Προς το περιεχόμενο

NBA 2K12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

;) Εγώ τους είχα πάρει παίζοντας με τον Pat κυρίως και βγάζοντας ελεύθερο τον Harper και τον Starks. Eίχε βοηθήσει και ο Αντονι με 2 τριποντάκια θυμάμαι.

Το παιχνίδι έχει απίστευτο AI, με διαφορά από όλα τα αθλητικά game. Οι παίχτες κάνουν ότι και στην πραγματικότητα.

Έπαιξα με αντίπαλο τον Griffin και έβγαλε κάτι απίστευτα καρφώματα και κινήσεις και προσθεσα 1 ακόμα ήττα.

Είμαι καλά προς το παρόν 6-3 γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρομο ακόμα 73 games.

Δημοσ.

Ανάσταση. Νίκησα καθαρά 66-54. Έπαιξα τρελή άμυνα, έκλεισα τους πάντες εκτός από το Σακίλ (15π, 7ρ), o Hardaway έμεινε στους 6π με 3/10 σουτ ενώ οι Magic είχαν μόλις 2/13 τρίποντα.

Ο Σταρκς έκανε το παιχνίδι του αιώνα με 20π και 6/7 (!) τρίποντα, ο Ewing 14π, 8ρ και συνολικά είχα 10/21 τρίποντα. Εννοείται ο Harper δεν έβαζε απολύτως τίποτα. Ο τύπος είχε 1/5 ελεύθερα τρίποντα. Πάμε για τα 2 τελευταία challenges τώρα, West και Stockton.

Δημοσ.

Παιδιά ,πως γίνεται και στον άλλο user controler να κάνω enable αυτόν κύκλο που είναι στον παίχτη και αναβοσβήνει σαν άσπρο flash όταν δίνει πάσα;

Επειδή παίζω με το controler του xbox και αυτη η λειτουργία πάει μόνο στο user controler του πληκτολογίου.

Δημοσ.

Επειδή τελειώνω με τα Legend challenges (μένει μόνο ο Stockton) και πλησιάζει ο καιρός που θα αρχίσω association, θέλω να σταματήσω επιτέλους τα πειράματα με τα sliders, να τα "κλειδώσω" και να ησυχάσω.

Ερώτηση λοιπόν προς τον fearwhatnow. Διάβασα όλα τα post σου σχετικά με τα sliders που προτείνεις, τα συγκέντρωσα και τα παραθέτω πιο κάτω. Πες μου όμως σε παρακαλώ αν έχει αλλάξει κάτι ή κάνω κάπου λάθος.

Δυσκολία: Pro

Base sliders: Sim

Διάρκεια: 12'

Offense

Inside Shot Success: 45

Close Shot Success: 45

Mid-Range Success: 47

3PT Success: 47

Pass Accuracy: 50/47

Attributes

Hands: 50/39 (σε άλλο post όμως πρότεινες 40, ποιό να προτιμήσω; Ισχύει και για User και για CPU;)

Fatigue rate: 69

Defensive awareness: 50

Hustle: 25

Tendencies

Take 3PT Shots: 50/40 (optional)

Attempt Dunks: 35

Play Passing Lanes: 50/40 (εδώ πάλι πρότεινες 25, τι ισχύει τελικά; )

Blocking: 47

Fouls

Over the Back Foul Frequency: 100

Charging Foul Frequency: 100

Blocking Foul Frequency: 100

Reaching Foul Frequency: 100

Shooting Foul Frequency: 83

Loose Ball Foul Frequency: 100

Επίσης:

Clutch factor: off (από τα settings)

Defensive assist strength: 0

To Game Speed φαντάζομαι παραμένει στο 50 και το Shooting type είναι "Shot stick timing".

Αυτά τα ολίγα... :rolleyes:

Δημοσ.

Τα καλύτερα π έχω βρεί σε allstar όμως καθώς σε pro είναι πολύ εύκολο (συνήθως απο το πρώτο κιόλλας ημίχρονο ξεπερνάω το pc 15-20 πόντους κ δεν παίζω καν συχνά) είναι αυτά: http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-sliders/518038-majestic24s-2k12-all-star-sliders-stats-inside.html .Αν έχει βρεί κανεις τπτ άλλα καλά σε allstar άς ποστάρει.

Δημοσ.

nzeppos, αυτα ειναι, βαλε 25 στα lanes και ριξε και το fatique στο 65 αν θεωρεις οτι κουραζονται γρηγορα.Περιμενω λεπτομερειες απο το Association σου!

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να μην αλλάξεις τα passing lanes. Είναι ρεαλιστικό στα επίπεδα που είναι,απλα θέλει πολλή εξάσκηση και προσοχή.

PS. Btw nzeppos τώρα είδα την απάντηση σου στο consolethread. Στο drive που κλείνουν 2-3 ψηλοί πάνω σου έχω συνηθίσει την πάσα στην περιφέρεια και τρίποντο που είναι και η ευκολη λύση αλλα τον τελευταίο καιρό μου δουλευει καλά και το runner (RS πίσω με LT πατημένο) μόλις περάσω τον αμυντικό και πρίν αρχίσουν οι μούσκαροι να κινούνται προς το μέρος μου. Αν είμαι πιο κοντά στην ρακέτα δουλευει πάρα πολυ καλά το Spin Lay up (LT πατημένο και RS κυκλικά) αφού συνήθως ο παίχτης που κάνω drive είναι αρκετά γρηγορότερος απο PF/C και δεν προλαβαίνουν να αλλάξουν κατευθυνση και να κόψουν. Επίσης οι size-up moves με έχουν βοηθήσει άπειρα στα drive.Τα normal layup τα έχω παρατήσει και εγώ εκτός αν έχω κανένα σίφουνα σε φάση rose/rondo/paul αλλιώς με ψοφάνε στην τάπα.

Μπορεί να τα ξέρεις ήδη ολα αυτά,απλά τα γράφω μπας και τά έχει βρει και κανένας άλλος μπαστούνια στα drive.cool.png

Παρεπιπτόντως αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι το πόσο καλά μπορεί να παίξει κάποιος με fadeaways φέτος. Βγάζοντας τον αντίπαλο off-balance με 2-3 fakes και με fadeaway στην άλλη κατευθυνση βάζω το 30-40% των πόντων της ομάδας μου με κάτι pierce/anthony.

Δημοσ.

Με τα sliders του nzeppos παραπάνω και τις συμβουλες των 2 sliders του fearwhatnow. Ειχα τους Miami Heat.Νίκησα 46 - 42 στο επίπεδο Prο.5 λεπτά η περίοδος. και αυτά είναι τα στατιστικά.

Στα τρίποντα δε τα πήγα πολύ καλά 0/7 αλλά τα 3 απο τα αυτά τα έκανα καταλάθος απο το κέντρο του γηπέδου (μπέρδεψα τα κουμπιά)

nba2k122011110302463329.jpg

Δημοσ.

^^ Παιζεις παρα πολυ μεσα στην ρακετα.Δεν ειναι κακο, αλλα αυτος ο τροπος παιξιματος και αν διαλεγεις τους Miami Heat θα σε οδηγησει σε στασιμοτητα στο παιξιμο σου με αποτελεσμα οταν αρχισεις Association να μην μπορεις να σταυρωσεις νικη.Συμβουλη μου ειναι να παρεις μια σχετικα μετρια ομαδα και να δουλεψεις τα συστηματα της.Το παιχνιδι θα ειναι ανελεητο απεναντι σου αν εχεις μονοδιαστατη αναπτυξη.

Τα στατιστικα ειναι εξαιρετικα οπως βλεπεις αφου ουσιαστικα επαιξες λιγοτερο απο ενα ημιχρονο.Αν τα διπλασιασεις ειναι εντελως ρεαλιστικα.

Κοιτα λιγο και τις συμβουλες του Malibu ωστε να βελτιωσεις το παιχνιδι σου απο την μεση αποσταση.

Δημοσ.

Γενικα ξερω οτι το 2k σαν παιχνιδι δεν φημιζεται και πολυ για το ονλινε. Περσυ ειχαν τοσο πολυ lag ολοι που το παραταγαν και παιζαν μονο single player. Ακομα και με φιλο τους να παιζανε απο την ιδια πολυ, ιδιο δρομο, ιδιο στενο κλπ, ειχε full lag....παγκοσμιος.

Δημοσ.

Στις κονσόλες έχουν ήδη κυκλοφορήσει 2 patches που -υποτίθεται- προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα του online. Δεν ξέρω αν το έχουν καταφέρει. Σε PC πάντως δεν έχει βγει κάτι προς το παρόν, οπότε θεωρώ ότι θα είναι ένα μαύρο χάλι ως συνήθως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διαβάζω τα notes για το patch 1.03 που -μέχρι στιγμής- έχει κυκλοφορήσει μόνο για κονσόλες. Κλασικά το support της 2k είναι για τα πανηγύρια, αλλά τουλάχιστον φέτος έκαναν λιγότερο από... 5 μήνες για το πρώτο σχετικά σοβαρό update. Μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής:

• Tuned accuracy of directional passing in order to more reliably pass to the intended target.

• Improved help defense, specifically for rotations on pick-and-roll situations.

Αν μη τι άλλο, αυτό σημαίνει ότι είχα κάποιο μικρό δίκιο όταν έκραζα ότι οι μισές πάσες πραγματικά πάνε αλλού γι' άλλου. Και ότι οι αμυντικοί -στην καλύτερη περίπτωση- κάθονται και κοιτάνε τους αντίπαλους να κάνουν pick 'n' roll, drives κλπ. Στη χειρότερη βέβαια πέφτουν πάνω στο δικό μας παίκτη...

Φυσικά μένει να βγει το patch και για PC, ώστε να τα δούμε και στην πράξη.

Δημοσ.

Ρωτησα για κανα καλο mod και στο Console Games κατα λαθος...Ψαχνωντας δεν εχω βρει κανα καλο περα απο γηπεδα χρονομετρα κ.α. Αν καποιος εχει βρει καποιο καλο ας στειλε ενα link...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...