REDODIN7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Ευχάριστα νέα για όλους τους κατόχους Windows Phone 7 αφού η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Marketplace της θα επεκταθεί σε ακόμα 19 χώρες και μέσα σε αυτές είναι και η Ελλάδα, αυτό σημαίνει ότι πλέον περισσότερες συσκευές θα έρχονται στη χώρα και ότι όλοι οι χρήστες θα έχουν υποστηρίξει στα ελληνικά. Οι 19 χώρες που θα περιληφθούν στην επέκταση της Microsoft είναι οι παρακάτω : Βραζιλία Χιλή Κολομβία Δημοκρατία της Τσεχίας Δανία Φινλανδία Ελλάδα Ουγγαρία Ινδία Ιαπωνία Ολλανδία Νορβηγία Πολωνία Πορτογαλία Ρωσία Νότια Αφρική Νότια Κορέα Σουηδία Ταϊβάν Συνολικά πλέον οι χώρες που θα έχουν πρόσβαση θα είναι 35, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ. Πηγή: Technewz Site: GsmArena
lepaterious Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Και απο ποτε δηλ θα ειναι διαθεσιμο εδω?γνωριζεις μηπως ημερομηνια?Η μηπως θα γινει με το update mango?
REDODIN7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Και απο ποτε δηλ θα ειναι διαθεσιμο εδω?γνωριζεις μηπως ημερομηνια?Η μηπως θα γινει με το update mango? Δυστηχως δεν ξερω να σου πω φιλε μου λογικα με την αναβαθμηση του Mango
lepaterious Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δυστηχως δεν ξερω να σου πω φιλε μου λογικα με την αναβαθμηση του Mango Αυτο πιστευω και εγω.Αλλα αργει αντε χεχε
REDODIN7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Αυτο πιστευω και εγω.Αλλα αργει αντε χεχε Υπομονη , στο μεταξυ εντελως τυχαια χθες γλυκοκοιταγα το ΟΜΝΙΑ 7, τωρα με την επισημη υποστιρηξη το ζαχαρονο περισσοτερο
lepaterious Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Υπομονη , στο μεταξυ εντελως τυχαια χθες γλυκοκοιταγα το ΟΜΝΙΑ 7, τωρα με την επισημη υποστιρηξη το ζαχαρονο περισσοτερο Εγω φιλε μου εχω το mozart και ειμαι πολυ ενθουσιασμενος με το wp7 εγω θα περιμενω να βγει το galaxy 2 με wp7 αυτο ενταξει θα ειναι κινητο με τα ολα του
REDODIN7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Εγω φιλε μου εχω το mozart και ειμαι πολυ ενθουσιασμενος με το wp7 εγω θα περιμενω να βγει το galaxy 2 με wp7 αυτο ενταξει θα ειναι κινητο με τα ολα του Οντος αλλα και το ΟΜΝΙΑ 7 που απο οτι ξερω δεν το εφερνε επισημα η Samsung επειδη δεν υπηρχε marketplace τωρα πια ειναι τρελη ευκαιρια, που θα βρεις κινητο με 1GHZ επεξεργαστη, οθονη Super Amoled και τελεια υλικα κατασκευης μονο με 250 ευρω !!!
lepaterious Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Οντος αλλα και το ΟΜΝΙΑ 7 που απο οτι ξερω δεν το εφερνε επισημα η Samsung επειδη δεν υπηρχε marketplace τωρα πια ειναι τρελη ευκαιρια, που θα βρεις κινητο με 1GHZ επεξεργαστη, οθονη Super Amoled και τελεια υλικα κατασκευης μονο με 250 ευρω !!! Αχα αξιζει η αγορα του το πιστευω.Ετσι ενα υπερμαματο λογισμικο με μαματα τηλεφωνα.Απο τι φενεται φιλε μου εγω πεζει να μεινω πλεον στο wp7 δεν αλλαζω και αμα ερθει και υποστηριξη ελληνικων ακομα καλυτερα
REDODIN7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Αχα αξιζει η αγορα του το πιστευω.Ετσι ενα υπερμαματο λογισμικο με μαματα τηλεφωνα.Απο τι φενεται φιλε μου εγω πεζει να μεινω πλεον στο wp7 δεν αλλαζω και αμα ερθει και υποστηριξη ελληνικων ακομα καλυτερα Απο games κια flash player πως παει ?
lepaterious Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Απο games κια flash player πως παει ? Απο games εχει παρα πολλα και καποια ειναι και xbox live τωρα απο flash player δεν υποστηριζει.Ισως στο μελλον
FarCry Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Και απο ποτε δηλ θα ειναι διαθεσιμο εδω?γνωριζεις μηπως ημερομηνια?Η μηπως θα γινει με το update mango? απο τωρα ειναι διαθεσιμο. δεν εχει σχεση το mango. αυτο ειναι για τα ελληνικα στο τηλεφωνο οχι για το marketplace
lepaterious Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 απο τωρα ειναι διαθεσιμο. δεν εχει σχεση το mango. αυτο ειναι για τα ελληνικα στο τηλεφωνο οχι για το marketplace Εισαι σιγουρος?Γιατι εγω τωρα τρεχω λογαριασμο στο τηλ και εχω βαλει διευθυνση αγγλια γιατι αμα εβαζα ελλαδα δεν με επετρεπε να μπω ξερεις το παλιο κολπο με το xbox live.Δηλ τωρα αμα βαλω ελληνικη διευθυνση θα μπει κανονικα?
FarCry Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Εισαι σιγουρος?Γιατι εγω τωρα τρεχω λογαριασμο στο τηλ και εχω βαλει διευθυνση αγγλια γιατι αμα εβαζα ελλαδα δεν με επετρεπε να μπω ξερεις το παλιο κολπο με το xbox live.Δηλ τωρα αμα βαλω ελληνικη διευθυνση θα μπει κανονικα? ναι
REDODIN7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 απο τωρα ειναι διαθεσιμο. δεν εχει σχεση το mango. αυτο ειναι για τα ελληνικα στο τηλεφωνο οχι για το marketplace Μη μου λες τετοια και αυριο ειναι κλειστα τα μαγαζια , εν τω μεταξυ σε λιγο θα δεις το ελληνικο δαιμονιο σε ολο του το μεγαλειο. Τωρα με το marketplace βλεπω να πανε ολες οι συσκευες 400+
lepaterious Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μη μου λες τετοια και αυριο ειναι κλειστα τα μαγαζια , εν τω μεταξυ σε λιγο θα δεις το ελληνικο δαιμονιο σε ολο του το μεγαλειο. Τωρα με το marketplace βλεπω να πανε ολες οι συσκευες 400+ Λες ε?αχαχαχαχαχχαχαχαχα ναι τωρα το ψαχνω και δεν εχει κανα update η συσκευη.Το δοκιμασες στο δικο σου τηλεφωνο και ειδες οτι λειτουργει? http://www.microsoft.com/windowsphone/en-us/features/update-schedule-world.aspx αυτο το σιτε λεει για update στην συσκευη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα