tbaitasis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα, στο χωριό υπάρχει δωρεάν ασύρματο δίκτυο. Η εμβέλεια του όμως, δεν φτανει μεχρι το σπίτι μου. Απο φίλο εχω μια κατευθηντική κεραία 24dbi grid και ενα acces point τπ-λινκ wa801nd με 2 αποσπόμενες κεραίες των 4dbi η κάθε μια. Αν Αν βγάλω τη μια μικρή μπορώ να συνδέσω κατευθείαν τη μεγάλη, η πρέπει να μεσολαβήσει κάποιος ενυσχητής? υπάρχει καλύτερος τρόπος για επέκταση του σήματος? η απόσταση ποθ μεσολαβεί είναι περίπου 200μέτρα. Ευχαριστώ.
kmpoukouvalas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Καλησπερα, Εγω εχω παρει μια κεραια απο εδω στο forum με κοστος 45€ και εχω κανει αυτο που ρωτας σε μια αποσταση περιπου 350 μετρα. Επισης το καλυτερο ειναι πως αυτος ο δεκτης λογο της τρομερης ενισχυσης που εχει μου δινει την δυνατοτητα να μοιραζω το ιντερνετ που λαμβανω απο το δημαρχειο ακομα μακρυτερα και ετσι να λαμβανουν και οι υπολοιποι φιλοι μου που ειναι πιο μακρια απο το δημαρχειο. Εχουν περασει αρκετοι δεκτες απο τα χερια μου και οι περισσοτεροι ενω εταζαν λαγους με πετραχηλια δεν εξιζαν τιποτα. Ο δεκτης ειναι αυτος
SPANK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εγώ παλι θα σου πρότειναι κατι πιο δυνατό και αξιόπιστο όπως η κάρτα της alfa
kmpoukouvalas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Η alfa εχει περασει και αυτη απο τα χερια μου (και η H και η NH) και δεν εφτανε ουτε στο 60% αυτης που πηρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Κι αυτή (http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7077/StarTech-KINAMAX-WiFi-AIRLIVE-HIGH-Gain-POWER-802-11n-USB-WITH-ANTENNA-USB-Wireless-adapter-%28Wi-Fi-unlocker%29-%28300-Mbps%29-Hi-Gain-%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B5) είναι πολύ ισχυρή ασύρματη λύση...
kmpoukouvalas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Κι αυτή (http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7077/StarTech-KINAMAX-WiFi-AIRLIVE-HIGH-Gain-POWER-802-11n-USB-WITH-ANTENNA-USB-Wireless-adapter-%28Wi-Fi-unlocker%29-%28300-Mbps%29-Hi-Gain-%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B5) είναι πολύ ισχυρή ασύρματη λύση... "Με εμβελια μεγαλυτερη απο 7km" Δηλαδη απο συνταγμα χτυπαω πειραια για πλακα και ισως φτασω μεχρι Μαρουσι. Η κεραια του συγκεκριμενου δεκτη ηταν πιο μικρη και απο την 6dbi που εχω. Επισης με πολυ μεγαλη δυσκολια εφτανε τα 70 μετρα. Στα 50 μετρα εκανε δουλεια.
