Fannoula Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Λοιπόν, αφού συνεννοήθηκα με τον συμφορουμίτη kostas_tech, έβαλα "χέρι" στο laptop του. Το σκουλίκι επηρεάζει το αρχείο C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts Για να λύσετε το πρόβλημα θα πρέπει να κάνετε τα εξής βήματα: 1) Scan με AntiMalwareBytes και με Avira κατά προτίμηση από safe mode. 2) Διαγραφή όλων των προσωρινών αρχείων των win με το Disk Cleanup 3) Ανοίγετε ένα notepad (με δικαιώματα administrator για όσους έχουν ενεργό το UAC) και πληκτρολογείτε >127.0.0.1 localhost 4) Πατάτε το κουμπί Save και αλλάζετε την επιλογή Save as type από Text Documents σε All files. 5) Πληκτρολογείτε για όνομα το C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts και πατάτε ΟΚ. Αν σας ζητηθεί να κάνετε overwrite το αρχείο απαντήστε θετικά. Αν δείτε προειδοποίηση ότι το αρχείο είναι read only να επιμείνετε στην αντικατάστασή του. Αν όλα πήγαν καλά θα μπορέσετε να δείτε πάλι το fb Αυτό πάει για το πρόβλημα που σου ανέφερα ότι δεν μπορώ να μπω,που δεν μπορώ να ανακτήσω τον κωδικό?Αν ναι, μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέριες? Το πρώτο βήμα το έκανα, κατέβασα αυτό το anti-virus και το scanαρα ...το 2 και το 3 δεν καταλαβαίνω...ειδικά το 2. Μπορείς να δώσεις πρισσότερες διευκρινήσεις? Και μια τελευταία ερώτηση πρέπει να σκανάρω και τα 2 anti-virus? εγώ έκανα το avira, πρέπει να κάνω και το άλλο ?
Fannoula Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 διαβασα στο internet ότι για να κάνω το δεύτερο βήμα απο αυτά που μου είπες, δηλαδη διαγραφη προσωρινών αρχείων πρέπει να παω στην ενότητα Εργασίες εγγραφής CD (CD Writing Tasks), και να κάνω κλικ στην επιλογή Διαγραφή προσωρινών αρχείων (Delete temporary files). Εμένα μου εμφανίζει μόμο την ενότητα ''Εργασίες εγγραφής CD '' τίποτα άλλο, μήπως είναι κάτι άλλο?
babalek Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Φιλε hawkpilot Εκανα και εγω ακριβως οπως περιεγραψες την διαδικασια για την αδυναμια συνδεσης στο facebook και δουλεψε αμεσως Δεν ξερεις απο τι φασαρια με γλυτωσες(format etc) Να εισαι παντα καλα!!!
hawkpilot Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Φιλε hawkpilot Εκανα και εγω ακριβως οπως περιεγραψες την διαδικασια για την αδυναμια συνδεσης στο facebook και δουλεψε αμεσως Δεν ξερεις απο τι φασαρια με γλυτωσες(format etc) Να εισαι παντα καλα!!! Χαίρομαι που έλυσες το πρόβλημα. Γλύτωσες τα χειρότερα γιατί άλλοι χρήστες έχουν βρει μεγάλο μπελά (χακαρισμένος λογαριασμός).
Fannoula Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Χαίρομαι που έλυσες το πρόβλημα. Γλύτωσες τα χειρότερα γιατί άλλοι χρήστες έχουν βρει μεγάλο μπελά (χακαρισμένος λογαριασμός). κλαψ, κλαψ, κλαψ...μην ξύνεις πληγές!!!you know!
john makris Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Φιλε σε ευχαριστω παρα πολυ οντως μπορεσα να ξαναμπω στο fb συνηθως δ κανω εγγραφες αλλα με βοηθησες τοσο πολυ που ηθελα να το πω απλα να πω οτι αυτος ο ιος ειναι ο koobface start like this hi you wanna lauph? και μετα σου παραθετει ενα συνδεσμο λινκ bit.url και επειτα σε παει να κανεις upgrade to adobe flash ολα αυτα στο τσατ του fb
hawkpilot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Φιλε σε ευχαριστω παρα πολυ οντως μπορεσα να ξαναμπω στο fb συνηθως δ κανω εγγραφες αλλα με βοηθησες τοσο πολυ που ηθελα να το πω απλα να πω οτι αυτος ο ιος ειναι ο koobface start like this hi you wanna lauph? και μετα σου παραθετει ενα συνδεσμο λινκ bit.url και επειτα σε παει να κανεις upgrade to adobe flash ολα αυτα στο τσατ του fb Καλησπέρες και καλώς ήλθες. Χαίρομαι που έλυσες το πρόβλημα.
