Προς το περιεχόμενο

asus p5kc - 2 x kvr1333d3n9/2g προβλημα

michaelred

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θέλησα να αναβαθμίσω τη μνήμη μου ram από 2gb ddr2 σε 4gb ddr3 και κατέληξα και αγόρασα αυτές αλλά μόλις τις τοποθέτησα στα πορτοκαλί slot

http://www.skroutz.gr/s/292665/Kingston-2GB-1333-MHz-DDR-III.html?keyphrase=kvr1333d3n9%2F2g

και πάτησα εκκίνηση του υπολογιστή κατευθείαν άρχισε να χτυπάει σταθερός διακεκομμένος ήχος από την asus p5kc και δεν ξέρω τι να κάνω?

Τα φώτα σας...σας παρακαλώ πολύ !

Δημοσ.

Να βαλεις πισω τις παλιες. Το pc δεχεται μονο ddr2 που ειχες. Δεν παιζει ddr3.

android.png

τις έβαλα πίσω και γιαυτό μπορώ και απαντάω τώρα αλλά κάποιοι με είχαν συμβουλεύσει από εδώ με θέμα που είχα κάνει και μου έιχαν πει πως μπορώ να βάλω και ddr3 και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα...22 ευρουλάκια πήγαν στράφι να πάρει

Είσαι όμως σε λάθος section εδώ είναι για προσφορές...

χίλια συγνώμη δικό μου λάθος ...τώρα μόλις το πρόσεξα θα φτιάξω καινούριο και θα ζητήσω να κλειδωθεί

συγνώμη

Δημοσ.

Συνέχεια από το άλλο θέμα ............

Έμενα λες :P

Και σου ξανά λέω η μητρική σου υποστηρίζει ddr3 μνήμες .

Και ξανά ρωτώ έβαλες μαζι και της ddr2 με της ddr3;

Edit :

Για απάντηση βαλε πάλι της ddr3 επάνω και κάνε ενα clear smos και ξανά δοκίμασε

Δημοσ.

Συνέχεια από το άλλο θέμα ............

Edit :

Για απάντηση βαλε πάλι της ddr3 επάνω και κάνε ενα clear smos και ξανά δοκίμασε

ωραία συνεχίζουμε από εδώ...έχω αφαιρέσει τις ddr2 από τα slots και έβαλα στα πορτοκαλί slots τις ddr3 και άρχισε να χτυπάει διακεκομένος ήχος.... clear smos ? τι είναι τούτο?

είμαι άσχετος

Δημοσ.

Λοιπόν θα βγάλεις της ddr3 κανονικά στα slot τους .

Μετά θα βγάλεις το pc από την πρίζα και θα βγάλεις την μπαταρία που έχει η μητρική για ένα λεπτό θα την ξανά βάλεις και θα ανοίξεις το pc εάν σου κάνει πάλι τα ίδια πάμε για bios update

Δημοσ.

Όχι φίλε μου τις ddr2 τις αφαίρεσα και μετά έβαλα τις ddr3... καμιά βοήθεια ? την πάτησα ? μάλλον...

http://www.insomnia.gr/topic/415485-asus-p5kc-2-x-kvr1333d3n92g-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/page__gopid__4180858#entry4180858

συνέχεια από εδώ όποιος θέλει να βοηθήσει... ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

λοιπόν το κάνω τώρα αυτο και σε 3 λεπτά είμαι πίσω....ελπίζω δηλαδή :P

Λοιπόν θα βγάλεις της ddr3 κανονικά στα slot τους .

Μετά θα βγάλεις το pc από την πρίζα και θα βγάλεις την μπαταρία που έχει η μητρική για ένα λεπτό θα την ξανά βάλεις και θα ανοίξεις το pc εάν σου κάνει πάλι τα ίδια πάμε για bios update

έκανα όσα μου είπες... έβαλα και τις ddr3 στα πορτοκαλί slots τίποτα, έβγαλα και μπαταρία και μπρίζα..τίποτα....ουφ

επόμενη λύση ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...