Kill_bill2 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Απ ότι κατάλαβα λες οτι ο δέκτης που προτείνης στο post #2 είναι ο καλύτερος. Πως ξέρεις οτι είναι ασφαλές να εκπέμπης σε 1500mv με κεραίες υψηλής απολαβής και να το έχεις μόνο 1 μέτρο δίπλα σου; 10x δύναμη σε σχέση με τις άλλες κεραίες λέει
kmpoukouvalas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Απ ότι κατάλαβα λες οτι ο δέκτης που προτείνης στο post #2 είναι ο καλύτερος. Πως ξέρεις οτι είναι ασφαλές να εκπέμπης σε 1500mv με κεραίες υψηλής απολαβής και να το έχεις μόνο 1 μέτρο δίπλα σου; 10x δύναμη σε σχέση με τις άλλες κεραίες λέει Την ιδια ακριβως ερωτηση του εκανα και εγω. Μια και μενω και εγω Αθηνα μου ειπε πως οταν συναντηθουμε θα μου δειξει περι ακτινοβολιας και ασφαλειας. Εχει ενα μηχανημα που μετραει την EMF απο κινητα, wifi, cb, bluettoth κ.τ.λ. και καναμε ενα τεστ. Εκανα μια κληση στο κινητο μου και πηγα την συσκευη αυτη στα 3 μετρα. Η ενδειξεις του μετρητη ηταν στο φουλ. Στα 5 μετρα περιπου οι ενδειξεις πλησιαζαν τα φυσιολογικα ορια. Μετα βαλαμε τον δεκτη του να κατεβαζει απο rapidshare ετσι ωστε να ειναι στο 100% απασχολημενος και οι ενδειξεις του μετρητη ηταν στο φυσιολογικο στο 1 μετρο. Οταν εκανα απλο σερφαρισμα η ενδειξη του μετρητη ανεβαινε μονο οταν παταγα ανανεωση σελιδας και αυτο κρατουσε 1 δευτερολεπτο περιπου. Επομενως απο την στιγμη που εκπεμπει το 1/5 στην χειροτερη περιπτωση σε σχεση με ενα κινητο ειμαι οκ. Επισης πηρα και ενα 3μετρο καλωδιο που ετσι και αλλιως χρειαζομουν για να παω τον δεκτη κοντα σε παραθυρι. Υ.Γ.1 Ωραιο μηχανημα αυτο που εχει. Ειδικα αν μετακομιζεις σε αλλο σπιτι πρεπει να εχεις ενα τετοιο για να βλεπεις αν σου εχουν καρφωσει καμια κεραια κινητου πανω απο κεφαλι σου. Υ.Γ.2 Το ακουστικο bluetooth μου που δοκιμασα εξεπεμπε ολη την ωρα περιπου 200mw και ας μην εκανα κληση. Επομενως προσοχη σε οσους το κρεμανε ωρες στο αυτι τους.
Kill_bill2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Στα 3 μέτρα μακρυά σου είσαι σίγουρα καλύτερα. Αν μπορείς κάντο και 4.5μ Παρόλα αυτά, για κάποιους που κάθονται internet 7-8 ώρες την ημέρα ακόμα και αν ανάβει μόνο όταν εκπέμπει, είναι ένα θέμα. Το κινητό είναι 3-4πλάσιο σε ακτινοβολία αλλα μόνο λίγα λεπτά την ημέρα Οπότε καλά είσαι με τα 1000mv της alfa. Να μην το παρακάνουμε. Μια άλλη κάρτα εκπέμπει στα 2000mv αν είναι να πάρουμε αυτή αν το πάμε έτσι. Για να μην παρεξηγούμε, δεν έχω πάρει καμία απο τις 2. Κάποια ίσως πάρω κάποια στιγμή Όσο για την συσκευή μέτρησης ακτινοβολίας, αν μετράει όλα τα είδη της ακτινοβολίας και όχι μόνο ηλεκτρομαγνητική είναι πολύ καλή. Για να μην κάνουμε μισές δουλειές
