Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV


Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

συνεχεια:

 

http://www.youtube.com/watch?v=klBs5TXTudQ

 

Απο την φωνη και μονο ειχα καταλαβει ποιος φωναξε το ονομα μου. "Καιρο ειχα να σε δω, Privateer," απαντησα μονοτονα. Σταθηκα λιγο να του μιλησω, αλλα στο βαθος εβλεπα τον κοσμο που ειχε μαζευτει γυρω απο τον τυπο με το show. Ακουγα να λεει ακαταλαβιστικα πραγματα, αλλα με καποιον τροπο, βγαζανε ενα πρωτογονο νοημα.

 

"Βιαζεσαι να πας καπου, Τουφα?" με ρωτησε. Τακτοποιησε καπως το παλτο του, και εντελως "τυχαια" με αφησε να κοιταξω την ακρη του περιστροφου του που ειχε στην μεση του. "Πλεον οχι," απαντησα ηρεμος. Εσβησα το τσιγαρο μου στον ηδη μαυρισμενο τοιχο, και εβλεπα τις σταχτες να πεφτουν στον δρομο.

 

"Ας μην χανουμε αλλο χρονο, Τουφα", ειπε αποτομα. "Ξερω οτι ψαχνεις τον Μεγαλο, αλλα και εγω το ιδιο. Το αφεντικο θελει να του πει 2 λογακια. Θα με βοηθησεις ή θα αρχισει να κελαηδαει το οπλο μου πανω στο κεφαλι σου? Τι προτιμας?"

 

Οι σκεψεις μου καλπαζανε. Τα ματια μου ειχαν κολλησει πανω του, αλλα συγχρονως εψαχνα καποιο τροπο να ξεφυγω. "Νομιζω οτι δεν εχω ξανακουσει τοσο συναρπαστικη προσφορα φιλε μου," ειπα προσπαθωντας να καθυστερησω. "Εχεις τον τροπο σου και με κερδιζουν τα γλυκολογα σου".

 

"Ωραια," απαντησε. "Ευτυχως για σενα, προτιμησες να κανεις τα πραγματα πιο ευκολα, ετσι και αλλιως δεν ειχα ορεξη για λεκεδες πανω στα ρουχα μου." Εβγαλε το χερι του απο την ακρη του οπλου του και τα σταυρωσε στο στηθος του. "Λοιπον Τουφα..." αρχισε να λεει, και πριν προλαβει να τελειωσει την προταση του, ορμησα κατα πανω του. Επιασα το οπλο μου και το τραβηξα μαζι με την θηκη του, και προσπαθωντας να τραβηξω το χερι του απο το δικο του. Κολησα την ακρη του οπλου μου στην μουρη του και κατεβασε τα χερια του.

 

"Τωρα μπορουμε να μιλησουμε σαν ανθρωποι," ειπα καθως εβγαλα ακομα ενα τσιγαρο.

 

 

[....]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • athlios

    4891

  • leftermann

    2114

  • gang

    2037

  • YiN

    1915

Ακριβως αυτο.

Εφτιαξα το αρκουδιον σταμααααξι.

 

 

 

σορυ...δεν απευθηνομανε σε σενανε..εντολη εδωσα.

αημ σορρυ μαστερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάω να πάρω εξοπλισμό του πατέρα από το Πλαίσιο και από τον πωλητή μέχρι να φτάσουμε στο ταμείο το προϊόν "μαγικά" αύξησε την τιμή του +130 ευρώ. "Μισό" λέει η πωλήτρια "έρχεται ο πωλητής να σας εξηγήσει τη διαφορά". Λέει εκεί τις πίπες του και ξεμπέρδεψε με ένα "αυτά συμβαίνουν" από μένα. Αν πήγαινε μόνος του ο πατέρας θα του είχε φέρει κολλάρο το μισό πλαίσιο και θα του κατέβαζε καντήλια ακόμα (και θα 'χε και δίκιο).

 

Επίσης το ξαναβρήκα!!:

photopkr.jpg

 

*Το φούσκωμα δεν είν' αέρας, είναι κγουασάν. Ζουμ επίσης στα 240γρ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Επίσης το ξαναβρήκα!!:

photopkr.jpg

 

*Το φούσκωμα δεν είν' αέρας, είναι κγουασάν. Ζουμ επίσης στα 240γρ.

προτιμαται τα ελληνικα προϊόντα ρεηηηηηηηη.που να του κοψει του βλακα-Γαλλου & Γερμαναρα-να βγαλει στο εμποριο τετοια πανδαισια!ε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν τριγυρνάς ντυμένος superman ειναι ποινικό αδίκημα ? (Δεν έχει μάσκα , για όσους δεν το θυμούνται).

 

Μπορώ να μπω σε αστυνομικό τμήμα και να ζητήσω επικύρωση με το γνήσιο της υπογραφής για ενα έγγραφο πχ ? :mellow: :mellow: :mellow:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Είναι αδίκημα και τιμωρείται με θάνατο (το τελευταίο αδίκημα που επισείει τη θανατική ποινή στην Ελλάδα, μέχρι πέρυσι ήταν και το να τρως μερέντα ντυμένος γκοτζίλα, αλλά το καταργήσανε γιατί ήμασταν πολλοί και δεν μπορούσαν να μας κρεμάσουν όλους μαζί).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...