Προς το περιεχόμενο

ADSL Router με on/off κουμπί για ασύρματο?

Yannis1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Αναζητώ ένα wireless router με κουμπί που να ανοιγοκλείνει το ασύρματο δίκτυο.

Αυτή τη στιγμή έχω ένα zyxel το οποίο είναι σε όλα πολύ καλό, αλλά επειδή δεν θέλω συνεχώς ανοιχτό το ασύρματο πρέπει να μπαίνω στο μενού κάθε φορά να το ανοίγω. Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ

Γιάννης

Δημοσ.

καλησπερα,,,θελω να ρωτησω αν γινετε να δς ιστορικο περιιγισεισ απο το ρουτερ....απο το η/υ ξερω γινετε...εαν μπω στο ρουτερ μπορω????

Δημοσ.

καλησπερα,,,θελω να ρωτησω αν γινετε να δς ιστορικο περιιγισεισ απο το ρουτερ....απο το η/υ ξερω γινετε...εαν μπω στο ρουτερ μπορω????

Όχι φίλε μου δεν κρατάει τέτοια logs το Router.Από τον περιηγητή σου μόνο.

Δημοσ.

Αν έχει το router που έχεις κάποια λειτουργία να κρατάει logs που πρέπει να εχεις ενεργοποιήσει όμως

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Αναζητώ ένα wireless router με κουμπί που να ανοιγοκλείνει το ασύρματο δίκτυο.

Αυτή τη στιγμή έχω ένα zyxel το οποίο είναι σε όλα πολύ καλό, αλλά επειδή δεν θέλω συνεχώς ανοιχτό το ασύρματο πρέπει να μπαίνω στο μενού κάθε φορά να το ανοίγω. Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ

Γιάννης

a.καποια thomson το εχουν.v7 v8 αλλα τα νεα v7 με πιο νεο firmware και τα v8 θελουν καποιες αλλαγες απο cli αλλιως το κουμπι ενεργοποιει το wps και οχι να κλεισει το wireless.επισης ειχα δει καποια παλια Linksys να εχουν κουμπι

επισης οπως λεω και σε αλλους.και να κλεισεις το δικο σου ασυρματο ιντερνετ εχεις αλλα 10 γυρω σου απο θεμα ακτινοβολιας.β.το ρουτερ ειναι πολυ λιγοτερο επιβλαβες απο ενα ασυρματο τηλεφωνο dect.βεβαια και ο γειτονας να εχει dect η ακτινοβολια φτανει μεχρι εσενα μια χαρα μια που ολα τα dect στεγνα περνανε 2-3 τοιχους εχουν 3 φορες παραπανω ενταση απο ενα wifi και παιζουν μεχρι 300 μετρα που στα 300 μετρα ενα απλο ρουτερ δεν το βλεπεις καν σαν ssid.δεν μιλαω για τα κινητα που μπορει να εχεις σπιτι σου οτι ειναι οσο ξερω κοντα στα 1000 Mw αντιθετα με τα 100 του ρουτερ.οποτε καλο θα ηταν να ξεκινησεις να μιλας με bt η με hands free,να κλεινεις το κινητο οποτε δεν το χρειαζεσαι και τελευταιο το wifi.

Καλημέρα!

Κάνει για Annex B ISDN?

Επίσης έχω βρει και αυτό εδώ...

http://us.zyxel.com/...C9-36833483A7CA

...αλλά δεν αναφέρει τίποτα για AnnexA/B

Ευχαριστώ

Γιάννης

ειναι router οχι adsl router για αυτο δεν γραφει τιποτα.συνδεεται με adsl router και απλα δινει ιντερνετ δεν συνδεεται με πριζα τηλεφωνου.εχει wan/internet υποδοχη που ειναι rj 45 για να το συνδεσεις με ενα υπαρχον adsl router.

δεν εχω δει κανενα ρουτερ να το κανει αυτο να πω την αληθεια.

η τουλαχιστον δεν μπορω να θυμηθω κατι.αμα το σβηνουν απο το Pc και θες να δεις τι εκαναν τοτε βαλε κανα Keylogger.

Δημοσ.

Ίσως το καλύτερο router που είχα ποτέ.. :shifty:

Και γω. Μάλιστα αυτό δουλεύω ακόμη, βέβαια έψαχνα για κάτι με μεγαλύτερη απόδοση και είχα καταλήξει στο netgear Ν600 (DGND3700).

Αλλά διστάζω να το πάρω γιατί δεν έχω δει γνώμες ακόμη για το dsl-wifi του, αν η ωφέλεια είναι μικρή δεν αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

αρκετα παλιο μοντελο το 7140.το dgnd απο την αλλη ειναι dual band και παιζει και σε n.βεβαια θες και αντιστοιχη ασυρματη καρτα dual band για να παιξεις στην 5 ghz μπαντα.τα gigabit δεν ξερω αν θα σου ειναι χρησιμα.τωρα το αν θα συγχρονιζεις παραπανω η οχι αυτο δεν το ξερεις ποτε.επισης δεν θυμαμαι ποιο ειναι αυτο το Netgear που ελεγαν τα παιδια σε καποιο αλλο τοπικ οτι εχει κατι θεματα με το port forward Κτλ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ, πιστεύω ότι το macbook air 2010 θα εκμεταλλευτεί όσο γίνεται το dual band n.

Η χρήση που κάνω είναι (ασύρματη μόνο) πρόσβαση του NAS μου από το λάπτοπ, το NAS έχει gigE.

Με προβληματίζει και το dsl του, αν είχαμε καμία εμπειρία από χρήση στην Ελλάδα..

Δημοσ.

καποιος ειπε για ασυμβατοτητα με wind.β.μην νομιζεις οτι με το dual band θα κερδισεις τιποτα το τρελο.το dual band ειναι καλο για να κανεις Link και να αποφευγεις την 2,4 ghz band που ειναι πιτα η ειναι χρησιμο οταν θες να βαλεις καπου ιντερνετ που υπαρχουν αλλα 500 δικτυα.υπαρχουν και φιλτρα συχνοτητων αλλα εκει καλυτερα ειναι να παιξεις στα 5 ghz>τωρα για Home use δεννομιζω να κερδισεις κατι και οπως λενε χανεις σε εμβελεια λιγο απλα πας σε λιγοτερο crowder band.ταχυτητες νομιζω ειναι τα ιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...