kmpoukouvalas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Kill_bill2 δυσκολευομαι να ακολουθησω το σκεπτικο σου. Μη με παρεξηγησεις απλα θελω να καταλαβω. 1)Σου ειπα οτι μετρησα με ειδικο μηχανημα αυτον τον δεκτη wifi που πηρα και στο 1 μετρο δεν ειχε προβλημα. Η απαντηση σου: Στα 3 μέτρα μακρυά σου είσαι σίγουρα καλύτερα. Αν μπορείς κάντο και 4.5μ Μπορεις με καποιο τροπο να μου εξηγησεις πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα που ακυρωνει τις μετρησεις που εκανα με το μετρητη; Ειναι δικες σου σκεψεις που εκανες κατ'εκτιμηση και υπερισχύουν ενος εξειδικευμένου μηχανηματος; Αν καποιος κανει 7-8 ωρες σερφαρισμα(μακαρι να ειχα τοσο χρονο) και εχει τον δεκτη στο 1 μετρο και περα ειναι οκ. 2) Σε ενοχλει για καποιο λογο τα 1500mw αλλα οχι τα 1000mw; Αν εννοουσες οτι απο τα 1500mw προτιμας να βρεις μια συσκευη στα 20mw θα ειχε νοημα το σκεπτικο αυτο. Επισης οι wifi δεκτες δινουν το μεγιστο τις ισχυς τους οταν εχουν μονο μια μπαρα σηματος με το router και γιαυτο ακριβως δινουν το μεγιστο ετσι ωστε να φτασουν το απομακρυσμενο router. Επομενως ειτε 1000mw παρεις ειτε 1500mw δεν αλλαζει σχεδον τιποτα. Εχω δοκιμασει και 3000mw και ηταν υποδιεστερος απο αυτον και ο λογος ειναι οτι δεν παιζει ρολο μονο η εκπομπη (1500mw, 1000mw) αλλα και η ευαισθησια στην ληψη και αυτος ο δεκτης εχει -99dbm Αλλα εκει που εχω την μεγαλυτερη απορια ειναι σχετικα με την συσκευη που μετράει όλα τα είδη της ακτινοβολίας που μου προτεινες. Δηλαδη τι εννοεις; Πρεπει να μετρησω τον δεκτη wifi με μια συσκευη που να μετραει κοσμικη ακτινοβολια, υπεριώδης ακτινοβολια, ακτινες Χ (ηλεκτρομαγνητικες ειναι και αυτες) τι;;; Οι ηλεκτρικες συσκευες που με ενδιαφερουν οπως κινητα,wifi εκπεμπουν emf. Σορρυ αλλα απο οσα ειπες στο πιο πανω ποστ τιποτα δεν βγαζει νοημα.
Kill_bill2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μην σε παρεξηγήσω αλλα κάνεις χαρακτηρισμούς και ειρωνεύεσαι ε; Για να στο εξηγήσω και να το κατάλαβεις- μίλησα με τον παιδί που πουλάει τις κάρτες και μου είπε ακριβώς. "Στα 3 μέτρα δεν εκπέμπει σχεδόν καθόλου" ...και για να πας απο το ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΣΤΟ Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ, σου προτεινα να πας στα 4.5μ. Αυτο σε πείραξε ρε μπορδολόγε; Που το είπα για το καλό σου; Αμα δεν πιστεύεις να ποστάρο το μαιλ. ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ 1 (ΜΙΑ) ΦΟΡΑ. ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Όσο για τη ευαισθησία της κεραίας(ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ, ασχετε, τον ίδιο δέκτη έχουν) καλα που μου το είπες γιατι δεν το ήξερα. Να πας για νόμπελ ή για το guinness Εσύ κάτσε και μέτρα μόνο την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία αφου αυτή σε πειράζει μόνο. Υπάρχει και κάτι χειρότερο απ την κοσμική ακτινοβολία, η κοσμική βλακεία. Εκει να δεις κόκκινα που