ana_mas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Καλημέρα σε όλους, εκεί που δουλεύω με το laptop μου εμφανίζει σβήνει για λίγα δευτερόλεπτα η οθόνη ξανανοίγει και εμφανίζει κάτω δεξία το μήνυμα αυτό "Το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης NVIDIA windows kernel mode driver version 260.99 σταμάτησε να ανταποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία" Το laptop είναι καινούργιο και άλλες δυσλειτουργίες δεν παρουσιάζει μονο αυτό, θα κάνει αυτό το σβήσιμο 3-4 φορές την ημέρα. Το λειτουργικό του είναι τα Windows 7 και επειδή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι θέμα των drivers τους απεγκατέστησα και ξανα έκανα εγκατάσταση αλλά τίποτα το ίδιο..αντε να εμφανίζεται 2-3 φορές τη ημέρα. Τι άλλο να κάνω; Να κάνω format θα βοηθήσει λέτε ή μια τρύπα στο νερό; Edit: Ψάχνω εν τω μεταξύ στο site της NVIDIA και γίνεται ένας πανικός...άκρη ακόμη δεν έχω βγάλει. Αν το έχει συναντήσει κανείς άλλος και μπορεί να με καθοδήγησει θα ήμουν ευγνώμων!
hawkpilot Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Κρεμάει ο driver της κάρτας γραφικών. Το έχω δει μια φορά σε δικό μου laptop. Τί μάρκα - μοντέλο φορητό έχεις? EDIT: για απενεργοποίησε το aero των win7 (αυτά δεν έχεις?) μήπως και στρώσει η κατάσταση. EDIT2: Διάβασε εδώ
Votritis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Σου προτείνω να βαλεις το "driver sweeper"Link για να απ εγκαταστήσεις σωστά τον παλιό οδηγό της καρτας και μετα να περάσεις τον τελευταίο οδηγό(275.33) της nvidia για win7 Link
ana_mas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Κρεμάει ο driver της κάρτας γραφικών. Το έχω δει μια φορά σε δικό μου laptop. Τί μάρκα - μοντέλο φορητό έχεις? EDIT: για απενεργοποίησε το aero των win7 (αυτά δεν έχεις?) μήπως και στρώσει η κατάσταση. EDIT2: Διάβασε εδώ Μα κάτι υποψιάζομουν και εγώ με τους driver της nvidia. Λες να φταίει το aero των win7? To διάβασα τα ξημερώματα και τα περισσότερα οδηγουσαν στο realtek που απεγκατέστησα... αλλά τζίφος μια ωρά με την απεγκατάσταση ξανά πάλι το ίδιο μήνυμα...γκρρρρρρρρρ Σου προτείνω να βαλεις το "driver sweeper"Link για να απ εγκαταστήσεις σωστά τον παλιό οδηγό της καρτας και μετα να περάσεις τον τελευταίο οδηγό(275.33) της nvidia για win7 Link Οπότε αφαιρώ παλαιούς driver της κάρτας γραφικών και κάνω εγκατάσταση τον καινούργιο κατευθείαν, σωστά; Παιδιά σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημα μου και συγχωρέστε με για τις πολλές ερωτήσεις...
hawkpilot Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Τα win ενεργοποιούν το TDR για να προλάβουν το "κρέμασμα" του driver. Σου έγραψα να απενεργοποιήσεις το aero για να μειωθεί η επιβάρυνση της κάρτας γραφικών. Οι αναφορές που υπάρχουν από χρήστες που έχουν το ίδιο πρόβλημα είναι πολλές και διαφορετικές - κάποιοι είχαν πρόβλημα hardware αλλά οι πιο πολλοί software. Θα σου πρότεινα να γυρίζεις πίσω μία - μία τις εκδόσεις του driver ξεκινώντας από την αμέσως προηγούμενη της 260.99 edit: Ξεκίνα με τους τελευταίους όπως σου προτείνει ο Votritis και αν δεν έχεις αποτέλεσμα πας προς τα πίσω.
ana_mas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) Αυτό το διάβασα στην nvidia για το TDR και ήδη έχω υλοποιήσει την συμβουλή σου απενεργοποιησα το aero. Οπότε τώρα το παιχνίδι είναι με τους drivers της κάρτας γραφικών... Μια ερώτηση αν ξέρεις να με βοηθήσεις στο πρόγραμμα που μου πρότεινε ο Votritis έχει NVidia Chispet, NVidia Display & ΝVidia physx να υποθέσω με βάση την λογική ότι κάνω απεγκατάσταση τον driver σε όλα έτσι δεν είναι; Edit την βρήκα την λύση με το πρόγραμμα thanks! Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2011 από ana_mas
EGRANEROE Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Και στο δικό μου λάπτοπ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα εμφανίστηκε προ 6μήνου. Δοκίμασα και φορμάτ και απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση drivers αλλά τελικά τίποτα. Τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε με bios update και κατόπιν εγκατάσταση του τελευταίου driver για την κάρτα γραφικών από το site του κατασκευαστή του λάπτοπ και όχι από το site της nVIDIA.
ana_mas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Καλημέρα σε όλους, ο κάθε ένας έβαλε ένα λιθαράκι στην λυση του πρόβληματος μου. Ακολουθησα όλες τις συμβουλες σας και το πρόβλημα μου επιλυθηκε!!! Σας ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε να μου απαντήσετε!!!!! Να είστε καλά!
Mystrider Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα, Ακριβώς το ίδιο μου κάνει ο σταθερός μου με μια 560 Ti, υπάρχει περίπτωση να πεθαίνει η κάρτα ή όχι? Γιατί έκανα "καθαρή" εγκατάσταση Nvidia driver
Acepower Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ποια έκδοση drivers έχεις; Γιατί αν έχεις τους 260.xx, λογικό είναι να έχεις πρόβλημα. Αναβάθμισε στους τελευταίους drivers με εκτέλεση καθαρής εγκατάστασης. Δηλαδή, προσέχεις κατά την εγκατάσταση των drivers, να επιλέξεις όχι το "express installation", αλλά το "custom installation (for experienced users)" και κατόπιν "τικάρεις" το κουτάκι "perform clean install"...
Mystrider Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Το έχω κάνει φίλε ( clean install ), και φυσικά έχω τη τελευταία έκδοση των αντίστοιχων drivers, κάπου αλλού ειναι το πρόβλημα...
Mystrider Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 το πρόβλημα ήταν τα 3,5kg σκόνη που είχε η κάρτα μου και σφήνωσε τα ανεμιστηράκια.... ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα