Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV


Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε τοιχο του δωματιου σου;

 

 

οχι σε ενα τοίχο πορνόσπιτου που ειχα επισκεφτεί για να ρωτήσω αν έχουν ζάχαρη(ειναι γειτόνισσες ενως φίλου). Πρέπει να γράφτηκε κάποια μέρα αργίας :mellow:

 

τώρα που το θυμήθηκα για να μην ανοίγω καινούριο θέμα , οι πόρνες παίρνουν σύνταξη ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • athlios

    4891

  • leftermann

    2114

  • gang

    2037

  • YiN

    1915

Τι πορνοσπιτο τι φαση

?

 

έχει πορνιδες , ξέρεις απο αυτές που εκδόνονται!

οταν ειχα πάει για ζάχαρη μου ανοίγει μια ξανθιά τούμπανη γκόμενα και μου λέει "τι τέλεις αγκουράκι ?"

μάλλον με πέρασε για βιτσιόζο , γύρευε τι τους ζητάνε αυτοι που πάνε εκεί :mellow: :mellow: :mellow:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.youtube.com/watch?v=dg7iCEZ-8b0

insomnoir chronicles

 

 

Παραπατησα καθως εβγαινα απο το γραφειο μου και ξεχυθηκα στους δρομους του Insomnia. Μπορουσα να δω απο μακρια την λαμψη των threads, αλλα εγω ημουν εδω στο βουρκο του μπλαμπλα. Νευριασα και πεταξα το αδειο μου μπουκαλι απο ουισκι, και αυτο κυλισε στην ακρη του δρομου μαζι με τα υπολοιπα σκουπιδια.

 

Σηκωσα τον γιακα μου, προσπαθωντας να κρυφτω απο την ασταματητη και πανταχου παρουσα βροχη. Περπαταγα στον δρομο, και εβλεπα να περνανε διπλα μου ενα σωρο accounts και ατομα που θελανε να ειναι μονο αρεστα. Ο insomniak μου ειχε ζητησει να κανω μια δουλεια, και δεν ημουν καθολου χαρουμενος για αυτο. Μου ειχε πει να βρω καποιον, αλλα δεν μου ειχε πει γιατι τον εψαχνε. Αν μπορουσα να πω κατι με σιγουρια μετα απο ολα τα χρονια μου σε ντετεκτιβ, αυτο θα ηταν το μονο που θα ελεγα: δουλειες σαν και αυτη παντα σε φερναν σε μπελαδες.

 

Ημουν χαμενος στις σκεψεις μου, δεν προσεχα ουτε καν τον δρομο, επεφτα πανω σε διαφορους περαστικους. Ισως ηταν το ποτο, ισως δεν με ενοιαζε. Η δουλεια ειναι δουλεια, λενε, αλλα νομιζω αυτο το λεγανε μονο για τα καλα πραγματα. Εφυγα απο το σωμα επειδη ενιωθα πως αυτο που εκανε δεν ηταν αρκετο για να κανω τον κοσμο καλυτερο, αλλα καθως αρχισα να δουλευω μονος μου καταλαβα πως ολοι οσοι ηταν διατεθειμενοι να με πληρωσουν για τις υπηρεσιες μου ηταν τα ατομα που θα επρεπε να κυνηγαω. Τελικα βρικα το πιο καλο μερος που θα επρεπε να αρχησει την ερευνα του ενας σωστος ντετεκτιβ: ενα παλιο και βρωμικο μαγαζι που το λεγανε The Search Bar.

 

 

πρωτη υποθεση

 

Ο frenzy πρεπει να ειναι ασος στις μεταμφιεσεις. Εψαχνα τα βρωμικα μονοπατια του forum, ψαχνωντας καποιο στοιχειο που θα με βοηθαγε στην ερευνα μου. Μετα απο 2 ωρες, τιποτα, τζιφος. Αλλα αμα ειχα μια δεκαρα για καθε φωτο που ειχα βαλει εγω καποτε, και εβλεπα να σπαμαροντε παντου τωρα, ισως να μην χρειαζοταν να ξαναδουλεψω και θα μπορουσα να καθομαι σπιτι μου με ενα μπουκαλι στο χερι. Ισως εγω να εφερα την καταστροφη στην πολη... αθελα μου. Καλυτερα να μην αρχισω να σκεφτομαι ετσι, δεν ειναι και οτι καλυτερο.

 

Αντιπαθω τον κοσμο, ειδικα αυτους που θελουν την βοηθεια σου. Μπαινουν στο γραφειο σου, ζητωντας κατι και περιμενουν να εχεις οτι ψαχνουν αμεσως μπροστα τους. "Αυτο δεν πρεπει να ειναι και τοσο δυσκολο για σενα," μου ειπε, "Θα τον δεις, κανει μπαμ απο μακρια!". Σκατα. Αμα ηταν καποιος που θα ξεχωριζε τοσο, θα τον ειχα δει εδω και μηνες.

 

Καθησα σε ενα βρωμικο παγκακι και αναψα ενα τσιγαρο. Ακουγα σειρηνες σε αποσταση, μαλλον οι mods θα κυνηγαγανε καποιον ασημαντο. Ποτε δεν πιανανε αυτους που θα επρεπε ετσι και αλλιως. Στο βαθος του μπλαμπλα, ειδα κατι απροσμενο: original content. Καποιος εκανε ολοκληρο show μαλλον. Πηρα ακομα μια ρουφιξια απο το τσιγαρο μου και η ακρη του πυρακτωθηκε, σαν ηλιος που εδυε στον οριζοντα. Εξησα το πιγουνι μου, καθως εβλεπα τον τυπο να κανει τα δικα του. Ηταν καλο το show του, αλλα μαλλον ηταν ΠΟΛΥ καλο. Και τα ελεγε και ωραια, αλλα ισως σε αυτο να εφταιγε το αλκοολ που ηταν μεσα μου.

 

Οπως και να εχει, ηταν κατι που θα επρεπε να τσεκαρω. Σηκωθηκα απο το παγκακι και αρχησα να βαδιζω πανω στον δρομο για να κοιταξω καπως καλυτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...