θα βάραγε το μηχάνημα Κανωνικά η ευαισθησία είναι συνδυασμός δέκτη + κεραίας εδω ο δέκτης είναι ίδιος, ΞΥΠΝΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ, για σένα που τα ξέρεις όλα...complex... Sensitivity for 802.11b: 1, 2 Mbps (BPSK, QPSK): - 96dBm 11 Mbps (CCK): -91dBm (Typically @PER < 8% packet size 1024 and @25°C ± 5°C) Sensitivity for 802.11g: 54Mpbs (64QAM): -76dbm 48Mbps (64QAM): -71dbm 36Mpbs (16QAM): -78dbm 24Mbps (16QAM): -80dbm 18Mbps (QPSK): -81dbm 12Mpbs (QPSK): -82dbm 9Mbps (BPSK): -85dbm 6Mbps (BPSK): -91dbm Αλλα επειδή η ιστοσελίδα του πωλητή της κάρτας που αγόρασες έχει μια τιμή στην ευαισθησία (για ευνόητους λόγους) η ευαισθησία της κεραίας έγινε μια τιμή ε;
kmpoukouvalas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μην σε παρεξηγήσω αλλα κάνεις χαρακτηρισμούς και ειρωνεύεσαι ε; Για να ειρωνευτεις καποιον πρεπει να βρεις το εδαφος για να το κανεις και εσυ μου το προσφερεις απλοχερα. Εισαι οτι πρεπει για χαρακτηρισμους. Για να στο εξηγήσω και να το κατάλαβεις- μίλησα με τον παιδί που πουλάει τις κάρτες και μου είπε ακριβώς. "Στα 3 μέτρα δεν εκπέμπει σχεδόν καθόλου" ...και για να πας απο το ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΣΤΟ Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ, σου προτεινα να πας στα 4.5μ. Αυτο σε πείραξε ρε μπορδολόγε; Που το είπα για το καλό σου; Αμα δεν πιστεύεις να ποστάρο το μαιλ. Απο που να αρχισω να απαριθμω την αναξιοπιστια σου; ή να πω δυσλεξια σου;; Και εξηγω τι εννοω. Πιο κατω εγραψα "οι ενδειξεις του μετρητη ηταν στο φυσιολογικο στο 1 μετρο." Στα Ελληνικα που ξερω και που προφανως δεν ξερεις εσυ η προταση "ηταν στο φυσιολογικο στο 1 μετρο" δεν γινεται να την παραφρασεις, οπως εκανες εσυ, και να την κανεις με το ζορι να γινει "δεν εξεπεμπε καθολου στο 1 μετρο". Επειδη εχεις μια ταση να μην καταλαβαινεις θα στο αξηγησω και λιγο διαφορετικα. Το παληκαρι που σου απαντησε, σωστα στα ειπε. Στα 3 μετρα δεν εξεπεμπε καθολου αυτο ομως δεν ακυρωνει αυτο που ειπα εγω οτι δηλαδη "οι ενδειξεις του μετρητη ηταν στο φυσιολογικο στο 1 μετρο". Φυσιολογικο αρα και ακινδυνο. Το καταλαβες ζουλη;;!! ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ 1 (ΜΙΑ) ΦΟΡΑ. ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Θα τον ρωτησω και μαλλον θα το αγορασω γατι ηταν μορτικο μηχανημα. Με βρισιες απαντουσα μεχρι το δημοτικο. Αληθεια τι ταξη πας; Όσο για τη ευαισθησία της κεραίας(ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ, ασχετε, τον ίδιο δέκτη έχουν) καλα που μου το είπες γιατι δεν το ήξερα. Να πας για νόμπελ ή για το guinness Η κεραια δεν εχει ευαισθησια ζουλη!! Στα γρηγορα ενα μαθημα(αν και πρεπει πρωτα να μαθεις να διαβαζεις Ελληνικα) Τα dbm ειναι μονο στον δεκτη και δηλωνουν την ενισχυση που παρεχει. Τα dbi ειναι η απολαβη μιας κεραιας. Το καταλαβες ζουλη; Διαβασε και εδω αν οχι ακομα(βαλε google translate να το δεις στα Ελληνικα) Εσύ κάτσε και μέτρα μόνο την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία αφου αυτή σε πειράζει μόνο. Υπάρχει και κάτι χειρότερο απ την κοσμική ακτινοβολία, η κοσμική βλακεία. Εκει να δεις κόκκινα που θα βάραγε το μηχάνημα Πεμπτη δημοτικου το πολυ. Αντε 1 Γυμνασιου αλλα με iq 80 απο αυτους που λενε μια πα*%^*^ρια και γελανε μονοι τους. Κανωνικά η ευαισθησία είναι συνδυασμός δέκτη + κεραίας εδω ο δέκτης είναι ίδιος, ΞΥΠΝΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ, για σένα που τα ξέρεις όλα...complex... Wtf αρχισες παλι τα δικα σου τα αλαμπουρνεζικα. Sensitivity for 802.11b: 1, 2 Mbps (BPSK, QPSK): - 96dBm 11 Mbps (CCK): -91dBm (Typically @PER < 8% packet size 1024 and @25°C ± 5°C) Sensitivity for 802.11g: 54Mpbs (64QAM): -76dbm 48Mbps (64QAM): -71dbm 36Mpbs (16QAM): -78dbm 24Mbps (16QAM): -80dbm 18Mbps (QPSK): -81dbm 12Mpbs (QPSK): -82dbm 9Mbps (BPSK): -85dbm 6Mbps (BPSK): -91dbm Αλλα επειδή η ιστοσελίδα του πωλητή της κάρτας που αγόρασες έχει μια τιμή στην ευαισθησία (για ευνόητους λόγους) η ευαισθησία της κεραίας έγινε μια τιμή ε; Εισαι περιπτωση...... Εδω κολλαει το γνωστο "Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια" Συντομο μαθημα νουμερο 2 Αν θελεις να συνδεθεις με ενα router το οποιο ειναι στα ορια εκπομπης/ληψης του δεκτη τοτε ο δεκτης κατεβαινει στο 1mbps για να τα καταφερει(δεν ειναι η μονη περιπτωση που κατεβαινει στο 1mbps απλα αυτην προσπαθησα, ματαια, να σου εξηγησω) Αρα ενας δεκτης wifi χαρακτηριζεται απο το μεγιστο του στα δυσκολα οπως ακριβως λεμε πως ενας μετασχηματιστης αποδιδει 12v 1A εννοουμε οτι το μεγιστο του ειναι το 1Α αλλα συνηθως δουλευει λιγοτερο κατα περιπτωση. Αν πας να αγορασεις εναν μετ/στη δεν θα πεις θελω εναν που να βγαζει 12v και 100,200,300,500,.....900ma και 1Α!!!! Απλα ονομαζεις μεχρι που ειναι οι δυνατοτητες του μετ/στη. Σε μπερδεψα ε; Μη μου παθεις τπτ... καλα περναω!!
Kill_bill2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Τι να μπερδέψεις ρε... που σου παν τα 4 δεν ξέρεις. Προφανώς στην Alfa δεν ξέρουν απο χαρακρηριστικά κεραίας, εσύ ξέρεις. Αυτό είναι data sheet της ALFA. Και γραμμένο είχα εσένα και το post σου, το παλικάρι μου είπε οτι στα 3 μέτρα είναι ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ακτινοβολία, υπονωόντας ότι τα 3.5 μέτρα είσαι τέλεια. Τώρα φαντάζομαι εσυ ξέρεις καλύτερα και απο την ALFA με τα αναλυτικά χαρακτηριστικά και απο αυτόν που πουλάει την κάρτα Στο 1,5 μέτρο είναι ο λόγος ασφαλείας για τους wifi router, και εσύ μας λες 1 μέτρο για αυτήν την κάρτα...