nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια καλά παιχνίδια εκτος από αυτά που ήδη έχω. Έχω τα παρακάτω : Donkey kong country returns Mario party 8 Mario sports mix new Super mario bros mario kart Wii super smash bros brawl Monster hunter tri (3) Pokemon battle revolution (δεν παίζω απλα ηθελα να το δω γιατι παλια επαιζα colloseum ) red steel 2 Legend of Zelda twilight princess Warrio Land the shake dimension Wii Sports resort Endless ocean 2 Call of duty black ops Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krypton Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 tiger woods. φοβερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 tiger woods. φοβερο θα το δοκιμάσω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Οπωσδήποτε τα Wario Land, Kirby και Metroid Prime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τα 2 super mario galaxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 οπως ειπαν παραπανω τα 2 super mario galaxy metroid other m metroid prime trilogy okami house of the dead:overkill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Golden Eye Epic Mickey No More Heroes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Συμπληρωνω στα παραπανω Sin and punishment: successor to the sky Muramasa the demon blade A shadows story Zak and wiki Silent hill shattered memories Resident Evil 4 wii edition Ειμαι σιγουρος οτι ξεχναω και αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ευχαριστω πολυ παίδες! εχει να πέσει τρελό κάψιμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα 2 mario galaxy και τα Metroid Corruption και Metroid Other M. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Παιχνίδια που θα βγουν στην Ευρώπη το 2012 & φαίνονται τρομερά The Last Story XenoBlade Tower Of Pandora Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 δεν ξερω τι να πρωτοπαίξω! εντομεταξι οποιος δεν εχει παιξει το monster hunter tri (3) ΧΑΝΕΙ! με εχει ποροσει , ειναι πολυ εθυστικο! στην αρχη φαινετε λιγο δυσκολο και καπως περιεργο με τον χειρισμο αλλα αν το συνεχίσεις γινεται φοβερο! (ξεκίνισα να farmαρω την bone armor μου και τα σπαει! :devil: Παιχνίδια που θα βγουν στην Ευρώπη το 2012 & φαίνονται τρομερά The Last Story XenoBlade Tower Of Pandora θα τα έχω στα υπόψιν μου! καλα το wii τα σπαει! με το xbox360 ειχα βαρεθεί γιατι μου ειχε φανει σαν xbox1 με καλύτερα γραφικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Παιχνίδια που θα βγουν στην Ευρώπη το 2012 & φαίνονται τρομερά The Last Story XenoBlade Tower Of Pandora Δυστυχως ακυρο. Δεν θα τα εχουμε ουτε ευρωπη αλλα ουτε και αμερικη. Δεν παιζει να τα παιξουμε αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δυστυχως ακυρο. Δεν θα τα εχουμε ουτε ευρωπη αλλα ουτε και αμερικη. Δεν παιζει να τα παιξουμε αυτα. το XenoBlade λεεί θα κυκλοφορίσει Αμερική στις 18 Αυγούστου νομιζω.. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δυστυχως ακυρο. Δεν θα τα εχουμε ουτε ευρωπη αλλα ουτε και αμερικη. Δεν παιζει να τα παιξουμε αυτα. Και τα 3 εχουν ανακοινωθει για ευρωπη αλλα τα last story και Pandoras για 2012. Το Xenoblade ευρωπη 18 αυγουστου αλλα αμερικη...μπορει και ποτε,οπως και τα αλλα 2 που δεν θα τα βγαλει η nintendo of america στην αλλη μερια του ατλαντικου. Να προσθεσω για φετος τα Zelda skyward sword και το νεο kirby και το 2012 θα πρεπει να βγει και το νεο Dragon quest! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.