MindControl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Αγαπητέ p8grs, (Αναφέρομαι στο post του p8grs της σελίδας 1) Με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο σου, θα ήθελα να σου πω ότι έχεις λάθος περί του MSE. Είμαι κάτι παραπάνω απο τεχνικός, και θέλω να σου πω ότι το MSE έχει το μειονέκτημα ότι εντοπίζει το κακόβουλο λογισικό αφού ήδη έχει εισβάλει στο σύστημα. Κάτι τέτοιο νομίζω μπορείς να καταλάβεις τι κινδύνουσ κρύβει. Προτείνω να μελετήσεις τον σύνδεσμο http://www.av-comparatives.org/ Το καλύτερο δωρεάν λογισμικό που θα πρέπει να προτείνεις στον κάθε πελάτη σου είναι το COMODO Internet Security. MindControl.
john makris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ξαναρθα. και αυτη τη φορα με το εξης προβλημα. Καταρχας συγνωμη αν ποσταρω σε λαθος θεμα αλλα αυτο μου προεκυψε απο το προβλημα που συζηταμε. Προσπαθω να φορτωσω αρχεια μουσικης media player και μου γραφει "η εκτελεση απο το διακομιστη απετυχε" τι μπορω ν κανω? ευχαριστω
hawkpilot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ξαναρθα. και αυτη τη φορα με το εξης προβλημα. Καταρχας συγνωμη αν ποσταρω σε λαθος θεμα αλλα αυτο μου προεκυψε απο το προβλημα που συζηταμε. Προσπαθω να φορτωσω αρχεια μουσικης media player και μου γραφει "η εκτελεση απο το διακομιστη απετυχε" τι μπορω ν κανω? ευχαριστω Καλησπέρα, ποιόν media player χρησιμοποιείς? Προσπάθησες να κάνεις streaming από το net ή πήγες να φορτώσεις μουσικά αρχεία από τοπικό δίσκο? Γιατί θεωρείς ότι αυτό το πρόβλημα έχει σχέση με αυτό του fb?
john makris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! παμε παλι οχι δεν εχει καμια σχεση με το fb απλα το ποσταρα εδω συγνωμη fthe spam μου βγαζει μηνυμα c:\users\....mix.mp3 η εκτελεση απο το διακομιστη απετυχε(apo to vlc to anoigei) η αληθεια ειναι οτι ακυρωσα καποια προγραμματα και μπορει να εκανα mlk και τωρα που προσπαθω να το εγκαταστησω δ γινεται (εχω τη νεοτερη εκδοση there is a more recent version of window media player (12.0.7601.17514) already intalled on your computer . it is not possible to use an older installation package (11.0.5721.5146) to install files or to repair current version of the player επισης ψαχνω να βρω καποιο εργαλειο οχι απο browser ff κτλ να κατεβαζω video και τραγουδια (μπ3) utube(αλλα οχι μονο)thnks
galacticcowgirl Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν, αφού συνεννοήθηκα με τον συμφορουμίτη kostas_tech, έβαλα "χέρι" στο laptop του. Το σκουλίκι επηρεάζει το αρχείο C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts Για να λύσετε το πρόβλημα θα πρέπει να κάνετε τα εξής βήματα: 1) Scan με AntiMalwareBytes και με Avira κατά προτίμηση από safe mode. 2) Διαγραφή όλων των προσωρινών αρχείων των win με το Disk Cleanup 3) Ανοίγετε ένα notepad (με δικαιώματα administrator για όσους έχουν ενεργό το UAC) και πληκτρολογείτε >127.0.0.1 localhost 4) Πατάτε το κουμπί Save και αλλάζετε την επιλογή Save as type από Text Documents σε All files. 5) Πληκτρολογείτε για όνομα το C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts και πατάτε ΟΚ. Αν σας ζητηθεί να κάνετε overwrite το αρχείο απαντήστε θετικά. Αν δείτε προειδοποίηση ότι το αρχείο είναι read only να επιμείνετε στην αντικατάστασή του. Αν όλα πήγαν καλά θα μπορέσετε να δείτε πάλι το fb edit: Οι παραπάνω οδηγίες ισχύουν για όλους όσους κάνοντας ping www.facebook.com παίρνουν απάντηση από τη loopback address (127.0.0.1) Καλησπερα και απο εμενα... Φιλε hawkpilot εχω το ιδιο ακριβως προβλημα και εγω με το προφιλ μου στο facebook, εκανα ολες τις διαδικασιες που αναφερες μια προς μια...αλλα δυστιχως χωρις κανενα αποτελεσμα. Συνεχεια βλεπω το ιδιο μηνυμα μπροστα μου ... μπορω να κανω κατι αλλο? καποια αλλη βοηθεια? ευχαριστω
hawkpilot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα και απο εμενα... Φιλε hawkpilot εχω το ιδιο ακριβως προβλημα και εγω με το προφιλ μου στο facebook, εκανα ολες τις διαδικασιες που αναφερες μια προς μια...αλλα δυστιχως χωρις κανενα αποτελεσμα. Συνεχεια βλεπω το ιδιο μηνυμα μπροστα μου ... μπορω να κανω κατι αλλο? καποια αλλη βοηθεια? ευχαριστω Καλησπέρα και καλώς ήλθες. Άνοιξε ένα command prompt, πληκτρολόγησε "ping www.facebook.com" και ανέβασε εδώ το αποτέλεσμα.
galacticcowgirl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα και παλι. Σου επισυναπτω αυτο που μου εμφανησε το command prompt... gg.bmp
hawkpilot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα και παλι. Σου επισυναπτω αυτο που μου εμφανησε το command prompt... Το πρόβλημα που έχεις δε σχετίζεται με τη λύση που έχω ποστάρει σε αυτό το νήμα. Ίσως έχεις την ίδια περίπτωση με τη Φανή (χακαρισμένος λογαριασμός). Θα πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία που έχει το fb για ξεμπλοκάρισμα του λογαριασμού και να έχεις πολλή υπομονή γιατί θα πάρει αρκετές μέρες. Επίσης, τη διαδικασία κάντην μία μόνο φορά. Όσο την επαναλαμβάνεις, προκαλείς μεγαλύτερη καθυστέρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα