Προς το περιεχόμενο

Απορία για ήχο κλήσης

gilux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα απέκτησα ένα samsung galaxy mini(gt-s5570), και δε μπορώ να αλλάξω τον ήχο κλήσης με έναν της αρεσκείας μου. Από τις ρυθμίσεις είδα ότι μπορώ να επιλέξω μόνο ότι είναι προεγκατεστημένο και όχι πχ ένα τραγούδι που έχω στην sd

Σημ: Είναι λίγο βλακεία απορία, αλλά...

Σημ2: Δε ξέρω κατα πόσο το θέμα αυτό κολλάει σε αυτή τη κατηγορία, αλλά δεν ήξερα που να το δημοσιεύσω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα εκανες και το εβαλες εδω.

Υπαρχουν πολλοι τροποι για να βαλεις αλλο ηχο κλησεις. ΠΧ εκει που παιζει τα τραγουδια εχει καπου επιλογη ως ηχο κλησης. Η βαζεις το handsend SMS και εκτος απο sms σου δινει την δυνατοτητα να αλλαζεις ηχους κλησεις απο εκει που τους αλλαζες αλλα αντι για android επιλεγεις handsend

Πρόσφατα απέκτησα ένα samsung galaxy mini(gt-s5570), και δε μπορώ να αλλάξω τον ήχο κλήσης με έναν της αρεσκείας μου. Από τις ρυθμίσεις είδα ότι μπορώ να επιλέξω μόνο ότι είναι προεγκατεστημένο και όχι πχ ένα τραγούδι που έχω στην sd

Σημ: Είναι λίγο βλακεία απορία, αλλά...

Σημ2: Δε ξέρω κατα πόσο το θέμα αυτό κολλάει σε αυτή τη κατηγορία, αλλά δεν ήξερα που να το δημοσιεύσω

Eίτε κάνεις αυτό που σου έγραψε ο Orlox, να ανοίξεις με το πρόγραμμα μουσικής του Android το τραγούδι που θέλεις και μέσω του μενού να το ορίσεις ως ήχο κλήσης ή

φτιάχνεις τους εξής φακέλους στην κάρτα μνήμης media -> audio και στην συνέχεια τους φακέλους alarms, notifications, ringtones μέσα στον φάκελο audio.

Τους ήχους τους βάζεις ως εξής:

alarms: Βάζουμε τους ήχους που θέλουμε για το ξυπνητήρι.

notifications: Βάζουμε τους ήχους που θέλουμε για μηνύματα, e-mail και γενικά τις ειδοποιήσεις του κινητού.

ringtones: Βάζουμε τους ήχους που θέλουμε για τις κλήσεις.

Όταν θα πας Menu -> Settings -> Sound -> Phone ringtone θα μπορείς να δεις όλα τα αρχεία που πέρασες νωρίτερα στους φακέλους.

• Like 1

• 1 χρόνο αργότερα...

Ο αδερφος μου εχει το παραπανω κινητο.

Οταν τον παιρνουν τηλ, το τραγουδι ακουγεται στην αρχη σιγα και μετα αποτομα αυξανεται, αυτο δεν μπορει να αλλαξει ωστε να εχει μια ενταση .

Απο την αρχη της κλησης, Το κανουν ολα τα μινι αυτο?

• Moderators

Mε root βασικα (αλλα και με custom rom, αλλα ειναι υπερβολικο για το συγκεκριμενο feature που θελεις) και modded phone app αλλα πρεπει να ειναι συμβατο με τη συσκευη, ριξε μια ματια στους XDA στην ενοτητα της συσκευης του :)

• 1 χρόνο αργότερα...

Ρε παιδια εγω εχω εμα τουρμπο χ κ δεν βγαχω ακρη. Απο οσο λεει στ εγχειριδιο πρεπει να βαλω ενα τραγουδι ηχο κλησης απο την " μουσικη' αλλα δεν μπορω να κανω ουτε αυτο που προτεινε το παιδι ουτε αυτο που λεει τ εγχειδιο γτ οτι κατεβαζω απο το τιουμπ μαιιτ (ελεος δεν εχω αγγλικα) πηγαινει στημ " συλλογη' κ δεν μπορω να το μετακινησω απο τις ρυθμισεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...