Προς το περιεχόμενο

TOP Wifi USB Adaptor

spyros83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά...

Θα ήθελα να αγοράσω ένα usb wifi φλασάκι και΄είμαι ανάμεσα στα παρακάτω ::

1) ALFA AWUS036H 1W USB Wireless+7dBi Directional Antenna μαζί με

ALFA Wireless N/G Extender/Router for AWUS036H/3G Modem για να διαμοιράσω το internet στο σπίτι ...

2)COMFAST Hot Wheels 6000G High Power USB Wi-Fi 13 dBi 802.11g Wireless-G USB Adapter (Δεν κατάλαβα πως θα βρω τους drivers με το 1W και τι παραπάνω θα μου δώσουν αυτοί)

3)StarTech KINAMAX High Power USB Wi-Fi 802.11n Wireless-G USB Adapter

4)WiFiSKY 2000mW USB Wireless Wifi Adaptor 10dBi Antenna

5)GEETEK GT-18N HERCULES 300MBP 9DBI ANTENNA

Να σας πώ ότι δεν με νοιάζουν τα χρήματα αρκή να είναι καλό, επίσης δεκτές όλες οι προτάσεις,

Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιες παραμέτρους να διαλέγουμε wifi usb διότι δεν έχω ιδέα π.χ τι είναι τα 2000mW, ποιο Chipset είναι το καλύτερο και τι κάνει,τα dBm (OFDM),dBm (CCK),δύναμη μετάδοσης 30dBm κ.α κινέζικά για μένα... :-(

Θέλω νια πιάνω σε μεγάλες αποστάσεις δίκτυα ακόμα και με χαμηλή ισχύ και για να δοκιμάσω το backtrack ...

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου πάρε την usb της alfa την AWUS036H που έχεις στο πρώτο link. Την έχω 1 χρόνο περίπου τώρα και οπου εχει χρειαστεί με εχει βγάλει ασπροπρόσωπο γενικά ειναι για δύσκολεσ αποστολές :)

Το μόνο που δεν ξέρω ειναι κατα πόσο ειναι αυθεντική η συγκεκριμένη γιατι παίζουν και μαιμούδες. Αν θέλεις πάντως απο ελλάδα την εχει εδώ

@ SPANK Ξέρω ότι το RTL8187L που χρησιμοποιεί το Alfa είναι ότι πρέπει... Μπορείς να δώσεις σχετικά κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες; π.χ σου πιάνει λίγα δίκτυα με δυνατό σήμα, η πολλά και ας είναι εξαιρετικά ασθενές αλλά συνδέεται και σε αυτές τις μεγάλες αποστάσεις? :-)

Άσχετο αλλά το link που δίνεις έχει το RT3070 που δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια... Εσύ ποιο chip δουλεύεις ;

@ThReSh Δυστυχώς για την δουλειά που το θέλω μόνο αυτό έχω βρει και εγώ και έχω ακούσει τα καλύτερα... τώρα έχουν βγεί και με N αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν αυτά που γράφουν στις περιγραφές τους + δεν γνωρίσουμε εάν υποστηρίζουν backtrack ...

Εγώ χρησιμοποιώ το RTL8187 το είχα πάρει απο το ebay πριν κανα χρόνο, η αλήθεια ειναι πως δεν ήξερα ποιο chip φόραγε οπότε μάλλον είμουν τυχερός.

Γενικά να σου πω πιάνει αρκετά δίκτυα και αυτα με αδύναμο σήμα, και σε αρκετές περιπτώσεις αν και δύσκολα συνδέεται χωρίς πρόβλημα. Τώρα εντάξει ειναι ανάλογα απόστασης, υπάρχουν περιπτώσεις που με το laptop μου ουτε κάν έβλεπε μακρινά δίκτυα ενω με την alfa και τα είδε και συνδέθηκε.

Σε γενικές γραμμές ειμαι ευχαριστημένος και θα έλεγα οτι ειναι η ιδανική κάρτα για δύσκολες αποστολές

Εγώ χρησιμοποιώ το RTL8187 το είχα πάρει απο το ebay πριν κανα χρόνο, η αλήθεια ειναι πως δεν ήξερα ποιο chip φόραγε οπότε μάλλον είμουν τυχερός.

Γενικά να σου πω πιάνει αρκετά δίκτυα και αυτα με αδύναμο σήμα, και σε αρκετές περιπτώσεις αν και δύσκολα συνδέεται χωρίς πρόβλημα. Τώρα εντάξει ειναι ανάλογα απόστασης, υπάρχουν περιπτώσεις που με το laptop μου ουτε κάν έβλεπε μακρινά δίκτυα ενω με την alfa και τα είδε και συνδέθηκε.

Σε γενικές γραμμές ειμαι ευχαριστημένος και θα έλεγα οτι ειναι η ιδανική κάρτα για δύσκολες αποστολές

Κατάλαβα δυστυχώς κυκλοφορούν πολλές επιλογές και δεν ξέρω τι να διαλέξω.. :-(

Αλλά είμαι πολλή κοντά στην ALFA

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...