mynam3 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Εχω στο laptop ( fujitsu siemens amilo pi 3660 )με windows 7 x64 ( γνησια, μεχρι και την τελευταια ενημερωση ) Σημερα το μεσημερι, μετα απο 2-3 ωρες λειτουργιας και ενω το ειχα ακουμπησμενο στο κρεββατι, κολλησε εντελως με μπλε οθονη και εκλεισε Δεν ανοιγε με τιποτα, το αφησα περιπου μιση ωρα μεχρι που κρυωσε και ανοιξε παλι αλλα ΜΟΝΟ μαυρη οθονη. Μετα απο 5-6 φορες, μπηκε στα windows Ολα ενταξει αλλα ξαφνικα καμια απο τις 2 θυρες usb δεν λειτουργουσε. Εκανα restart, λειτουργησε για λιγο και νεκρωσε το ποντικι και το usb που εχω σαν ασυρματη καρτα δικτυου. Επιασα και το ξεβιδωσα, ειχε πολυ σκονη/σταχτη σε πληκτρα και το φυσηξα λιγο . Το ανοιξα, λειτουργησε κανονικα για καμια ωρα και ξαφνικα ξανα τα ιδια Ολα λειτουργουν κανονικα εκτος απο : 1) Οι 2 θυρες USB. Μετα απο λιγη ωρα σταματανε, εχω χρησιμοποιησει μεχρι και usb hub μπας και .. αλλα τιποτα 2) Τα ηχεια. Παιζει κανονικα τον ηχο αλλα μερικες φορες κανει παραμορφωσεις, λες και προσπαθω να πιασω σταθμο στην Εθνικη Οδο και κανει παρασιτα 3) Η καρτα wifi . Δεν φαινεται καν πουθενα, ειναι ανοιχτη απο το fn+f1 αλλα τιποτα. Μπαινω με usb stick εδω και καιρο .. Αλλα ειναι κουραστικο γιατι αμα κουνηθει λιγο χανει το σημα. Της εχω αλλαξει drivers, τους εχω βγαλει και τους εχω βαλει παλι, τιποτα. Δωστε τα φωτα σας . ( Θα ειχα χρησιμοποιησει την εγγυηση αλλα για καποιον ηλιθιο λογο εχω χασει τα χαρτια, αποδειξεις κτλπ. Μονο το κουτι μου εχει μεινει )
Cham Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δεν ακουμπάμε το λαπτοπ σε μαλακές επιφάνειες γιατί φράζουμε τις εισαγωγές αέρα και ο υπολογιστής μας μπορεί έως και να καεί. Καλό servis. Δεν φταίνε τα Windows.
hawkpilot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Πριν το πας για service τρέξτε μια live διανομή linux για 1-2 ώρες. Αν εμφανίζει τα ίδια προβλήματα το πας στη μαμά του.
SPANK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δες βασικά και λίγο τις θερμοκρασίες με το hwmonitor. Βάλε και μια διανομή linux όπως ειπε και ο φίλος απο επάνω να δούμε τι γίνεται και εκει
mynam3 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Οποιαδηποτε διανομη? Τι ακριβως να κανω ωστε να το τεσταρω στα Linux?
SPANK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τίποκα δύσκολο. Κατεβάζεις ενα iso απο το ubuntu, κάνεις boot και το τρέχεις σαν live cd .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.