μαζέψτε τον Ευαισθησία για 802.11b: • 1,2 Mbps (BPSK, QPSK): - 96dBm • 11 Mbps (CCK): -91dBm, typically @PER < 8% packet size 1024 and @25°C ± 5°C. Ευαισθησία για 802.11g: • 54Mpbs (64QAM): -76dbm, (typically @PER < 10% packet size 1024 and @25°C ± 5°C). Product sheet άλλης εταιρείας. Ούτε αυτοί ξέρουν απο μετασχηματιστές 2) Σε ενοχλει για καποιο λογο τα 1500mw αλλα οχι τα 1000mw; Αν εννοουσες οτι απο τα 1500mw προτιμας να βρεις μια συσκευη στα 20mw θα ειχε νοημα το σκεπτικο αυτο. Επισης οι wifi δεκτες δινουν το μεγιστο τις ισχυς τους οταν εχουν μονο μια μπαρα σηματος με το router και γιαυτο ακριβως δινουν το μεγιστο ετσι ωστε να φτασουν το απομακρυσμενο router. Επομενως ειτε 1000mw παρεις ειτε 1500mw δεν αλλαζει σχεδον τιποτα. Εχω δοκιμασει και 3000mw και ηταν υποδιεστερος απο αυτον και ο λογος ειναι οτι δεν παιζει ρολο μονο η εκπομπη (1500mw, 1000mw) αλλα και η ευαισθησια στην ληψη και αυτος ο δεκτης εχει -99dbm Αυτό ήταν απ τα old time classics κοσμικής βλακείας. Δεν πειράζει τι 1000 τι 1500 ε; Δηλαδή μόνο αν πεσω στα 20 έχει νόημα; Δηλαδή οτι η κάρτα με τα 1500 έχει 50% περισσότερη ακτινοβολία δεν παίζει ρόλο; Αμα σου πούνε εσένα οτι ένα αμάξι ή ενα cpu τρέχει 50% γρηγορότερα, δεν πειράζει θα πεις; Βλέποντας τις 2 κάρτες στην καλύτερη ευαισθησία δέκτη βλέπεις την διαφορά; Εγω βλέπω στην διαφορετικά ισχύ εκπομπής, τόσο άσχετος είσαι. Αυτό είναι που κάνει την διαφορά ΟΧΙ τα 3 ή τα 7 db ευαισθησία ή τα λίγα dpi. Και έχουν ΙΔΙΟ ΔΕΚΤΗ ΛΕΜΕ, δεν γίνεται να έχει καλύτερη ευαισθησία -99 όπως γράφεις. Ρε μπας και σου έχει τηγανίσει η ακτινοβολία τον εγγέφαλο, και τα λες αυτά; Βάλε κανα καπέλο Δεν ασχολούμε άλλο μαζί σου...τι 1000 τι 1500... τι 30 τι 40 τι 50 τι 1500
kmpoukouvalas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Προφανώς στην Alfa δεν ξέρουν απο χαρακρηριστικά κεραίας, εσύ ξέρεις. Αυτό είναι data sheet της ALFA. Και γραμμένο είχα εσένα και το post σου, το παλικάρι μου είπε οτι στα 3 μέτρα είναι ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ακτινοβολία, υπονωόντας ότι τα 3.5 μέτρα είσαι τέλεια. Τώρα φαντάζομαι εσυ ξέρεις καλύτερα και απο την ALFA με τα αναλυτικά χαρακτηριστικά και απο αυτόν που πουλάει την κάρτα Θα στο πω παλι μπας και το καταλαβεις αλλα δυσκολο. Anyway ελπιζω παντα στους ανθρωπους. Οταν η ακτινοβολια ειναι στα φυσιολογικα επιπεδα στο 1 μετρο δεν εχει καμια διαφορα αν εισαι στο 1 μετρο η' στα 2 η' στα 3. Γκε-γκε;; μπα!!!! Στο 1,5 μέτρο είναι ο λόγος ασφαλείας για τους wifi router, και εσύ μας λες 1 μέτρο για αυτήν την κάρτα...