοτικού τα pins...

Θα τα βγάλω ακόμα και αν χρειαστεί να τα κόψω βέβαια,,,,,, δε παίζει να μη μου κάνει τη χάρη :P

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε συ .. δεν το έχω προσπαθησει ποτέ ... μηπως η corsair τα έχεις καπως μονιμα fixαρισμένα και δεν βγαίνουν τελικά??

Δημοσ.

Τι να σου πω; Ίδια μοιάζουν με τα κοινά... Απλά πιέζοντας το εργαλείο που λέω πιο πάνω, δεν ακούω το κλικ του ξεκουμπώματος. Και σε 1-2 pins που το άκουσα, απλά δεν έβγαινε...

Δημοσ.

Μην περιμένεις να είναι τόσο εύκολο όσο στα extension...δοκίμασες να βγάλεις απο κανένα αχρησιμοποίητο 6pin να δείς οτι θέλει περισσότερη πίεση και δύναμη;

Αν οχι δοκίμασε το πρώτα εκεί και θα βγάλεις και τα άλλα λογικά!

Δημοσ.

Μην περιμένεις να είναι τόσο εύκολο όσο στα extension...δοκίμασες να βγάλεις απο κανένα αχρησιμοποίητο 6pin να δείς οτι θέλει περισσότερη πίεση και δύναμη;

Αν οχι δοκίμασε το πρώτα εκεί και θα βγάλεις και τα άλλα λογικά!

Μάνο κάνω δοκιμή στο άλλο 6πινο που έχω... Δε βγαίνει με ΤΙΠΟΤΑ κάτι παίζει δε ξέρω... Δε περίμενα να είναι το ίδιο εύκολο αλλά μέχρι και πένσα έχω πιάσει να σπρώχνω και να τραβάω... Δεν κουνάει :eek:

Δημοσ.

Ε δέν βάζεις σωστά το μαραφέτι αν δέν σου βγαίνει ούτε στο κανονικό 6pin...

Δοκίμασε να το βάλεις σωστά και απο τις 2 μεριές να το σπρώξεις οσο πιο μέσα μπορείς και με την παλάμη σου να κρατάς κόντρα όσο θα τραβάς το καλώδιο με το άλλο χέρι..

Δημοσ.

Βρε με μένα μιλάς :P

Σου λέω μέχρι και πένσα έβαλα απο τη μία μερια να κρατάει το καλώδιο και να σπρώχνω. Και από την άλλη κρατάω το μαραφέτι και σπρώχνω χωρίς να ακούσω το κλικ το χαρακτηριστικό...

Δεν ξέρω τι παίζει. Δοκίμασα να το βάλω και με κάθετη φορά μέσα στη τρύπα μπας και είχαν βάλει τα κλιπς πάνω κάτω και όχι αριστερά δεξιά. Πάλι τίποτα...

Δημοσ.

Για το τροφοδοτικό μιλάς;

Σε άλλο 6pin (οχι του τροφοδοτικού) δοκίμασες; το έβγαλες κανονικά;

Δημοσ.

Λοιπόν UPDATE... Οποιος θέλει να sleevarei να μην πάρει corsair εκτός αν έχει σφυρί και καλή τσιμπίδα :P

Εχουμε και λέμε... Οταν φτάνω στο αμήν πιάνω σφυρί χαχαχαχαχαχα

Εβαλα το εργαλείο στην υποδοχή. Ακούμπησα την κόχη του 8πινου (6+2πιν) στην άκρη του πάγκου και βάρεσα μία δυο σφυριές στο εργαλείο (μάλλον τέλος 24πινου θα θέλω άλλο εργαλείο χαχαχαχαχα)... Φάνηκε να εισέρχεται λίγο παραπάνω από ότι συνήθως. Μετά με μία τσιμπίδα και αφού έσπρωχνα με το ένα χέρι το εργαλείο, τράβηξα με του παππού μου και τις γιαγιάς μου τη δύναμη. Και ναι μετά από όλο αυτό το σενάριο βγήκε το ένα πιν :lol: :lol: :lol:

Καλή μου υπομονή :lol:

Δημοσ.

Ανάλογα πως θα νιώθω τα χέρια μου μόλις τελειώσω το 6πινο... Αν με πάει έτσι δε το κόβω να το κάνω sleeve. Θα κάνω τα extensions μόνο που γίνονται και εύκολα

Δημοσ.

Ρε συ πραγματικά αξιζει τετοιος κοπος???

Τώρα κάτι μας είπες...άσε δέν βγάζεις άκρη μαζί της!!! :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...