μαζέψτε τον Πηγη;; (απο την εγκεφαλιτιδα σου προφανως) Product sheet άλλης εταιρείας. Ούτε αυτοί ξέρουν απο μετασχηματιστές Εχω ενα φιλο που γελαει και αυτος μονος του και μαντεψε..... μολις το κανει λιωνουμε με εμεις. Πρεπει να δουλεψεις το χιουμορ σου αν θες να βρεις κοπελα. Αυτό ήταν απ τα old time classics κοσμικής βλακείας. Δεν πειράζει τι 1000 τι 1500 ε; Δηλαδή μόνο αν πεσω στα 20 έχει νόημα; Δηλαδή οτι η κάρτα με τα 1500 έχει 50% περισσότερη ακτινοβολία δεν παίζει ρόλο; Αμα σου πούνε εσένα οτι ένα αμάξι ή ενα cpu τρέχει 50% γρηγορότερα, δεν πειράζει θα πεις; Αν σου μιλησω για γραμμικες και μη γραμικες καμπυλες τωρα το βλεπω να ερχεται το εγκεφαλικο σου!! θα προσπαθησω ομως.Δες εδω πως ειναι αυτες οι καμπυλες γενικα. Αριστερα ειναι μια αναλογικη καμπυλη και δεξια μια γραμμικη. Τωρα θα σε μαθω το εξης: Η emf εχει μη-γραμμικη καμπυλη πραγμα που σημαινει οτι το 2000mw δεν ειναι το διπλασιο του 1000mw(ελεος με την αμαθεια πια). Η εκπομπη της emf στον χωρο απο 1500mw σε συγκριση με 1000mw ειναι ενα +5-6% (στο συνολο της σφραιρας ακτινοβολιας). Αν εχεις ξαναδει καμπυλες στην ζωη σου ισως καταλαβεις τι λεω. Βλέποντας τις 2 κάρτες στην καλύτερη ευαισθησία δέκτη βλέπεις την διαφορά; Εγω βλέπω στην διαφορετικά ισχύ εκπομπής, τόσο άσχετος είσαι. Αυτό είναι που κάνει την διαφορά ΟΧΙ τα 3 ή τα 7 db ευαισθησία ή τα λίγα dpi. Θα σου βαλω μια δυσκολη εργασια που εχει τιτλο "σκεφτομαι εξυπνα"Οταν εισαι κοντα σε ενα router δεν παιζει και τοσο ρολο αν εχεις πολλα dbi η' μεγαλη ευαισθησια!!! Αρα..... ποτε παιζει ρολο η υψηλη ευαισθησια;; Σκεψου εξυπνα και θα το βρεις. Τα dpi ειναι για τους εκτυπωτες. Απο αλλη συζητηση μας ηρθες; Και έχουν ΙΔΙΟ ΔΕΚΤΗ ΛΕΜΕ, δεν γίνεται να έχει καλύτερη ευαισθησία -99 όπως γράφεις. Σε προηγουμενο μου ποστ εχω γραψει πως "Η alfa εχει περασει και αυτη απο τα χερια μου (και η H και η NH) και δεν εφτανε ουτε στο 60% αυτης που πηρα" Τις ειχα και τις 2 ταυτοχρονα και εκανα το ιδιο τεστ διπλα-διπλα καταλαβαινεις;;;; Μαλλον οχι παλι. Δεν ασχολούμε άλλο μαζί σου...τι 1000 τι 1500... τι 30 τι 40 τι 50 τι 1500 Λογικο να μην θες να ασχολησε αλλο μαζι μου αφου ειναι εμφανες οτι δεν τα βγαζεις περα! Εισαι ενα απο τα πιο χαρακτηριστικά troll που εχω δει. Δες εδω. Αν και η καλυτερη λυση για τα trolls ειναι "μην ταΐζετε τα τρολ" εγω το διασκεδαζω.
Kill_bill2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Θα στο πω μια τελευταία φορά. Στο είπα 4-5-6 φορές δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις. Το παιδί που πουλάει την κάρτα και έχει και μετρητή λέει 3 μέτρα, τώρα πως εσύ χωρις μετρητή κιόλας λες ότι λες, η επιστήμη παραδίνεται! Όσο για τις γραφικές παραστάσεις για τα led, τι να πω πρέπει και να το σχολιάσω; Ατζι μπουρτζι και λουλας, σαν όλα τα υπόλοιπα τρελά που λες. Δεν μου λες και κατι άλλο επιστήμονα. Επειδή βγήκες έξω απο το φάσμα τις ακτινοβολίας, αλλά παραμένεις στο ίδιο δωμάτιο σε κοντινή απόσταση σημαίνει οτι δεν δέχεσαι ακτινοβολία; Έστω και ελάχιστη έως μιδαμινή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.